Andy Cohen heeft per ongeluk een geheim gemorst over de huisvrouw van Beverly Hills, Kyle Richards

Inhoudsopgave:

Andy Cohen heeft per ongeluk een geheim gemorst over de huisvrouw van Beverly Hills, Kyle Richards
Andy Cohen heeft per ongeluk een geheim gemorst over de huisvrouw van Beverly Hills, Kyle Richards
Anonim

Kyle Richards maakt deel uit van de Real Housewives van Beverly Hills-cast sinds de première in 2010. Omdat ze een OG-huisvrouw is en nog steeds in de show blijft, zijn fans zijn altijd enthousiast om te zien wat ze van plan is. Tussen haar tijd op het scherm en buiten het scherm volgen fans haar reis. Onlangs was ze in de show van Andy Cohen, Watch What Happens Live, en Cohen onthulde per ongeluk een geheim van haar. Lees verder om erachter te komen wat hij onthulde en hoe Richards reageerde.

Kyle Richards' reis over de echte huisvrouwen en haar carrière

Voor de huisvrouwen had Richards een carrière als kindacteur. Ze begon met acteren op de leeftijd van vijf jaar, in de bekende televisieserie, Little House on the Prairie. Ze acteerde samen met haar zus, Kim Richards, die later ook als castlid op RHOBH verscheen. Ze acteerde ook in de eerste Halloween-film naast Jamie Lee Curtis. Een rol die ze nieuw leven inblies in de nieuwste Halloween-film, Halloween Kills. Haar carrière breidde zich uit naar de huisvrouwen in 2010 en toen begon ze echt in de schijnwerpers van reality-televisie te verschijnen.

De RHOBH-franchise werd meteen een succes. Richards verscheen naast haar zus, Lisa Vanderpump en Taylor Armstrong. Deze vrouwen verschijnen ook nog steeds op het Bravo-netwerk. Richards en haar zus, Kim, hadden nogal wat drama in de show en Kim verliet de show na het vijfde seizoen. Richards was zo'n succes en favoriet bij de fans in de show dat ze zelfs werd genomineerd voor Favorite Reality Tv Star bij de People's Choice Awards in 2019.

Richards heeft niet alleen een prominente rol als huisvrouw in Beverly Hills, maar ze is ook groot in de modewereld. In 2014 lanceerde ze een kledinglijn voor het winkelnetwerk, HSN. Haar merk debuteerde later op de New York Fashion Week in 2019. Ze heeft een ongelooflijk succesvolle carrière op en buiten televisieschermen.

Wat had Andy Cohen te zeggen over Kyle en haar reactie

Het twaalfde seizoen van RHOBH ging dit voorjaar in première en Richards brengt zeker veel drama in het seizoen. Tijdens een optreden in de show, Kijk wat er live gebeurt met Andy Cohen, bracht hij een operatie ter sprake die Richards niet openbaar had gemaakt. Hij vroeg haar naar haar borstverkleinende operatie en hoe die voor haar uitpakte.

Richards maakte meteen duidelijk dat ze het niet openbaar had gemaakt. Ze zei: "O, bedankt dat je het aan iedereen hebt laten weten, Andy… bedankt." Cohen was geschokt dat hij dit "geheim" per ongeluk op live televisie onthulde. Het was duidelijk dat Cohen zich rot voelde en dacht dat Richards er eerder in het openbaar over had gesproken, maar ze was helemaal niet van streek.

Ze verklaarde dat hoewel ze het privé hield, ze vertelde hoe de operatie slechts drie weken geleden was, en dat ze altijd transparant zal zijn over eventuele cosmetische ingrepen die ze heeft gedaan. Daarom was ze niet boos op Cohen omdat hij het had onthuld. Cohen verontschuldigde zich nog steeds meerdere keren waarop Richards antwoordde: "Het is oké, Andy. Ik hou van je."

Hoewel het een duidelijk ongeluk van Cohen's kant was, had Richards er geen probleem mee om er achteraf open over te zijn. Dus absoluut geen hard feelings.

Kyle Richards' erfenis als huisvrouw

Richards heeft zeker een erfenis als huisvrouw door sinds het eerste seizoen een constant castlid te zijn. En het lijkt erop dat ze de show niet snel zal verlaten. Hoewel ze in het verleden heeft onthuld dat ze er een paar keer aan heeft gedacht om te vertrekken. Voor seizoen twaalf onthulde ze dat ze niet zeker wist of ze terug zou moeten komen. Ze zei: "Nou, uiteindelijk zal ik moeten weglopen … Ik weet het nog niet, we zullen zien." Fans waren blij toen ze uiteindelijk besloot te blijven en terug te keren voor het nieuwste seizoen van de show.

Het nieuwste seizoen bevat een heleboel andere oude huisvrouwen, waaronder Lisa Rinna, Erika Jayne en Dorit Kemsley. Richards lijkt vriendelijk te zijn tegen alle vrouwen in de show. Maar de laatste tijd is er veel drama ontstaan en hebben fans aan het praten gebracht. In de nieuwste aflevering zag Erika Jayne castmate, de veertienjarige zoon van Garcelle Beauvais, uitschelden. Fans waren erg van streek toen ze later in de aflevering een scène zagen waarin Richards lachte om wat Jayne zei. In de scène zegt Richards: "Het is niet grappig, maar het is grappig."

Veel fans waren boos en Garcelle ook. Na grote reacties te hebben ontvangen, ging Richards naar Instagram om op te helderen waarom ze lachte om de ontmoeting. Ze verklaarde dat ze niet lachte om wat Jayne zei, maar dat het grappig was dat ze dronken was. Zelfs na haar verduidelijking zijn fans nog steeds niet blij met Richards. Ze zullen moeten afwachten hoe het zich de rest van het seizoen ontwikkelt. En het zal zeker een groot onderwerp zijn op de reünie.

Aanbevolen: