Andy Cohen sloeg niet verrassend over 'The Real Housewives Of Dubai

Inhoudsopgave:

Andy Cohen sloeg niet verrassend over 'The Real Housewives Of Dubai
Andy Cohen sloeg niet verrassend over 'The Real Housewives Of Dubai
Anonim

Andy Cohen krijgt (niet verwonderlijk) veel luchtafweer na de première van een trailer voor Bravo's aankomende show, The Real Housewives of Dubai. De show - die naar verwachting de 11e zal zijn in de Housewivesverse - is snel een controversieel onderwerp geworden en nu heeft een groep van 12 mensenrechtenorganisaties de handen ineen geslagen om de serie en Bravo te veroordelen.

Andy Cohen kondigde de nieuwe serie aan met gemengde recensies

Cohen kondigde de spin-off in november aan en vertelde The Hollywood Reporter: "Alles is groter in Dubai, en ik zou niet enthousiaster kunnen zijn om Bravo's eerste internationale Housewives-serie te lanceren in een stad waar ik al jaren door gefascineerd ben."

Zelfs de slogan van de show belooft een onbeschaamd brutale ervaring: "Als je de hitte niet aankan… verlaat Dubai."

Hoewel Bravo diehards positief reageerden op de nieuwe serie, zou het geen verrassing moeten zijn dat veel anderen het niet eens waren met de aankondiging van Andy Cohen. Volgens Radar waren een tiental organisaties zo geschokt over de locatie van de serie dat ze zich verenigden en een verklaring stuurden naar Bravo en leidinggevenden bij NBCUniversal en het productiebedrijf Truly Original.

12 Organisaties sloegen de handen ineen om zich tegen de serie te verzetten

"We maken ons grote zorgen over uw beslissing om de nieuwste editie van de Real Housewives-serie in Dubai te produceren en te lanceren", staat in de verklaring. "Dubai is een absolute monarchie die deel uitmaakt van de dictatuur van de Verenigde Arabische Emiraten (VAE). Door de Real Housewives-franchise in Dubai te vestigen, helpt u de dictatuur van de VAE om de vrouwenhaat van haar mannelijke heersers, gelegaliseerde homofobie en massaal geweld tegen Dames."

De groepen eisten dat leidinggevenden "onthullen of de heersers van Dubai en de VAE de Real Housewives of Dubai op enigerlei wijze hebben gefinancierd of gefinancierd."

De groepen vroegen Bravo ook om vóór elke aflevering een disclaimer te publiceren waarin stond dat het netwerk en andere bedrijven "zich verzetten tegen de vrouwenhaat, homofobie, schendingen van vrouwenrechten en oorlog in Jemen door de dictatuur van de VAE en Dubai." geld worden gedoneerd aan mensenrechtenorganisaties die strijden tegen mensenrechtenschendingen.

Het is onduidelijk of Bravo zal toegeven aan de eisen op de premièredatum van de show op 1 juni.

Aanbevolen: