Heeft de cast van Netflix' 'Twentysomethings: Austin' echt $ 0 verdiend?

Inhoudsopgave:

Heeft de cast van Netflix' 'Twentysomethings: Austin' echt $ 0 verdiend?
Heeft de cast van Netflix' 'Twentysomethings: Austin' echt $ 0 verdiend?
Anonim

Een tv-programma van de grond krijgen is moeilijk, maar het is bijzonder moeilijk om van een realityshow een hit te maken. Er zijn al een heleboel om uit te kiezen, maar als een nieuwe de dingen goed doet, kan het een enorm succes zijn.

Netflix' Twentysomethings heeft een indruk achtergelaten op het publiek sinds zijn debuut. Alles over de show is besproken, inclusief het vermogen van de cast en zelfs de relatiestatus van Isha en Michael. Een ding dat echter niet echt is aangeroerd, is of de cast van de show daadwerkelijk werd betaald.

Dus, verdiende de cast van Twentysomethings geld met de show? Laten we eens luisteren naar wat de producenten te zeggen hadden.

'The Real World' was een baanbrekende show

In de jaren negentig veranderde MTV het spel met wat ze naar de tafel brachten, en een kleine show genaamd The Real World had een veel grotere culturele impact dan iedereen bij het netwerk had kunnen bedenken.

De show was simpel: laat een groep jongere volwassenen in hetzelfde huis wonen en samen functioneren ondanks hun verschillen. Het uitgangspunt was zo simpel als taart, en het dynamische eerste seizoen bracht een televisie-nietje voort dat evolueerde en jaren duurde.

The Real World zou meer dan 30 seizoenen duren, plaats maken voor een zustershow genaamd Road Rules, en zelfs dienen als basis voor The Challenge, een andere MTV-show die meer dan 30 seizoenen duurde. Er zijn niet veel shows in de geschiedenis die dezelfde impact hadden op het netwerk.

Naarmate de jaren verstreken, hebben veel andere realityshows geprobeerd een vergelijkbare formule te gebruiken, allemaal met wisselend succes. Bliksem vangen in een fles is moeilijk, en nog een keer doen is nog moeilijker. Een recente show op Netflix gebruikte wat leek op een vergelijkbare formule voor zijn uitgangspunt.

'Twentysomethings' is een frisse kijk op 'The Real World'

Netflix' Twentysomethings debuteerde in 2021 en de show kon publiek vinden op het streamingplatform. Het uitgangspunt van deze show voelde vertrouwd aan, aangezien fans al snel ontdekten dat jongvolwassenen met elkaar zouden samenleven en door het leven zouden navigeren ondanks hun verschillen.

Natuurlijk waren er vergelijkingen met The Real World, maar dit is iets waar producer Ian Gelfand zich prettig bij voelt.

"In het begin zou ik echt van streek raken [door de vergelijkingen]. Dit is een andere show, en elke show heeft elementen van elke andere show, maar weet je wat? De echte wereld bestond 30 jaar of zoiets. Als je me vergelijkt met een show met zoveel uithoudingsvermogen, neem ik het. Ik ga niet, ik ga daar niet mee spotten, "zei Gelfand.

Het is geweldig dat Gelfand zich op zijn gemak voelt bij de vergelijkingen. Eerlijk gezegd zou elke show geluk hebben om zelfs maar een klein beetje van het succes te vinden dat The Real World jaren geleden had, en Twentysomethings is zeker op de goede weg.

Op reality-tv zijn heeft veel voordelen, waaronder in de meeste gevallen financiële compensatie. Fans zijn zeker nieuwsgierig geworden naar de cast van Twentysomethings en of ze daadwerkelijk betaald werden voor hun tijd op de set.

Was de cast van 'Twentysomethings' betaald?

Helaas wordt de cast van Twentysomethings niet betaald zoals andere reality-tv-sterren.

Volgens de producent van de show: We hebben nooit eten of iets in huis gebracht. Ze moesten hun eigen eten kopen. Natuurlijk lieten we ze niet verhongeren. In het algemeen, alles wat ze deden - vooral op hun eentje - ze zouden dekken. Ze zouden elke week hun eigen eten kopen, als ze naar de film gingen of uit eten gingen, zouden ze daarvoor betalen. Als we wilden dat ze iets alleen voor ons deden, dan waren we bereid daarvoor te betalen, maar over het algemeen moesten ze voor zichzelf zorgen. En geloof me, ze zouden me om voorschotten vragen!”

Dit is, zoals Gelfand opmerkt, een groot verschil tussen deze show en de eerder genoemde Real World.

"In de echte wereld krijgen ze allemaal een toelage van $ 1.000 per week of wat dan ook. Ze hoeven niet te werken. Er is veel drama. Ik weet niet of de term 'echte wereld ' werkt daar eigenlijk voor. Ik heb het gevoel dat we veel realistischer zijn. Maar ik wil niemand bashen. Het is een geweldige show om mee vergeleken te worden, "zei Gelfand.

Twentysomethings heeft zeker veel conversatie gegenereerd, en als de show doorgaat, krijgt de cast misschien wat financiële compensatie.

Aanbevolen: