Heeft Judge Judy echt $ 60 miljoen verdiend met haar hitshow?

Inhoudsopgave:

Heeft Judge Judy echt $ 60 miljoen verdiend met haar hitshow?
Heeft Judge Judy echt $ 60 miljoen verdiend met haar hitshow?
Anonim

Het kleine scherm is een unieke plek die aanleiding heeft gegeven tot een aantal publieke figuren die een verscheidenheid aan unieke shows hosten. Jerry Springer en Maury Povich, bijvoorbeeld, zijn twee namen die vrijwel iedereen kent dankzij de beruchte shows die ze al jaren op televisie presenteren.

Judge Judy is een van de grootste namen in de televisiegeschiedenis en ze heeft het vermogen om het te bewijzen. Ze heeft een iconische carrière gehad en heeft in de loop van de tijd grootsheid bereikt, en dit was van groot belang om haar fortuin te maken.

Dus, hoeveel verdiende Judge Judy toen ze de hoofdrol speelde in haar iconische show? Laten we haar monstersalaris eens nader bekijken en zien hoe ze haar miljoenen verdiende.

Judge Judy is een iconische televisiester

Tenzij iemand de afgelopen 25 jaar onder een steen heeft geleefd, weet hij ongetwijfeld wie Judge Judy is. Televisie overdag is misschien niet voor iedereen weggelegd, maar veel hosts hebben door de jaren heen een enorm publiek gevonden. Judge Judy is toevallig een van de beroemdste aller tijden.

De veelgeprezen figuur heeft jarenlang haar tanden gebeten als advocaat voordat ze de kans kreeg om strafrechter te worden. Ze zou zich gestaag omhoog werken op de ladder en tegelijkertijd een reputatie opbouwen voor de manier waarop ze dingen aanpakte. Dit speelde op zijn beurt een grote rol in haar uiteindelijk haar weg naar de televisie.

Na het schrijven van een boek en het verschijnen van een 60 Minutes-stuk over haar op het kleine scherm, was Judge Judy klaar om haar televisiedebuut te maken.

Haar show was een enorm succes

In september 1996 maakte Judge Judy zijn debuut op televisie overdag, en de reality-courtshow kon een enorm publiek vinden dat loyaal afstemde om de iconische host-tackle-zaken te zien. Het uitgangspunt was niets nieuws, maar Judge Judy zelf was zo'n overtuigend figuur dat mensen bleven terugkomen voor meer gedurende de 25-jarige looptijd.

In dit stadium van haar carrière heeft Rechter Judy niets meer te bereiken en heeft ze genoeg geld verdiend voor meerdere levens. Desondanks vertoont ze geen tekenen van vertraging en heeft ze plannen om door te gaan.

"Ik ben niet moe. Ik speel geen golf of tennis. Ik heb geen zin om mahjong, schaken of dammen te leren spelen. Ik weet wat ik graag doe. Waarom, in mijn stadium in leven, zou ik iets anders proberen te vinden als ik al weet wat ik leuk vind? En dit is geen baan van negen tot vijf. Ik heb nog steeds de tijd om de kinderen van wie ik hou te zien, de kleinkinderen die opgroeien erg snel en de schattige maat waar ik nog steeds een kick van krijg, "vertelde ze aan The Hollywood Reporter.

Judge Judy heeft een aantal indrukwekkende dingen gedaan tijdens haar tijd in Hollywood, en het onderhandelen over haar torenhoge salaris is misschien wel haar meest indrukwekkende prestatie.

Ze verdiende miljoenen

Dus, hoeveel verdiende Judge Judy toen ze de hoofdrol speelde in haar iconische show? Na verloop van tijd zijn er details naar voren gekomen en op haar hoogtepunt bracht Judge Judy maar liefst $ 60 miljoen mee naar huis tijdens haar grootste jaren op televisie.

Ik vertelde het bedrijf dat ik hiervoor werkte: 'Ik wil meer een partner zijn. Behandel me niet als een betaalde werknemer. Ik zou deze show zonder jou kunnen maken - ik heb een deal gemaakt waarbij ik zou dat kunnen doen - maar je redt het niet zonder mij. Ik kan Judy Sheindlin overal mee naartoe nemen. En veel succes met je als je iemand anders kunt vinden. Laten we anders het geschenk delen dat dit programma ons beiden heeft gebracht, '” zei Rechter Judy.

De iconische Judge Judy-show is ten einde, maar de ster is verhuisd naar een nieuwe show, Judy Justice, op Amazon.

Toen ze sprak over haar nieuwe show, zei ze: "We moeten tegen december een bepaald aantal afleveringen afleveren, en dan zal Amazon bepalen hoe en wanneer ze deze show willen uitbrengen. Ik weet het niet. Geef me een mantel en een koffer, en ik zal mijn werk doen. Ik had geweldige mensen die het Judge Judy-programma produceerden en regisseerden, en een paar van hen zullen me volgen naar Amazon. Dat zal mijn leven stabiel houden."

Judge Judy is lange tijd een van de rijkste televisiesterren ter wereld geweest, en het is ongelooflijk om te zien hoeveel werk ze heeft gestoken om haar salaris van $ 60 miljoen te halen.

Aanbevolen: