Wie is de rijkste stemacteur in 'The Simpsons'?

Inhoudsopgave:

Wie is de rijkste stemacteur in 'The Simpsons'?
Wie is de rijkste stemacteur in 'The Simpsons'?
Anonim

Animatieprogramma's voor een ouder publiek zijn al lang een populair onderdeel van tv, en deze programma's doen allemaal dingen op hun eigen manier. Sommige trekken slechts minimale belangstelling, maar zoals we hebben gezien bij shows als Family Guy en South Park, kunnen deze dingen enorm succesvol worden.

The Simpsons was de show die de bal aan het rollen bracht voor de anderen die volgden, en het is verbazingwekkend om te zien dat het nog steeds in de lucht is. De stemmencast is op dit moment legendarisch en ze hebben allemaal hun miljoenen verdiend. Fans willen echter weten wie van de cast het hoogste vermogen heeft.

Laten we eens kijken wie er bovenaan staat!

'The Simpsons' is een iconische show die nog steeds aan de gang is

The Simpsons, die al sinds de jaren 80 op tv te zien is, is een van de beste shows die ooit heeft bestaan, en dan bedoelen we niet alleen in het animatiespel. Over het algemeen zijn er niet veel shows in de geschiedenis die in de buurt komen van zijn erfenis, en op dit moment zullen er maar weinigen zijn.

De serie heeft wat ups en downs gehad, en zeker, het is misschien niet de kracht die het ooit was, maar niemand kan de impact ontkennen die het heeft gehad op de popcultuur. Veel geanimeerde shows van tegenwoordig zijn deze serie nog steeds veel dank verschuldigd.

Wanneer deze show het uiteindelijk een dag noemt, zal er een onvulbare leegte op tv zijn. Gelukkig zijn de afleveringen direct beschikbaar voor streaming, wat ervoor zal zorgen dat de erfenis in leven blijft.

Omdat de show al zo lang zo succesvol is, is het vanzelfsprekend dat de hoofdrolspelers allemaal miljoenen dollars hebben kunnen binnenhalen. De meesten hebben echter geen idee hoeveel deze stemacteurs hebben verdiend.

'De stemacteurs van The Simpsons hebben door de jaren heen miljoenen verdiend

Er is geld te verdienen met stemacteren, maar het kan even duren voordat artiesten echt het grote geld gaan verdienen. Voor de cast van The Simpsons duurde het jaren voordat ze meer dan $ 100.000 per aflevering verdienden.

Volgens The Hollywood Reporter: "De zes belangrijkste stemacteurs gaan akkoord met $ 100.000 per aflevering voor het 13e en 14e seizoen, oplopend tot $ 125.000 per aflevering voor het 15e. Elk krijgt ook een bonus van $ 1 miljoen in in plaats van toekomstige syndicatiebetalingen."

Naarmate de tijd verstreek en de show een succes bleef, zou dit aantal blijven groeien, wat de cast hielp om hun nettowaarde dramatisch te vergroten.

In 2008 "eisten de acteurs een aanzienlijke loonsverhoging, tot wel $ 500.000 per aflevering. Ze schikken uiteindelijk en tekenen een deal die maar liefst $ 440.000 per aflevering beta alt. Als onderdeel van zijn deal, Castellaneta wordt ook een schrijver en adviserend producent van de serie", aldus The Hollywood Reporter.

Hun salaris is sindsdien gedaald, maar het is duidelijk dat deze acteurs allemaal een munt hebben verdiend dankzij hun werk aan de show.

Het geld dat de primaire cast van The Simpsons heeft verdiend, is ronduit verbazingwekkend, maar in het grote geheel kan slechts één van hen aanspraak maken op de top van de vermogensberg.

Hank Azaria heeft het hoogste vermogen van $ 90 miljoen

Met een geschat vermogen van $ 90 miljoen is acteur Hank Azaria de Simpsons-acteur met het hoogste vermogen. Afgezien van decennialang een steunpilaar in de show, heeft Azaria een vruchtbare carrière gehad in Hollywood, wat een grote impact heeft gehad op zijn rijkdom en zijn algehele succes.

Azaria heeft, in tegenstelling tot sommige van zijn collega's van The Simpsons, enorm veel succes gehad op het grote scherm. De acteur heeft kunnen verschijnen in films als Pretty Woman, Heat, The Birdcage, Anastasia en Mystery Men, wat gewoon zijn werk uit de jaren 90 is. Zijn filmwerk werd in de loop van de tijd vertraagd, maar dit weerhield hem er niet van te landen in de Night at the Museum-franchise, evenals de Smurfen-franchise.

Een snelle blik op enkele van Azaria's collega's zal aantonen dat zij ook behoorlijk rijk zijn. Yeardley Smith is $ 85 miljoen waard, net als Dan Castellaneta, Julie Kavner en Harry Shearer. Nancy Cartwright komt in slechts een schaduw onder hen voor maar liefst $ 80 miljoen. Het is duidelijk dat stemacteren loont als je een klassieker speelt.

The Simpsons blijft een van de meest indrukwekkende prestaties in de tv-geschiedenis, en de cast van de show verzilvert al jaren zijn geld. Zelfs als de show voorbij is, zullen ze nog jarenlang cheques verzamelen, waardoor hun rijkdom intact blijft.

Aanbevolen: