Dit is het geheim om de deelnemers op 'The Bachelor' te casten

Inhoudsopgave:

Dit is het geheim om de deelnemers op 'The Bachelor' te casten
Dit is het geheim om de deelnemers op 'The Bachelor' te casten
Anonim

Het team achter The Bachelor heeft een heel specifiek proces voor het kiezen van deelnemers. Ze weten dat het succes van elk seizoen van de realityshow op hun schouders rust. Het selecteren van de juiste kandidaten is zeker belangrijker dan het vinden van de juiste bachelor. Er zijn tenslotte behoorlijk vreselijke vrijgezellen geweest door de jaren heen, maar de vrouwen die strijden om zijn aandacht hebben de show altijd gered. En dat is ongeacht of ze om de juiste redenen concurreren. Soms is het zelfs beter als ze er duidelijk in zitten om andere redenen dan het vinden van liefde.

Uiteindelijk zijn de deelnemers aan wie het publiek de meeste tijd besteedt aan denken, haten of koesteren. Terwijl voormalige deelnemers eerder open waren over hun ervaringen, heeft een interview door eOnline met een paar voormalige sterren licht geworpen op het geheim van het castingproces…

Hoe kiezen ze de bachelor deelnemers?

Het hele uitgangspunt van de show is uitzoeken welke vrouw het meest geschikt is voor de Bachelor. Het publiek wordt hierin waanzinnig geïnvesteerd. Daarom is het selecteren van de juiste deelnemers van het grootste belang. Terwijl de Bachelor Nation-site criteria heeft vrijgegeven voor wat ze zoeken, onthulde een voormalige bachelor onlangs waar producenten echt op uit zijn. Elk seizoen krijgen de producenten duizenden tapes van potentiële kandidaten toegestuurd. Terwijl ze degenen met een strafblad en degenen die niet de "juiste" uitstraling hebben, verwijderen, zijn ze echt op zoek naar een aantal persoonlijkheidskenmerken.

In het interview met eOnline beweerde Bob Guiney, een voormalig deelnemer aan The Bachelorette en de eigenlijke Bachelor in seizoen vier, dat de producenten precies weten welk type vrouw ze willen aannemen. Ongeacht alles wat je online leest, het komt er echt op neer…

"Het is net een sociaalwetenschappelijk experiment. Ze casten mensen die nog nooit iets hebben verloren. Geen van de vrouwen die in die show komen, komen daar omdat ze geen date kunnen vinden. Negenennegentig procent van hen komen naar die show omdat ze met elk type man in hun stad uit zijn geweest en ze de juiste man niet kunnen vinden. Maar ze verliezen zeker niet van dat meisje, "legde Bob uit. "Het kwam op het punt dat ik begon te denken dat je een aap bloemen had kunnen laten uitdelen."

Het lijdt geen twijfel dat de sleutel tot het casten van de kandidaten voor de Bachelor neerkomt op het vinden van vrouwen die nooit echt romantische tegenslagen hebben gehad. Ze zijn gewoon erg kieskeurig of weten precies wat ze willen. Hetzelfde geldt natuurlijk voor de mannelijke deelnemers aan The Bachelorette.

Elk van deze deelnemers gelooft dat ze niets dan het beste verdienen als het op liefde aankomt. Al hun echte partners waren gewoon onder hen. En de Bachelor is opgebouwd om de ultieme romantische partner te zijn, of het nu waar is of niet. Ze moeten hem dus winnen. En, belangrijker nog, ze moeten bewijzen dat de andere meisjes dat niet kunnen.

Vanwege hun schoonheid en populariteit is er zoveel aan hen overhandigd. Dit betekent dat ze op een bepaald niveau het gevoel hebben dat ze verdienen wat ze verlangen. Dat creëert de drive voor hen om hun concurrenten te verslaan. En door ze tegen elkaar op te zetten, komen hun slechtste eigenschappen naar voren… en dus hebben we een buitengewoon vermakelijke show.

Hoe bachelor deelnemers competitief worden

De producenten van The Bachelor zijn buitengewoon goed in het vinden van manieren om de deelnemers tegen elkaar uit te spelen. Ze spelen psychologisch met hen en overtuigen hen langzaam maar zeker dat ze absoluut het hart van de bachelor moeten winnen, wat er ook gebeurt.

"Je wordt competitief, ongeacht wie je bent", zei de eerste winnaar van The Bachelor, Amanda Marsh-Caldwell, tegen eOnline."Ik bedoel, je raakt zo geïsoleerd: geen mobiele telefoons, tv, computer. Dus, alles wat je gemeen hebt is deze man, in wezen, en je wordt de hele dag geïnterviewd over deze man. Je wordt verwrongen in zoiets van: "Dit is alles wat er in de wereld gebeurt. Uiteindelijk heb je het gevoel dat hij de laatste man op aarde is. Het overleven van het menselijk ras neemt het over en je moet hoe dan ook winnen. Het is behoorlijk wild."

De realiteit wordt dagelijks gemanipuleerd en verbogen tijdens het filmen van The Bachelor. En het centrum van het universum is de allure van de Bachelor zelf.

"Hij is de enige man in de kamer waar je verliefd op moet worden", legt DeAnna Stagliano uit The Bachelor seizoen 11 en The Bachelorette seizoen 4 uit aan eOnline. "Ik bedoel, iemand kleedt hem het mooiste dat je ooit kunt kleden en er zijn helikopters. Het is gemakkelijk om te denken, 'Oh, dit is jouw leven en ik hou van deze persoon.'"

Aanbevolen: