Hier is elke grote Simpsons-stemacteur, gerangschikt op nettowaarde

Inhoudsopgave:

Hier is elke grote Simpsons-stemacteur, gerangschikt op nettowaarde
Hier is elke grote Simpsons-stemacteur, gerangschikt op nettowaarde
Anonim

The Simpsons heeft niet alleen bewezen een van de meest populaire en succesvolle animatieprogramma's in de televisiegeschiedenis te zijn, het is ook een van de langstlopende tv-series die er bestaan. De succesvolle cartoon-sitcom van Matt Groening, die voor het eerst op onze schermen verscheen in 1989, is een vast onderdeel van de populaire cultuur.

The Simpsons is niet alleen zo'n groot deel van het leven van veel mensen, maar het heeft ook de carrières van veel stemacteurs gelanceerd. Het lijdt geen twijfel dat het de bepalende rollen is voor veel van de hoofdcast, die nu over de hele wereld bekend zijn dankzij het feit dat hun stemmen zo herkenbaar zijn. Het betekent natuurlijk ook dat veel van de stemacteurs erg rijk zijn geworden dankzij de enorme salarissen die de show beta alt. Het zal je misschien verbazen hoeveel elk van deze stemacteurs waard is.

12 Karl Wiedergott heeft talloze personages ingesproken en is $ 1 miljoen waard

Karl Wiedergott is een Duitse acteur die jarenlang voor televisie, film en op het toneel heeft gewerkt. Hoewel hij al vele jaren niet meer in The Simpsons is verschenen, was hij meer dan een decennium lang een vaste medewerker en leverde hij stemwerk aan meer dan 200 afleveringen. Hij sprak zelfs beroemdheden als Bill Clinton uit. Zijn vermogen is een van de laagste van alle cast, met een waarde van slechts $ 1 miljoen.

11 Chris Edgerly speelt een aantal ondersteunende rollen en is $ 1,7 miljoen waard

Chris Edgerly is niet het meest prominente castlid van The Simpsons. In de geanimeerde show geeft hij de stemmen voor een aantal verschillende achtergrondpersonages en speelt hij een ondersteunende rol voor de hoofdcast. Zijn vermogen, verdiend door zijn rol in The Simpsons en andere animatieshows, ligt in de buurt van $ 1,7 miljoen.

10 Maggie Roswell was beroemd vanwege het spelen van Maude Flanders en heeft $ 5 miljoen

Maggie Roswell is de vrouw die verantwoordelijk is voor het tot leven brengen van personages zoals Maude Flanders en Helen Lovejoy in The Simpsons. Ze verliet de show kort vanwege een loongeschil, maar is sindsdien teruggekeerd om een aantal personages in te spreken. Haar vermogen ligt rond de $ 5 miljoen.

9 Tress MacNeille speelt personages zoals de Crazy Cat Lady en is $ 10 miljoen waard

Tress MacNeille is een productieve stemacteur die personages heeft geportretteerd in shows variërend van Rugrats, Courage the Cowardly Dog en DuckTales. In The Simpsons is ze vooral bekend door het uiten van een breed scala aan personages, zoals de Crazy Cat Lady en Agnes Skinner. Haar vermogen is $ 10 miljoen.

8 Russi Taylor sprak een aantal jonge meisjes uit en was $12 miljoen waard

Russi Taylor werd beroemd door de lange tijd de stem te zijn van Minnie Mouse voor Disney. In The Simpsons was ze de actrice achter personages als Terri, Sherri, Martin Prince en Lewis. Voor haar dood in 2019 had ze een geschat vermogen van $12 miljoen.

7 Pamela Hayden is verantwoordelijk voor personages zoals Milhouse en heeft $ 16 miljoen

Pamela Hayden is een stemacteur die waarschijnlijk het meest bekend is door de stemmen van verschillende personages, zoals Milhouse, in The Simpsons. Hoewel ze aan andere televisieprogramma's en films werkt, komt het meeste van haar werk in de geanimeerde sitcom. Haar vermogen is ongeveer $ 16 miljoen.

6 Nancy Cartwright, The Voice Of Bart, is $80 miljoen waard

Fans van The Simpsons zullen de stem van Nancy Cartwright herkennen van hoofdpersonage Bart. Met een geschatte waarde van $ 80 miljoen, krijgt de stemacteur ongeveer $ 300.000 per aflevering voor de populaire animatieshow. Ze portretteert ook een aantal andere personages, zoals Nelson, Ralph en Todd.

5 Mr Burns-acteur Harry Shearer is $85 miljoen waard

Zelfs voordat hij zijn rol kreeg in The Simpsons met personages als Mr Burns en Principal Skinner, had Harry Shearer rollen in SNL en This Is Spinal Tap. Dankzij zijn lange carrière als komiek, stemacteur en schrijver heeft hij een nettowaarde van $ 85 miljoen verdiend.

4 Hank Azaria speelt verschillende rollen en heeft zo'n $85 miljoen verzameld

Hank Azaria is niet iemand die een hoofdpersoon speelt in The Simpsons. Hij is echter nog steeds een van de grote castleden en een serie regelmatig vanwege het feit dat hij zoveel verschillende personages speelt. Deze omvatten Moe Szyslak en Chief Wiggum. Buiten de geanimeerde show heeft hij meegewerkt aan live-action films en is hij nu 80 miljoen dollar waard.

3 Yeardley Smith speelt Lisa en is naar schatting $85 miljoen waard

Yeardley Smith is vooral bekend door de stem van Lisa Smith in The Simpsons. Ze heeft echter een aantal andere projecten waaraan ze werkt, waaronder live-action televisiewerk, schrijven en zelfs schilderen. Grotendeels dankzij haar salaris van $300.000 per aflevering, is ze ongeveer $85 miljoen waard.

2 Julie Kavner, die Marge speelt, heeft $ 85 miljoen

Julie Kavner is goed bekend op televisie en werd in de jaren 70 voor het eerst beroemd door het spelen van Brenda in de sitcom Rhoda. Ze werd uiteindelijk gecast als Marge in The Simpsons nadat ze het personage had uitgesproken in de Tracey Ullman Show. Haar salaris bedraagt $300.000 per aflevering en ze heeft een persoonlijk vermogen van $85 miljoen.

1 Homer-stemacteur Dan Castellaneta is $ 85 miljoen waard

Dan Castellaneta is een Amerikaanse stemacteur die vooral bekend is door de rol van Homer in The Simpsons. Hij heeft echter ook andere rollen in de geanimeerde sitcom, waaronder Krusty the Clown, Groundskeeper Willie en burgemeester Quimby. Hij maakte al vanaf het begin deel uit van de show, hij heeft ook rollen gehad in Futurama en Hey Arnold! Zijn vermogen ligt in de buurt van $ 85 miljoen.

Aanbevolen: