Heeft 50 Cent echt $ 16 verdiend voor een cameo van 'Simpsons'?

Inhoudsopgave:

Heeft 50 Cent echt $ 16 verdiend voor een cameo van 'Simpsons'?
Heeft 50 Cent echt $ 16 verdiend voor een cameo van 'Simpsons'?
Anonim

50 Cent heeft bewezen een kracht te zijn om rekening mee te houden, niet alleen in rap maar ook in televisie, als uitvoerend producent van meerdere hitshows, waaronder Power, BMF en For Life.

Met een gerapporteerd fortuin van $ 40 miljoen op zijn naam, blijft 50 Cent, wiens echte naam Curtis Jackson is, een van de meest succesvolle rappers die zich heeft verspreid naar andere bedrijven, waaronder zijn energiedrank SK en sms-koptelefoons.

Hij is ook een enorme investeerder, hij bezit aandelen in alles, van aandelen tot onroerend goed, en is ook een minderheidsaandeelhouder geworden in Effen Vodka, dat voor $ 30 per fles wordt verkocht. Enkele van zijn recente aanbevelingen zijn onder meer FRIGO Revolution Wear en Vitamin Water, om er maar een paar te noemen.

En hoewel hij zeker een fortuin heeft verdiend met zijn deals, was Fifty de IRS een enorm bedrag verschuldigd nadat hij zichzelf in de schuld van $ 23 miljoen bevond. Gerechtspapieren onthulden later zijn uitgaven en inkomsten, inclusief een salaris ter waarde van $ 16 uit een aflevering van The Simpsons waar hij een cameo had gemaakt. Hier is het dieptepunt …

Wat is er gebeurd tussen 50 Cent en The Simpsons?

Met $40 miljoen op zijn naam is 50 Cent nog steeds een van de rijkste rappers in Hip-Hop, naast een reeks succesvolle steunbetuigingen en investeringen voor hemzelf.

Zoals eerder vermeld, is hij ook uitvoerend producent van een aantal succesvolle shows, waaronder Power, waar hij zeker een fortuin zal hebben verdiend gezien hoe de abonnementsservice van Starz omhoogschoot dankzij hoe goed de show werd waargenomen door fans over de jaar.

Maar in april 2016 stemde de New Yorker ermee in om een schuld van $23 miljoen te vereffenen.

Tijdens deze tijd, terwijl Fifty zeker een flink inkomen verdiende, werden al zijn inkomsten in wezen teruggesluisd naar zijn schuldeisers.

Opgemerkt moet worden dat Fifty, ondanks zijn nettowaarde van $ 40 miljoen, meer dan 30 miljoen albums uit zijn rapmuziekcarrière heeft verkocht, en zijn tweede album The Massacre heeft wereldwijd meer dan 13 miljoen exemplaren verkocht.

Maar volgens bronnen, nadat hij de deal had gesloten om zijn schuld af te betalen, werd al het geld dat hij verdiende gebruikt om de hoge rekening af te betalen.

Hoeveel werd 50 cent betaald voor zijn Simpsons-cameo?

In januari 2017 had TMZ het bankafschrift van 50 Cent in handen gekregen, waaruit zijn huidige inkomstenbronnen, van zijn muziekroy alty's, endossementdeals en meer, bleek.

Voor die specifieke maand zou de hitmaker van Window Shopper in totaal $ 113.000 hebben verdiend, met als meest unieke deel van de betalingsuitsplitsing zijn inkomsten uit een aflevering op The Simpsons.

Vijftig verscheen in 2004 in slechts één aflevering van de geanimeerde hitserie, en in november 2016 zou hij iets meer dan $ 16 aan residuen hebben betaald.

Dit betekent niet dat Fifty slechts $16 verdiende voor de cameo; dat is gewoon wat hij verdiende in november 2016 - 12 jaar nadat de aflevering voor het eerst werd uitgezonden. Het is dus redelijk om aan te nemen dat die residuen veel hoger waren in de eerste paar jaar nadat ze in de show waren verschenen.

Toch 12 jaar later en de cameo verdiende hem nog steeds geld.

Kun je je voorstellen wat de cast van Friends nog steeds aan restproducten maakt, gezien het succes van de show, zelfs 12 jaar nadat de productie was ingepakt en de tienjarige looptijd was beëindigd.

Hoeveel krijgen beroemdheden betaald om in de show te verschijnen?

Het hangt echt af van de beroemdheid en de lengte van hun verschijning in de aflevering.

De nu gepensioneerde Amerikaanse honkbalster Keith Hernandez verscheen beroemd in een tweedelige aflevering in 1992, evenals de seriefinale zes jaar later.

In een interview met de NY Post in 2015 vertelde Hernandez hoeveel geld hij 20 jaar na zijn eerste stint bij The Simpsons verdiende - en het maakte hem nog steeds een indrukwekkend figuur.

"Dus ik ga zeggen dat ik elke maand een cheque krijg", vertelde hij. "Niets minder dan zes weken. Ze laten het de hele tijd zien. Het is internationaal en zo.

Vroeger was het bijna $ 1000. Het neemt af naarmate de jaren verstrijken. Dus het geeft me ongeveer $ 3000 per jaar. Ik neem het. Voor niets doen. Dus je kunt je voorstellen wat Jerry krijgt. De opdrachtgever acteurs, wat ze krijgen.”

In de loop der jaren hebben The Simpsons talloze beroemdheden verwelkomd voor gastoptredens, waaronder Lady Gaga, Seth Rogen, Mel Gibson en Michael Jackson.

The Simpsons blijven de langstlopende geanimeerde tv-serie in de geschiedenis, met meer dan 700 afleveringen en 33 seizoenen.

Onder enkele van zijn onderscheidingen heeft de show maar liefst 34 Primetime Emmy Awards, 34 Annie Awards en 2 Peabody Awards verzameld.

Aanbevolen: