Fans denken dat Rihanna's Met Gala-jack een geheime zwangerschap verbergt

Inhoudsopgave:

Fans denken dat Rihanna's Met Gala-jack een geheime zwangerschap verbergt
Fans denken dat Rihanna's Met Gala-jack een geheime zwangerschap verbergt
Anonim

Het Met Gala is het meest prestigieuze evenement waar fans op vertrouwen voor grote showcases van celebrity-mode, en Rihanna en A$AP Rocky stelden niet teleur. Ze hebben het evenement zelfs wat extra pit gegeven door zwangerschapsgeruchten op te wekken, en fans gaan los.

Alle ogen waren gericht op Rihanna en A$AP Rocky toen ze samen een zeldzame en absoluut epische verschijning maakten op dit grote evenement. De twee waren gekleed in strakke zwarte outfits en A$AP plaagde het publiek door zichzelf in een casual, getextureerde deken te wikkelen voordat hij zijn keurige outfit aan de wereld onthulde. Fans denken dat dit nog maar het begin was van de aanwijzingen voor de zwangerschap….

Rihanna's zwangerschapsgeruchten

Rihanna en A$AP Rocky draaiden de aandacht bij hun aankomst op het Met Gala, terwijl fans oogden over hun relatie en de overduidelijke liefde die ze voor elkaar hebben.

Ze lachten en leken echt gelukkig en verbonden, en toen A$AP Rocky met het publiek begon te spelen, vroegen fans zich af of Rihanna's oversized jack dat meer op een cape leek, eigenlijk strategisch ontworpen om haar babybuil te verbergen.

Van deze twee tortelduifjes is de afgelopen maanden een foto gemaakt door de paparazzi, terwijl ze stoeien en genoten van een reeks date nights, en bij nader onderzoek van haar outfit begon de nieuwsgierigheid van veel fans echt te pieken.

Haar outfit had veel haast recht voor haar buik, en was nauwsluitend vanaf de bovenkant, terwijl ze wijd en zwierig vanaf haar taille naar beneden.

De zwangerschapsgeruchten wervelen officieel…

Fans praten…

Dit is alles wat fans moesten zien om ze te laten praten over de mogelijkheid dat Rihanna zwanger zou zijn.

Sociale media gonzen van de fans die zeggen; "oh ze brengt het album nog niet uit omdat ze zich klaarmaakt voor mama's leven," en "jullie weten dat ze zwanger is.." samen met; "Wat zit er onder dat jasje, Riri?"

Andere opmerkingen inbegrepen; 'haar zwangerschap verbergen' en 'de jas uittrekken, Riri, eens kijken', evenals; "Jullie denken dat Rihanna zwanger is??" en; "ze staat op het punt om die babybuil te onthullen."

Een andere fan schreef; "Iets verbergen onder dat ensemble?" en "Ze is zwanger en houdt niemand voor de gek."

Een leuke opmerking lees ook; "ze stra alt, ze is zo blij! Wacht…."

Aanbevolen: