Heeft Andy Cohen een favoriete 'Real Housewives'-franchise?

Inhoudsopgave:

Heeft Andy Cohen een favoriete 'Real Housewives'-franchise?
Heeft Andy Cohen een favoriete 'Real Housewives'-franchise?
Anonim

Andy Cohen is een hoofdbestanddeel van Bravo geworden, grotendeels omdat hij The Real Housewives After Show host na afloop van elk seizoen van Real Housewives. Bovendien heeft de goede verstandhouding en het vermaak van de heer Cohen met de vrouwen zijn plaats als een van de gezichten van de franchise gecementeerd. En hoewel hij heeft verklaard wie zijn favoriete Real Housewives-castleden zijn, heeft de productieve gastheer een favoriete Real Housewives-franchise?

Al ongeveer 16 jaar wordt Andy geassocieerd met de serie en hoewel sommige fans misschien denken dat het tijd is voor Andy om af te treden, vertoont hij geen tekenen dat hij afstand doet van de serie die hem tot een Bravo-ster heeft gemaakt. Laten we niet alleen kijken naar wat franchise Cohen zijn favoriet noemt, maar ook een kijkje nemen in de man zelf, zullen we?

6 Wie is Andy Cohen precies en wat is zijn relatie met de 'echte huisvrouwen'?

Andrew Joseph Cohen maakte voor het eerst zijn weg naar de entertainmentindustrie door te dienen als senior producer van The Early Show. Hij werd 48 uur lang producer en later producer voor CBS This Morning voordat hij CBS verliet voor Trio TV-netwerk in 2000. Na Bravo's aankoop van Trio, zou Cohen uiteindelijk vice-president van originele programmeringworden bij het netwerk (Bravo) in 2004. Maar het was de Bravo's realityshow met de naam The Real Housewives die Andy op zijn huidige weg en plaatste hem in het bewustzijn van het publiek. Zijn portfolio omvat ook radiohosting en een hele reeks andere entertainmentgerelateerde functies die hij in de loop der jaren heeft verworven.

5 Andy Cohen is net zo synoniem met de 'echte huisvrouwen' als de cast

Als je aan de Real Housewives-serie denkt, denk je waarschijnlijk aan namen als Bethenny Frankel, Vicki Gunvalson, daarnaast naar Andy Cohen Hij is het meest bekende mannelijke gezicht van de show geworden, wat hem tot een beroemdheid op zich heeft gemaakt. Naast het hosten van de aftershow, fungeert Cohen ook als executive producer van de franchise. Zijn actuele vragen en door fans goedgekeurde gesprekken hebben de cast zowel gelachen als ergernis opgeleverd. Cohen is vanaf het begin bij de show geweest en maakt net zo goed deel uit van wat de show maakt als de huisvrouwen zelf.

4 Andy Cohen hoort bij een select aantal ‘huisvrouwen’

Gedurende de hele geschiedenis van de serie is Andy erg gesteld op een select aantal vrouwen. Hoewel hij altijd complimenteus was met de meerderheid van de cast van de verschillende franchises, heeft Cohen laten weten dat een handvol zich onderscheidt van de rest, en dus zijn er verschillende gelegenheden geweest waarin hij zijn vooringenomenheid heeft getoond. Een paar voorbeelden van Andy die zijn genegenheid voor sommige vrouwen liet zien zijn als volgt: hij belde eens Marysol Patton 's moeder (de overleden Mama Elsa van RHWOM-faam, die in 2019 overleed) een van de beste huisvrouwenmoeders; hij heeft verklaard dat hij houdt van de manier waarop Teresa Giudice reality-tv als geen ander benadert; en hij deelt een tienjarige vriendschap met Kyle Richards Inderdaad, Andy maakt er geen geheim van aan wie hij de voorkeur geeft als het gaat om deze reality-tv-huisvrouwen.

3 Andy Cohen is niet geliefd bij elke huisvrouw

Natuurlijk, wat zijn vrienden als je niet ook een paar vijanden hebt om het universum in evenwicht te brengen, toch? Andy Cohen heeft door de jaren heen een behoorlijk aantal vijanden gemaakt of in ieder geval de woede van verschillende huisvrouwen gewekt. Enkele van de meest opmerkelijke zijn NeNe Leakes , die beschuldigingen van racisme en "gaslighting" Cohen's manier heeft gegooid, en Vicki Gunvalson , die niet alleen beweerde niet gerespecteerd worden door het netwerk, maar ook tijdens de eerste aftershow, spraken de beruchte regels, "vergeet nooit waar je vandaan kwam", tegen Cohen.

Een andere huisvrouw waar Andy een paar woorden voor had, was Kenya Moore,en tijdens een aflevering van Watch What Happens Live voelde Cohen zich verplicht om Moore op haar plaats te zetten nadat ze enkele nogal denigrerende opmerkingen over homoseksualiteit.

2 Andy Cohen heeft in het verleden ook een paar vetes met beroemdheden gehad

Andy's lijst met vijanden (of in ieder geval zijn geruchtenlijst met vijanden) is niet beperkt tot de Real Housewives-franchise. Door de jaren heen is Cohen in vetes terechtgekomen met beroemdheden als Kathy Griffin, die hij beweerde nog nooit te hebben ontmoet, waarop Kathy zou antwoorden: "Was mijn baas voor 10 jaar. Behandelde me als een hond. Zeer vrouwonvriendelijk." Andere beroemdheden waar Cohen geen tijd voor heeft, zijn onder meer Jillian Michaels, Jeff Lewis en Tituss Burgess. Weer een dag op kantoor.

1 Het blijkt dat de favoriete franchise van Andy Cohen degene is waarmee het allemaal begon

Van alle franchises die draaien om het leven van de luxueuze en onstuimige huisvrouwen, noemt Andy Orange County zijn favorietDe Orange County-franchise is tenslotte waar het allemaal mee begon en debuteerde helemaal tot 2006. De franchise waarmee het allemaal begon, is ook verantwoordelijk voor het maken van Cohen een begrip.

Hij noemde in een interview met The Daily Dish.com welk favoriete moment binnen zijn favoriete franchise was, en zei: Als mensen me mijn favoriete huisvrouwenmoment vragen, weet ik niet waarom, maar ik ga altijd terug naar Vicki en dat kleine familiebusje.'

Aanbevolen: