Wat is het vermogen van Lady Gaga en hoe heeft ze het verdiend?

Inhoudsopgave:

Wat is het vermogen van Lady Gaga en hoe heeft ze het verdiend?
Wat is het vermogen van Lady Gaga en hoe heeft ze het verdiend?
Anonim

Al meer dan een decennium is Lady Gaga een van de grootste namen in de muziekindustrie. Gaga trok de aandacht van zowel fans als de pers met haar creatieve outfits en in het oog springende podiumoptredens. Ze was een begrip, minder dan een jaar nadat ze voor het eerst op het toneel verscheen met haar hit 'Just Dance' uit 2008. In tegenstelling tot de one-hit wonders van de geschiedenis, bleef Gaga's carrière uitblinken, verspreid over verschillende muziekgenres en in de filmindustrie. Het is geen verrassing dat de superster tegenwoordig een indrukwekkend fortuin op haar naam heeft staan.

Lady Gaga heeft zeker een lange weg afgelegd van de aspirant-zangeres die ooit in haar vroege shows aanstekers en haarlak moest gebruiken omdat ze geen geld had voor speciale effecten. Als we nu naar haar enorme vermogen kijken, is het ook moeilijk te geloven dat Gaga zichzelf ooit blut had laten investeren in een geweldig podium voor haar tour. Blijf lezen om erachter te komen wat Lady Gaga's vermogen is in 2021 en hoe ze het verdiende.

Lady Gaga's netto waarde

Sinds haar uitbraak in de mainstream muziekscene in 2008 heeft Lady Gaga haar vermogen exponentieel vergroot. Volgens We althy Gorilla ligt het vermogen van Lady Gaga in 2021 op ongeveer $ 320 miljoen. Niet te armoedig!

Al die trollen op sociale media die beweerden dat Lady Gaga het nooit zou halen voordat ze beroemd was, zouden zichzelf nu voor de kop slaan!

Haar muziekcarrière

Het grootste deel van Lady Gaga's inkomen is afkomstig van haar supersuccesvolle muziekcarrière. Tot op heden heeft Lady Gaga vijf solo-albums uitgebracht, twee gezamenlijke albums met muzieklegende Tony Bennett en een soundtrackalbum voor A Star Is Born met Bradley Cooper. Ze is ook meer dan 30 hitlijsten.

Celebrity Net Worth meldt dat Gaga alleen al in 2012 meer dan $ 80 miljoen verdiende met haar albumverkoop, tours en meer. Fans zullen dit herkennen als het 'Born This Way'-tijdperk, een van de periodes waarin de popster aan de top van haar spel stond. Normaal gesproken dalen de jaarlijkse inkomsten van Lady Gaga rond de $ 40 miljoen, en zij verdiende $ 39,5 miljoen tussen juni 2018 en juni 2019.

Zoals veel mensen werd Gaga negatief beïnvloed door de COVID-19-pandemie en moest ze de laatste 10 shows van de Joanne World Tour annuleren. Toch bracht de tour $ 95 miljoen op door de verkoop van ongeveer 842.000 tickets.

Van eind 2018 tot 2019 trad Gaga ook op tijdens haar zeer succesvolle residentie in Las Vegas. De Daily Mail meldt dat Mother Monster voor het laatste deel van 2021 naar Vegas zal terugkeren en ongeveer $ 750.000 per nacht zal verdienen.

American Horror Story

Hoewel muziek haar voornaamste bezigheid is, heeft Gaga ook wat geld verdiend met haar lijst met acteercredits. De eerste opmerkelijke rol van haar carrière was die van Elizabeth in het vijfde seizoen van American Horror Story, waarvoor ze een Golden Globe voor Beste Actrice in een Mini-Series verdiende.

Fox Business meldt (via Nicki Swift) dat Gaga tussen $75K en $150K per aflevering van American Horror Story verdiende.

Een ster is geboren

De grootste rol van Gaga's carrière tot nu toe was Ally in A Star Is Born, waar Gaga de hoofdrol speelde tegenover Bradley Cooper. Fox Business schat dat Gaga tussen de $ 5 en $ 10 miljoen verdiende voor de hoofdrol als Ally, naast twee Grammy's, een Critics Choice Award, een Golden Globe en een Academy Award.

Haar Beauty Ventures

Een deel van Gaga's enorme rijkdom kan worden toegeschreven aan haar zakelijke inspanningen in de schoonheidsindustrie. In de afgelopen jaren heeft Gaga verschillende schoonheidsdeals gesloten met grote merken en heeft ze samengewerkt met enkele van de grootste namen in de branche. Ze bracht ook haar eigen merk uit in 2019-Haus Laboratories.

"Ik zou graag willen dat alle genderidentiteiten heel duidelijk weten dat ze worden opgenomen en nooit worden uitgebuit", zei Gaga over Haus Laboratories in een interview met Allure.

In 2012 bracht Gaga ook haar eerste parfum uit, getiteld Fame. De naam is geen verrassing aangezien 'The Fame' Gaga's debuut studioalbum was.

Haar Malibu Mansion

Dus hoe besteedt Gaga haar welverdiende vermogen? Hoewel we de ingewikkelde details van het bestedingspatroon van de popster niet kennen, weten we wel dat ze in een prachtig herenhuis in Malibu woont dat ze in 2014 heeft gekocht. Het huis is gebouwd in 2006 en beschikt over vijf slaapkamers en 12 badkamers. Gaga heeft het naar verluidt opgepikt voor $ 22,5 miljoen.

Op het terrein bevindt zich ook een zwembad, rozentuinen, een bowlingbaan met twee banen, een paardenstal, een zadel- en voerruimte, een manege, twee graasweiden en ruiterpaden. Gaga heeft een paard genaamd Arabella, een geschenk dat ze kreeg van haar platenlabel Interscope.

Aanbevolen: