Jada Pinkett Smith 'lachte' nadat Will Smith Chris Rock aanviel

Inhoudsopgave:

Jada Pinkett Smith 'lachte' nadat Will Smith Chris Rock aanviel
Jada Pinkett Smith 'lachte' nadat Will Smith Chris Rock aanviel
Anonim

De klap die over de hele wereld wordt gehoord, is nu het verhaal dat blijft geven.

Nieuwe beelden die op sociale media zijn gedeeld, hebben de nasleep van de dramatische Oscar-ceremonie van zondag blootgelegd. De clip toont naar verluidt Jada Pinkett Smith lachende momenten nadat haar man Will Smith komiek Chris Rock sloeg. Hoewel we haar gezicht niet kunnen zien, schommelt ze zogenaamd naar voren alsof ze brullend van het lachen is.

Jada Pinkett Smith richtte haar blik op Chris Rock

De video die op TikTok is gepost, is zondag opgenomen vanaf de vloer van het Dolby Theatre in Hollywood. Rock reageert geschokt door aan de menigte van A-Listers aan te kondigen: "Wauw, Will Smith heeft me net een klap gegeven."

Pinkett-Smith, 50, werpt een korte blik op haar man terwijl hij voor de eerste keer roept: "Houd de naam van mijn vrouw uit je verdomde mond." De ogen van de Set It Off-actrice waren toen gericht op Rock terwijl Smith zijn vraag op een luider volume herha alt.

Pinkett Smith lijkt dan weer te lachen, als Rock roept dat hij wordt geslagen door de Fresh Prince voor het maken van een G. I Jane-grap die verwijst naar haar kale hoofd: "De grootste nacht in de geschiedenis van de televisie."

Chris Rock sprak het schandaal aan tijdens zijn uitverkochte show

Op woensdagavond vertelde Chris Rock een publiek tijdens zijn uitverkochte comedyshow in Boston dat hij "nog steeds bezig was" met het feit dat hij op het podium werd geslagen door Smith. Helemaal in het wit gekleed betrad Rock, 57, het podium van het Wilbur Theatre en grapte tegen de overvolle menigte: "Zooooo, hoe was je weekend?!"

Chris Rock werd net geslagen door Will Smith tijdens de Oscars (terug), Chris Rock deed een. beetje in een van zijn standup-routines (voorkant)
Chris Rock werd net geslagen door Will Smith tijdens de Oscars (terug), Chris Rock deed een. beetje in een van zijn standup-routines (voorkant)

Hoewel het publiek allemaal werd verteld om hun mobiele telefoons in te leveren voordat de show begon, lekte een video van de comedyset op Twitter. De voormalige Saturday Night Live-ster werd begroet met een langdurige ovatie in de eerste van twee sets die hij woensdag uitvoerde als onderdeel van zijn Ego Death Tour.

"Laat me helemaal mistig en s zijn", zei hij met tranen in zijn ogen terwijl hij zijn trouwe supporters toesprak. "Ik heb daar niets over te zeggen, dus als je hier voor komt…" zei hij en zweeg even. "Ik had voor dit weekend een hele show geschreven. Ik ben nog steeds bezig met het verwerken van wat er is gebeurd, dus op een gegeven moment zal ik over die shit praten. Het zal serieus zijn. Het zal grappig zijn, maar op dit moment heb ik ik ga wat grappen vertellen."

Chris Rock bevestigde dat hij niet met Will Smith had gesproken

Rock heeft schijnbaar bevestigd dat hij niet meer met Smith heeft gesproken sinds hij door hem werd geslagen op de internationale televisie-uitzending. "Ik heb met niemand gesproken, ondanks wat je hebt gehoord," zei Rock.

Sean "P Diddy" Combs vertelde Page Six tijdens het Vanity Fair Oscar-feestje dat Smith and Rock de boel heeft opgelapt. "Dat is geen probleem. Dat is over. Ik kan dat bevestigen. Het is allemaal liefde. Het zijn broers.'

De Academie is een onderzoek gestart

Woensdag zei de Academie dat het "disciplinaire procedures" tegen Smith had gestart. David Rubin, de president van de Academie, en CEO Dawn Hudson hebben Smith naar verluidt gevraagd om te vertrekken nadat hij Rock een klap had gegeven, maar naar verluidt weigerde hij.

Aanbevolen: