Betekent Rihanna's zwangerschap dat ze stopt met muziek?

Inhoudsopgave:

Betekent Rihanna's zwangerschap dat ze stopt met muziek?
Betekent Rihanna's zwangerschap dat ze stopt met muziek?
Anonim

Te midden van de geruchten dat de zangeres bezig was om dit jaar een album uit te brengen, brak het nieuws uit dat Rihanna haar eerste kind verwacht met vriend A$AP Rocky.

Rihanna zit sinds 2005 in de muziekindustrie en dropt tot 2012 elk jaar een album. Vier jaar later kwam ze terug met haar achtste studioalbum 'Anti' en sindsdien heeft ze, met uitzondering van samenwerkingen, geen eigen muziek uitgebracht.

Nu vragen fans zich af of ze ooit zal terugkeren naar de studio, aangezien het krijgen van een kind haar leven ongetwijfeld zal veranderen.

Rihanna plaagt al jaren nieuwe muziek

Rihanna plaagt dat ze sinds 2018 nieuwe muziek zal uitbrengen en bevestigt dat het in 2019 zou debuteren. Begin 2019 deelde ze een video waarin ze beweerde aan iets te werken, maar als de maanden ging voorbij, er was geen teken van RiRi.

Toen, aan het einde van 2019, deelde Rihanna op haar Instagram dat het album klaar was, maar maakte ze grapjes over "weigeren om het uit te brengen".

Het album lijkt niet compleet te zijn, aangezien ze in 2020 nog steeds bevestigde dat ze aan muziek zou werken. In 2021 hypede de zangeres haar fans opnieuw door te reageren op een fancommentaar onder haar Instagram-post waarin Chart Data aankondigde dat haar album 'Anti' vijf jaar in de Billboard 200 heeft gestaan.

"Vier het door een nummer uit te brengen", zei de fan, waarop Rihanna antwoordde: "Ik denk dat ik dat zou moeten" met een 'binnenkort'-emoji, voordat hij 'slechts 1 tho lol' toevoegde. Sindsdien zweeg ze en reageerde niet op opmerkingen over haar muziek.

R9 is misschien uitgesteld, maar het moederschap kan niet wachten

De Barbadiaanse zangeres bleef fans geruststellen dat ze "binnenkort" muziek zou laten vallen, maar haar comeback is meerdere keren teruggeschoven. Zes jaar later, hoewel Rihanna's fans enthousiast zijn over haar zwangerschap, vrezen anderen dat de artiest nooit nieuwe muziek te horen zal krijgen.

Geruchten over haar zwangerschap begonnen in september 2021, maar haar blik op het Met Gala wekte de argwaan en fans waren er niet al te enthousiast over.

Rihanna's buik tijdens haar eerste zwangerschap, ze draagt een spijkerbroek, een kleurrijke parelketting, en heeft haar getatoeëerde hand in haar zak met A Rocky's armen om haar heen terwijl ze haar voorhoofd kust
Rihanna's buik tijdens haar eerste zwangerschap, ze draagt een spijkerbroek, een kleurrijke parelketting, en heeft haar getatoeëerde hand in haar zak met A Rocky's armen om haar heen terwijl ze haar voorhoofd kust

De zangeres stond helemaal in het teken van 'werk, werk, werk, werk, werk', maar het lijkt erop dat er geen nieuw album komt, maar een opkomende baby, zoals de geruchten bleken te kloppen.

Het paar bracht het nieuws niet eerst via hun sociale media-accounts, maar ze maakten het nieuws wel bekend via de Instagram van beroemdhedenfotograaf Miles Diggs. Het bleek dat ze een fotoshoot hadden in de geboorteplaats van Rocky, Harlem in New York.

Verheugd over het nieuws dat Rihanna een kind verwacht, zijn er duizenden berichten achtergelaten voor zowel artiesten van hun fans als beroemde vrienden.

Andere fans hebben opmerkingen achtergelaten onder de berichten waarin de zanger zogenaamd nieuwe muziek zou geruststellen met opmerkingen. Sommigen van hen waren: "Verdorie nog steeds aan het wachten, denk dat we nu ook nog een jaar wachten, ik zal voor altijd wachten lol"

Een andere gebruiker twijfelde niet aan de prioriteiten van de aanstaande moeder en schreef: "Ze laat een baby vallen voordat ze een album laat vallen… Wilde tijden."

Tijdens een interview in 2020 vroeg de Britse Vogue de zangeres naar haar toekomstplannen: "Waar zie je jezelf over 10 jaar?", Rihanna aarzelde niet en zei: "Tien jaar? Ik word 42! Ik zal oud zijn. Ik zal kinderen krijgen, drie of vier van hen."

Alleenstaand of met een partner, "het enige dat telt is geluk, dat is de enige gezonde relatie tussen een ouder en een kind. Dat is het enige dat een kind echt kan opvoeden, is liefde", vervolgde Rihanna.

Is haar zwangerschap een teken dat Rihanna met pensioen gaat?

Fans vragen zich af of haar baby een teken kan zijn van Rihanna's pensionering uit de muziekindustrie.

Na zes jaar geen muziek te hebben uitgebracht en bezig te zijn met haar schoonheidslijn Fenty Beauty en haar lingerielijn Fenty x Savage, denken fans dat Rihanna's muzikale doelen nog verder zullen verdwijnen als haar kind arriveert.

Lori Majewski, presentator van "Fierce: Women in Music" op SiriusXM Volume, vertelde de New York Post over Rihanna's zesjarige onderbreking: "Ze heeft al zoveel records gebroken. Ze heeft al zoveel hitsingles gehad. Meer heeft ze niet nodig. Als ze terug gaat naar muziek, zal er een reden zijn, een missie. Het wordt haar 'limonade'."

Aangezien de zangeres naar verwachting dit voorjaar zal bevallen, vragen fans zich af of Rihanna in 2022 nieuwe muziek zal uitbrengen.

Wat duidelijk lijkt, is dat de zangeres niet met pensioen gaat, maar haar tijd zal nemen om haar muziek uit te brengen en hoe meer druk ze krijgt, hoe langer het duurt.

Aanbevolen: