Wist je dat deze topsupermodellen beroemde supermodelouders hebben?

Inhoudsopgave:

Wist je dat deze topsupermodellen beroemde supermodelouders hebben?
Wist je dat deze topsupermodellen beroemde supermodelouders hebben?
Anonim

Als er goede genen in de familie zitten, kun je die looks net zo goed goed gebruiken. De meest gevraagde catwalksterren en populaire modecampagnemodellen van vandaag hebben hun topmodel waarschijnlijk geleerd van hun beroemde supermodelouders. Kaia Gerber en de Hadid-zussen zijn enkele van de 'it girl'-supermodellen van deze generatie wiens ouders banden hebben met de modellenwereld. Hun populariteit en sterrenkracht werden zo belangrijk dat het moeilijk is om je een tijd te herinneren dat hun afbeeldingen niet centraal stonden in tijdschriften, sociale-mediacampagnes en catwalks. Ze werden echter niet uit de vergetelheid geplukt in vergelijking met hun supermodel-voorgangers zoals Stephanie Seymour, Linda Evangelista en Naomi Campbell.

Maar er zijn meer opkomende topmodellen, en al beroemde modellen, die supermodelouders hebben. Met de hervatting van persoonlijke modeshows en kledingmerken die steeds meer campagnes op sociale media draaien, is de kans groot dat je deze beroemde gezichten de komende jaren zult zien. Hier is de inside scoop over de huidige top supermodellen met beroemde supermodel ouders.

6 Lily-Rose Depp en Vanessa Paradis

Lily-Rose is de lieveling van Chanel van deze generatie. Ze was het gezicht van meerdere Chanel-modellencampagnes en liep op hun modieuze Parijse catwalks. Ze woonde haar eerste Met Gala bij toen ze 16 jaar oud was en is geëvolueerd tot een rode loper die altijd op de best geklede lijst staat. Voor haar liefdesrelatie met Timothee Chalamet, stond Lily-Rose vooral bekend als de dochter van Johnny Depp voordat ze de luxe modellenwereld betrad. Haar modellensucces is echter geen toeval. Haar moeder en Johnny's ex-partner is Vanessa Pardis, die in de jaren negentig een beroemd model was. Ze sierde de cover van modebladen en was een goede vriend van Karl Largerfield. Lily-Rose en Vanessa hebben de afgelopen jaren samen geposeerd, en af en toe wonen ze modeshows bij, waardoor ze een Parijse chique moeder/dochter-duo zijn.

5 Lila Grace Moss Hack en Kate Moss

Als je moeder een legendarisch generatiebepalend supermodel is, is het moeilijk om niet in die beroemde voetsporen te treden. Lila's modellencarrière ging van start na haar debuut op de catwalk voor Miu Miu, gevolgd door een geur- en schoonheidscampagne voor Marc Jacobs, een goede vriend van de familie. Ondanks haar jonge leeftijd en opvallende gelijkenis met haar moeder (sommigen in de modewereld gaven haar de titel "Mini Moss") is Lila hard aan het werk om naam te maken in de industrie. Ze liep in shows voor Fendi, Richard Quinn, en verscheen op de cover van Vogue Japan. In januari 2021 creëerden zowel Lila als Kate een gedenkwaardig Moss-moment toen zowel moeder als dochter meeliepen in Fendi's haute couture-show in Parijs. Kate beschreef het zien van Lila op haar eerste landingsbaan voor Miu Miu als 'zo emotioneel' en zei dat ze 'heel nerveus voor haar was'.

4 Kaia Gerber en Cindy Crawford

Het is een overname door Kaia Gerber sinds haar modellencarrière op 16-jarige leeftijd omhoogschoot. Nu, met 7,4 miljoen Instagram-volgers en een huidige nettowaarde van $ 4 miljoen dollar, staat ze bekend als de Cindy Crawford van deze generatie … die toevallig haar moeder is. Er is vrijwel geen catwalk-, tijdschrift- of modecampagne waar Kaia geen deel van uitmaakte, en daarom brengt ze haar knappe uiterlijk nu naar het grote scherm door acteerrollen op zich te nemen. Kaia speelde onlangs in de spin-offserie American Horror Story; Amerikaanse horrorverhalen.

Cindy's andere prachtige kind, Presley Gerber, hield zich, wanneer hij zijn gezicht niet bedekte met tatoeages, met modellenwerk en catwalkshows, hoewel dat niet zijn primaire carrièrefocus is. Maar het is Kaia die zichzelf in de hedendaagse modellenindustrie heeft gestold als een van de meest gevraagde modellen.“Mijn kinderen zijn gezegend in dat vak omdat ze niet als onbekenden binnenkomen. Mensen weten dat ik achter hen aan zal gaan als ze met mijn kinderen knoeien', legt Crawford uit.

3 Leni Klum en Heidi Klum

Heidi Klum's modellencarrière stond synoniem voor het Victoria Secret-tijdperk van schoonheden, waaronder Adriana Lima, Gisele Bundchen, Tyra Banks en Alessandra Ambrosi… om er maar een paar te noemen. Maar verwacht niet dat Heidi's dochter Leni Klum, die net begint in de modellenwereld, zoiets als haar moeder zal zijn. In een gesprek met Extra beschrijft Leni haar carrièretraject als tegengesteld aan haar huid-ontblote moeder. "Je zult me nooit betrappen in een superstrakke spijkerbroek, want ik draag niet graag dingen die oncomfortabel zijn." Leni, die al model wilde worden sinds ze 11 jaar oud was, merkte op dat haar moeder haar liet wachten tot ze 16 jaar oud was om in de industrie door te breken.

2 Gigi Hadid, Bella Hadid en Yolanda Hadid

Zowel Gigi als Bella Hadid hebben een individueel vermogen van meer dan $ 20 miljoen dollar, vergaard uit hun modellencarrière, die een vliegende start kreeg met de hulp van hun moeder Yolanda Hadid. Yolanda was modellenwerk in de jaren 80 en 90 en sierde zelfs dezelfde covers van modebladen als haar beroemde dochters. Ze werd tijdens haar carrière getekend bij het krachtige modellenbureau Ford Models. Yolanda kwam opnieuw in de publieke belangstelling toen ze drie seizoenen lid werd van de RHOBH-franchise, en breidde haar modellenmentorschap uit in de Lifetime realityshow Making A Model With Yolanda Hadid in 2018. Het grootste carrièreadvies dat Yolanda zegt dat ze Gigi en Bella gaf, was niet om met elkaar concurreren, en 'het gaat erom je eigen persoonlijke record te worden'.

1 Georgia May Jagger en Jerry Hall

Jerry Halls' iconische modellencarrière staat in lijn met de glamoureuze discodagen van de jaren '70. Er was geen feest, artiest of modemoment waar Jerry niet voor stond. Haar dochter Georgia May Jagger, wiens vader rockster-legende Mick Jagger is, is een internationaal model. Georgia, geboren in Londen, begon in 2008 met modellenwerk en het jaar daarop was ze het gezicht van Hudson Jeans en cosmeticamerk Rimmel London. Georgia's carrière dateert van vóór het tijdperk van het "Instagram-model", waardoor ze deel uitmaakte van de laatste golf van modellen die geen selfies hoefden te posten om een wereldwijde aanhang te krijgen. "Ik vind het triest dat mensen mensen aannemen op basis van hun volgers, omdat het niet echt logisch is als mensen er niet op zitten', vertelde Georgia in 2016 aan Vanity Fair.

Aanbevolen: