The Walking Dead: World Beyond' bevestigt dat CRM slechteriken zijn, wat betekent dat voor Rick Grimes?

Inhoudsopgave:

The Walking Dead: World Beyond' bevestigt dat CRM slechteriken zijn, wat betekent dat voor Rick Grimes?
The Walking Dead: World Beyond' bevestigt dat CRM slechteriken zijn, wat betekent dat voor Rick Grimes?
Anonim

Na het bekijken van de eerste aflevering van Walking Dead: World Beyond is het duidelijk dat de groep die bekend staat als de Civil Republic Military (CRM) niet de helden in dit verhaal zijn. Ze vermoorden iedereen in de Campus Colony, zonder reden, en gaan dan verder met zoeken naar een van de ontsnapte bewoners. Deze ontwikkeling is bijzonder onthullend omdat CRM samen met Rick Grimes (Andrew Lincoln) in het negende seizoen van AMC's vlaggenschip Dead-serie verdween. We dachten dat ze samen de wereld zouden redden, maar na het zien van een massa-executie is dat niet waarschijnlijk.

Belangrijker is dat als je ontdekt dat CRM een groep antagonisten is, Rick Grimes je uiteindelijk te hulp zal komen. Hij is al eerder facties zoals zij tegengekomen en heeft ze met succes in bedwang gehouden, en de militaire eenheid van Kublek is niet anders.

Afbeelding
Afbeelding

Hoewel het idee dat Rick deze paramilitaire operatie op zich neemt impliceert dat er een confrontatie op komst is, weten we nog steeds niet hoe hij rekening zal houden met de plot. Misschien wacht hij zijn tijd af als een van haar soldaten, of misschien is hij overgestapt op hun manier van denken. Maar Rick kennende is er waarschijnlijk een verzetsmacht onder leiding van hem, wachtend op de juiste gelegenheid om toe te slaan. Hij is geen dwaas als het gaat om totale oorlogvoering of guerrillaoorlogvoering, en hij zal zijn team adequaat voorbereiden voordat hij drastische maatregelen neemt; dat omvat het plegen van een staatsgreep op de voormalige hoofden van CRM.

Aan de andere kant is het mogelijk dat Rick al als rebel is afgezet en gevangen wordt gehouden. Het idee dat de tienerhoofdpersonen van World Beyond de oudere Grimes vinden opgesloten in een wetenschappelijk laboratorium klinkt belachelijk, maar dat zou zijn afwezigheid verklaren. Houd er rekening mee dat het niet verschijnen in de eerste twee afleveringen kan zijn omdat hij al dood is.

Waar zou Rick Grimes kunnen zijn?

Afbeelding
Afbeelding

Ervan uitgaande dat er enige waarheid in die theorie zit, zou het feit dat Rick gevangen wordt gehouden het ideale vervolg kunnen zijn om naar AMC's Walking Dead-films te leiden. Hun focus is een ander aspect dat ter discussie staat, maar ervan uitgaande dat World Beyond enige aanwijzingen geeft over zijn verblijfplaats, zou het heel goed een voorloper kunnen zijn van de films, of op zijn minst de eerste.

Waar Rick ook is, hij zal zeker niet werkeloos toekijken terwijl CRM de beschaving verwoest die zonder hem niet mogelijk zou zijn. Hij heeft misschien niet direct bijgedragen aan de oprichting van de Omaha-gemeenschap, maar de andere nederzettingen hebben waarschijnlijk diepe banden met Alexandrië of de Alexandriërs zelf. En geen van hen zou het hebben overleefd zonder Rick's onbaatzuchtige acties. Ze werden geconfronteerd met een aanval van wandelaars zonder einde in zicht, met hun opties die met elke seconde kleiner werden. Dus Rick deed het meest nobele door het op te blazen en een einde te maken aan de razernij van de horde.

Afbeelding
Afbeelding

Een ander Negan-achtig personage zien opstijgen om alles waar hij voor gevochten heeft te verwoesten, wordt niet getolereerd. Rick is tot op zekere hoogte dit soort antiheld geweest, wat de vraag oproept wiens kant hij zal kiezen. Maar uiteindelijk heeft hij bewezen een rechtvaardig man te zijn. En Rick zal niet toestaan dat Elizabeth hetzelfde pad volgt terwijl hij nog ademt.

Wat er daarna ook gebeurt, fans zullen World Beyond nauwlettend in de gaten houden voor Rick Grimes Easter Eggs. Hij zal dit seizoen waarschijnlijk niet in een van de volgende afleveringen verschijnen, hoewel een shout-out perfect zou zijn om zijn terugkeer op te zetten.

Aanbevolen: