Dit is waarom Teddi Wright anders is dan alle andere 'Bachelor'-deelnemers van seizoen 26

Inhoudsopgave:

Dit is waarom Teddi Wright anders is dan alle andere 'Bachelor'-deelnemers van seizoen 26
Dit is waarom Teddi Wright anders is dan alle andere 'Bachelor'-deelnemers van seizoen 26
Anonim

Er waren verschillende uitzonderlijke personen in de Bachelor Nation franchise, waarvan er één nu de nieuwe presentator van het tv-programma is, Jesse Palmer; en dan is er ook nog Teddi Wright.

Net als alle andere deelnemers kwam Wright op The Bachelor op zoek naar liefde, aangezien de show een geschiedenis heeft van het letterlijk helpen van singles om zich te mengen en duurzame relaties aan te gaan. Maar net als de meeste anderen in seizoen 26 van The Bachelor, heeft Teddi Wright veel te doen in haar leven, waarvan het meeste onbekend is bij het publiek. Hoewel dit meestal geweldige dingen zijn, zijn er ook een paar die voor sommige fans twijfelachtig lijken. Zo ziet het leven van Teddi Wright eruit.

8 Teddi Wright weet precies wat ze zoekt

Over het algemeen heeft de meerderheid van de deelnemers aan The Bachelor meestal een overzicht van wat ze willen in een partner, maar Teddi Wright gaat daar nog een tandje bij. Volgens ABC heeft Wright het netwerk voorzien van een lijst met alles wat ze zoekt in een man. Een van de belangrijkste punten die ze in de lijst naar voren bracht, was dat ze een hopeloze romanticus is en "geen interesse heeft om zich te settelen om maar genoegen te nemen", wat inhoudt dat ze niets onder haar exacte specificaties in een man zou nemen.

De lijst vermeldde ook dat ze veel plezier wilde hebben met haar partner. Volgens een beschrijving van ABC: “Teddi draait helemaal om die directe connectie en is op zoek naar iemand die niet geïntimideerd zal zijn als ze harde vragen stelt op de eerste date. Hoewel het bij haar draait om het vormen van diepe connecties, wil Teddi ook een man die plezier met haar kan hebben en die niet bang zal zijn om met haar mee te gaan voor een late skinny duik! Teddi is klaar voor het echte werk en wil gewoon haar hart delen met iemand die het echt verdient.”

7 Teddi Wright groeide op in een religieus huishouden

Gebaseerd op het verhaal van Teddi Wright over de show, groeide ze op in een religieuze omgeving, wat ertoe leidde dat ze naar een evangelische christelijke universiteit in Mirada, Californië ging. Hoewel ze is grootgebracht met belangrijke religieuze overtuigingen, heeft Wright verklaard dat ze volgens haar eigen regel leeft, maar nog steeds de waarden volgt die haar tijdens het opgroeien zijn ingeprent.

Naast haar religieuze waarden blijft Teddi Wright een maagd, wat ze meteen deelde op The Bachelor. In een interview op de podcast "Click Bait with Bachelor Nation" deelde Teddi waarom ze wacht en waarom ze denkt dat ze anders is dan andere maagden. "Niemand verwacht echt dat ik dat ben", zei Teddi. "Ik wacht niet tot het huwelijk, dus daarom is het een beetje anders dan andere mensen die maagd zijn … En ik had het gevoel dat het voor mij meer verband hield met niet willen dat het van mijn identiteit wordt weggenomen. En dat is gewoon geen goede reden voor mij."

Teddi vertelde vervolgens dat ze wacht tot ze verliefd is om dat deel van haar leven met iemand anders te delen.

6 De indrukwekkende baan van Teddi Wright

Bachelor Nation heeft verschillende mensen zien komen en gaan, en hoewel de meeste van deze mensen atleten of influencers waren, waren er sommigen met uitzonderlijke banen. Momenteel is een van deze mensen Teddi Wright, aangezien ze een bachelordiploma in verpleegkunde heeft behaald aan de Biola University. Na het behalen van haar diploma heeft ze in 2020 het NCLEX-examen voor verpleegkunde behaald en behaald, waardoor ze een geregistreerd verpleegkundige is. Dat is zonder twijfel een behoorlijk indrukwekkende prestatie voor iemand van begin twintig.

5 Teddi had prof kunnen worden

Als gediplomeerd verpleegster kun je gerust stellen dat Teddi Wright redelijk goed was met haar wetenschappelijke cursussen, maar dat was niet het enige aspect van school waar ze goed in was. Terwijl ze op de universiteit zat, nam ze actief deel aan de atletiekevenementen van de school.

In 2015 verdienden haar vaardigheden zelfs haar Golden State Athletic Conference (GSAC)-onderscheidingen voor haar hinkstapspringen. Het jaar daarop won ze hetzelfde evenement op kampioenschapsniveau. Met de hoeveelheid prestige die haar deelname met zich meebracht, had Wright het atletiekpad kunnen volgen, maar in plaats daarvan de medische lijn kiezen.

4 Teddi Wright ontving Claytons eerste indruk Rose

Elke Bachelor Nation-fan kent waarschijnlijk de rozenceremonie en wat deze inhoudt. Daarom was het een beetje schokkend voor fans om te zien hoe Teddi Wright de roos kreeg van Clayton Echard, ook al was het nieuws vorig jaar voor sommigen al verwend door Reality Steve.

3 Teddi Wright en Clayton Echard's Bond

Vanaf de eerste dag dat Clayton en Teddi elkaar ontmoetten, kon niemand de onmiddellijke connectie die het paar had, ontkennen. Vanaf dat moment werden de dingen alleen maar dampender tussen hen, vooral nadat Wright een grote indruk maakte op de vrijgezel na haar gedurfde beweging die ertoe leidde dat ze kusten. Terwijl hij sprak over de kus, zei de voormalige voetballer: Kissing Teddi, ik voel me op Cloud 9. Cloud 10, als je er zelfs maar kunt komen, ik bedoel, ik voelde die vonk. Wauw. Rillingen.”

2 De andere 'bachelor'-vrouwen in huis waren niet al te enthousiast over hun connectie

De vonk tussen Clayton Echard en Teddi Wright was meer dan duidelijk en dat was niet bepaald leuk voor alle andere vrouwen in huis. Fans waren verzekerd van hun minachting voor hun connectie toen een teaserclip liet zien dat Wright de tijd van een andere vrouw met Clayton onderbrak.

In de video droeg ze een zwarte jurk en keek de vrijgezel dood in de ogen en zei: "Kan ik je stelen?" Het volgende dat we zagen was dat zij en Clayton aan het vrijen waren bij het zwembad.

1 Teddi Wright ha alt het misschien niet zo ver als we denken

Terwijl Teddi Wright de eerste roos van Clayton Echard kreeg, als er iets is dat de afgelopen seizoenen van The Bachelor hebben geleerd, is het dat dingen op elk moment kunnen omslaan. Fans hopen dat Wright op de eerste plaats eindigt, maar de andere vrouwen zijn ook van plan om aan de leiding te komen.

Aanbevolen: