Hoe het echt is om op 'The Bachelor' te worden gecast, volgens voormalige deelnemers

Inhoudsopgave:

Hoe het echt is om op 'The Bachelor' te worden gecast, volgens voormalige deelnemers
Hoe het echt is om op 'The Bachelor' te worden gecast, volgens voormalige deelnemers
Anonim

Niets kan iemand voorbereiden op The Bachelor. Realityshow-ster Jimmy Nicholson van The Bachelor Australia zei dat het een emotionele en psychologische tol van hem eiste om in de show te spelen. Maar het kan nog moeilijker zijn voor de deelnemers.

Hoewel er talloze voormalige en huidige Bachelor-deelnemers zijn die om de verkeerde redenen naar de show gaan, willen anderen echt een kans op liefde. Of op zijn minst een kans op wat hun perceptie van liefde kan zijn. We weten tenslotte allemaal dat veel van de relaties die zijn gebouwd op de reality-wedstrijdshow uiteindelijk niet blijvend zijn. Het doorstaan van het lange opnameschema heeft ook zijn tol geëist van sommige voormalige deelnemers. Maar niets van dit alles was waarschijnlijk in de voorhoede van hun gedachten toen ze voor het eerst werden benaderd om te schitteren in de show …

Hoe word je een deelnemer aan de bachelor?

Bachelor Nation heeft een volledige lijst met vereisten, waaronder single zijn, een bepaalde leeftijd hebben, een inwoner van Canada of de Verenigde Staten zijn en een achtergrondcontrole doorstaan. Geïnteresseerden moeten zich aanmelden (of iemand nomineren) via de website van Bachelor Nation wanneer voor elk seizoen een castingoproep wordt aangekondigd. Natuurlijk is het selectieproces slopend en de realityshow heeft de neiging om voor een bepaald type te gaan.

Dit proces is hoe de overgrote meerderheid van de Bachelor- en Bachelorette-deelnemers wordt geselecteerd, maar het is niet de enige manier. Vooral in het begin werden de deelnemers op de ouderwetse manier geselecteerd of toegepast.

Hoe de eerste bachelorkandidaten solliciteerden

De allereerste Bachelor-winnaar, Amanda Marsh-Caldwell, werd geselecteerd om deel te nemen aan de toen nog onbekende realityshow door een producer die haar vroeg om te lunchen. Maar zodra het eerste seizoen een succes was, gingen vrouwen op zoek naar manieren om te solliciteren. Hetzelfde gold voor de bachelors zelf.

"Ik keek naar Extra in mijn appartement in Miami toen ik fysiotherapeut was en ze hadden het over een nieuwe realityshow en je zou kunnen reizen en mensen ontmoeten", Trista Sutter, die de hardloper was. up op The Bachelor seizoen 1 en de hoofdrol op The Bachelorette seizoen 1, zei tegen eOnline tijdens een retrospectief van de serie. "Het was een datingshow, maar ik dacht: 'Reizen? Mensen ontmoeten? Laten we dit doen!' Ik dacht dat het een leuke ervaring zou zijn, dus solliciteerde ik online."

In veel opmerkelijke gevallen werden deelnemers aan zowel The Bachelor als The Bachelorette door hun vrienden genomineerd voor deelname aan de show.

"Het was een grapje van de stemopnemers die voor mij bij de bank werkten", zei Aaron Buerge, die de hoofdrol speelde in seizoen 2 van The Bachelor."Ze keken naar het eerste seizoen en dachten dat hun baas zich moest settelen. Ik kwam op een dag terug van de lunch en kreeg een voicemailbericht van ABC waarin stond: 'Hé, bedankt voor het invullen van de app. Als je nu vijf minuten wilt van je tijd om een filmpje te maken en in te sturen.' VHS-toen was het een band om binnen te komen."

"Ik was aan het daten met iemand en mijn beste vriend heeft me destijds verraden", legde de winnaar van seizoen 17 van The Bachelor, Catherine Lowe, uit. "Ze belden me voor de casting en ik was erg gevleid, maar nog steeds aan het daten met deze persoon. Dus ik belde hem en hij zei: 'Je zou het moeten doen.' Hij was een totale klootzak om dat te zeggen.

Andere deelnemers, en hoofdrolspelers zoals Jason Mesnick van seizoen 4, hebben zelfs tapes ingediend voor andere realityshows en kwamen toen terecht bij The Bachelor. In het geval van Jason wilde hij oorspronkelijk op Survivor zijn. De castingdirectors zagen zijn tape en dachten dat hij beter geschikt was voor The Bachelor. Natuurlijk hadden ze gelijk.

De deelnemers waren weggeblazen door hun eerste dag op de bachelor

Nieuwe deelnemers hebben een veel beter idee van wat ze kunnen verwachten als ze The Bachelor en The Bachelorette voor het eerst zien, dankzij sociale media en de lange levensduur van de show. Maar ze kunnen nog steeds niet echt voorbereid zijn op de waanzin van de show.

"Mensen realiseren zich niet hoe groot een productie The Bachelor is", zei Molly Mesnick, deelnemer aan Bachelor seizoen 13, tegen eOnline. "Op die eerste nacht zijn er acht camera's aan de gang, audio, producenten, lichten - het is alsof je nog nooit hebt meegemaakt. Voeg dan 24 andere vrouwen toe, die intimiderend mooi zijn, en één man waar jullie allemaal om strijden. Ik denk echt dat ik die hele nacht verdoofd was!"

De hele ervaring kan behoorlijk levensveranderend zijn. Dat kan ten goede of ten kwade zijn, afhankelijk van iemands relatie met zowel liefde als roem. Desalniettemin is deelname aan The Bachelor of Bachelorette een droom die velen delen.

Aanbevolen: