Welke Spider-Man-acteur heeft het hoogste vermogen?

Inhoudsopgave:

Welke Spider-Man-acteur heeft het hoogste vermogen?
Welke Spider-Man-acteur heeft het hoogste vermogen?
Anonim

In de wereld van superheldenfilms zijn Marvel en DC de grote jongens, maar dit betekent niet dat anderen geen kans hebben gehad om te gedijen. Natuurlijk, het is misschien een beetje moeilijk, maar we hebben ook succesvolle stripboekaanpassingen gezien, zoals Kingsman en Men in Black.

Spider-Man is natuurlijk een van de grootste namen in de stripgeschiedenis en als zodanig kan hij al jaren op het grote scherm schitteren. Spider-Man is gespeeld door drie briljante acteurs in live-action vorm, en ze hebben allemaal miljoenen verdiend met het spelen van de iconische webslinger.

Dus, welke Spidey-acteur heeft het hoogste vermogen? Laten we eens kijken en zien!

Spider-Man had miljarden verdiend op het grote scherm

Als een van de meest populaire superhelden die ooit is gemaakt, is Spider-Man een iconisch personage waar miljoenen fans over de hele wereld van zijn gaan houden. Of hij nu webslingert in de pagina's, op het kleine scherm of in grote films, het v alt niet te ontkennen dat Spider-Man aantrekkelijk is voor een publiek van alle leeftijden.

In de jaren 2000 begonnen superheldenfilms echt van de grond te komen, en in die tijd kwam de eerste grote Spider-Man-film tot leven. Sindsdien zijn er in totaal acht Spider-Man-films met live-actie en zelfs één grote animatiefilm met Miles Morales. Al deze films zijn erin geslaagd om geld te verdienen, en het heeft bewezen hoe geweldig het personage echt is.

Natuurlijk is er altijd een debat gaande over de drie mannen die de live-actionversie van het personage speelden, maar in plaats van te proberen te achterhalen welke man het personage het meest recht deed, willen we zien wie heeft het hoogste vermogen.

Tom Holland is $18 miljoen waard

Op de tweede plaats staat niemand minder dan Tom Holland, de huidige versie van Spider-Man op het grote scherm. Holland werd geïntroduceerd in de MCU in Captain America: Civil War en sindsdien is hij te zien in de grootste films van de MCU.

Volgens Celebrity Net Worth is Tom Holland momenteel $ 18 miljoen waard, maar je kunt maar beter geloven dat dit aantal omhoog zal schieten, vooral met het nieuws dat hij absoluut Spider-Man zal spelen in de nabije toekomst. Hierdoor zullen Sony en Marvel ondenkbare hoeveelheden geld uitgeven om Nederland tevreden en aan boord te houden.

Zoals de site samenvatte: "Tom verdiende $ 250.000 om kort te verschijnen als "Spiderman in Captain America: Civil War". Hij verdiende toen $ 500.000 basissalaris voor "Spiderman: Homecoming"… met zijn uiteindelijke salaris als topping $ 1,5 miljoen met bonussen. Hij verdiende $ 3 miljoen voor zijn optreden in "Avengers: Endgame" uit 2018."Tegenwoordig is zijn standaard basissalaris voor een enkele filmoptreden $ 4-5 miljoen."

Hoe leuk het ook is dat Tom Holland zijn brood heeft gestapeld. Hij schiet nog steeds ver achter bij de acteur die bovenaan deze wedstrijd van vermogen staat.

Tobey Maguire is $75 miljoen waard

Aan de top van deze competitie vandaag komt niemand minder dan Tobey Maguire, die de eerste van het geliefde trio was die het iconische personage op het grote scherm aannam.

De rage van de superheldenfilm van de jaren 2000 was grotendeels te danken aan het succes van X-Men, maar je kunt gewoon niet over het hoofd zien wat die eerste Spider-Man-film kon bereiken. Het was echt een goed gemaakte superheldenfilm en het vervolg werd zelfs een van de beste superheldenfilms aller tijden. Tobey zou een goede trilogie krijgen, en hij verdiende een waanzinnig bedrag met het spelen van de geweldige webslinger.

Volgens Celebrity Net Worth: "Het succes van Spider-Man maakte Tobey in de jaren 2000 tot een van de best betaalde acteurs ter wereld, met een salaris voor één film die routinematig $ 15 miljoen bedroeg. Maguire heeft sindsdien vooral kleinere films gemaakt, en deze drie films vormen het grootste deel van zijn kassucces als hoofdrolspeler."

Een nettowaarde van $75 miljoen is zeker zover gekomen dat Tobey Maguire niet regelmatig in projecten hoeft te verschijnen, maar dit stopt niet in zijn geheel met acteren.

Op de derde plaats komt Andrew Garfield, die momenteel een nettowaarde van $ 13 miljoen heeft. Hoewel hij hier op de derde plaats staat, weten we zeker dat hij niet zal klagen dat hij zijn geld heeft verdiend.

Over het algemeen hebben alle jongens die grote Spider-Man-films op het grote scherm hebben gekregen het financieel goed voor zichzelf gedaan, en fans zouden graag zien dat ze in de toekomst door blijven gaan met bankieren.

Aanbevolen: