De cast van 'Silicon Valley': waar zijn ze nu?

Inhoudsopgave:

De cast van 'Silicon Valley': waar zijn ze nu?
De cast van 'Silicon Valley': waar zijn ze nu?
Anonim

Het is iets meer dan drie jaar geleden dat het populaire komische drama Silicon Valley zijn gordijnen sloot na zes grotendeels succesvolle seizoenen op HBO. De show draaide om de levens van een aantal nerdy programmeurs die samenwoonden en succes probeerden te vinden in de harde technische wereld van Silicon Valley. De serie werd een bepalend carrièremoment voor een groot aantal van zijn castleden. Het was ook in Silicon Valley dat de wereld op de juiste manier kennismaakte met de ongemakkelijke stijl van komedie door acteur T. J. Miller.

Comedian Kumail Nanjiani werd na de show getypecast in verschillende, vergelijkbare rollen, hoewel hij toegeeft dat hij het nooit erg vond. De in Pakistan geboren acteur speelde in producties als Men in Black: International, Dolittle en meest recentelijk in Marvel's Eternals.

Van Nanjiani tot Miller, de cast van Silicon Valley heeft zich sinds het einde van de show nogal druk gehouden. Dit is wat de meesten van hen nu doen.

9 Thomas Middleditch is lid geworden van andere tv-series

Thomas Middleditch was de belangrijkste ster van Silicon Valley, waar hij de geniale en enigszins egocentrische codeur en CEO van het bedrijf Pied Piper speelde. In het echte leven trouwde de acteur in 2015 met kostuumontwerper Mollie Gates (The Twilight Saga, Palm Springs). Ongeveer vier jaar later onthulde het paar dat ze van de swingende levensstijl houden, waarbij Middleditch zei dat "het hun huwelijk heeft gered. " Echter, slechts enkele maanden nadat hij het nieuws met de wereld had gedeeld, gingen Middleditch en zijn vrouw uiteindelijk uit elkaar.

Na Silicon Valley voegde Thomas Middleditch zich bij andere televisieseries, waaronder Death Hacks, B Positive en Solar Opposites.

8 T. J. Miller is een controversemachine

T. J. Miller's hele soort komedie is gebaseerd op onhandig en controversieel, maar dit heeft ook enkele gevolgen voor het echte leven. Hij werd gearresteerd na een fysieke woordenwisseling met een Uber-chauffeur in 2016 en ook voor het plaatsen van een 911-oproep voor een nepbomdreiging op een Amtrak-trein in 2019.

Miller is ook in het water geweest voor transfobe opmerkingen, evenals seksuele beschuldigingen die door een ex-vriendin tegen hem zijn geuit.

7 Josh Brener speelde in 'Star Wars' en 'Teenage Mutant Ninja Turtles'

Josh Brener is in het echte leven afgestudeerd aan Harvard, waar zijn personage in Silicon Valley uiteindelijk werkte. Hij portretteerde de niet-zo-slimme, maar vaak gelukkige Nelson 'Big Head' Bighetti in de show.

Brener heeft sinds Silicon Valley rollen gespeeld in een aantal zeer spraakmakende producties, waaronder Star Wars Resistance en Rise of the Teenage Mutant Ninja Turtles.

6 Martin Starr is nu een Marvel-ster

Martin Starr had een van de meest interessante personages in Silicon Valley. Zijn Bertram Gilfoyle wordt gedefinieerd als 'briljant en zelfverzekerd' en tegelijkertijd 'apathisch, sardonisch en brutaal eerlijk'.

Starr heeft een groot aantal belangrijke rollen gehad sinds de HBO-komedie, met name als Mr. Harrington in de drie Spider-Man-films van Tom Holland.

5 Christopher Evan Welch overleed in 2013

In een triester verhaal stierf Christopher Evan Welch in december 2013, een paar maanden voordat de eerste aflevering van Silicon Valley werd uitgezonden. Hij had in totaal zes afleveringen gefilmd voordat hij bezweek aan longkanker in een ziekenhuis in Santa Monica, Californië.

Welch was vooral bekend door het vertellen van Vicky Cristina Barcelona door Woody Allen in 2008. Zijn personage uit Silicon Valley was een investeerder die bekend stond als Peter Gregory.

4 Kumail Nanjiani speelt een superheld in 'Eternals'

Dinesh Chugtai van Kumail Nanjiani was een van de belangrijkste programmeurs in Silicon Valley. Terwijl hij nog steeds in de show speelde, schreef Nanjiani samen met zijn vrouw Emily V. Gordon mee aan een van de moderne, klassieke romcoms - The Big Sick - samen met zijn vrouw Emily V. Gordon.

Meer recentelijk kreeg Nanjiani aandacht voor de moeite die hij deed om in vorm te komen voor de rol van zijn Eternals als superheld. In 2020 speelde hij in een andere rom-com getiteld The Lovebirds, naast Issa Rae.

3 Amanda Crew keert zich naar het grote scherm

Amanda Crew speelde Monica Hall in Silicon Valley. Monica was oorspronkelijk een associate partner van Peter Gregory's bij zijn bedrijf, Raviga Capital, maar werkte uiteindelijk met de bende bij Pied Piper.

In de jaren sinds de show heeft Crew nauwelijks werk op tv gehad en lijkt in plaats daarvan sterk naar films te neigen. Ze was te zien in Tone-Deaf, Target Number One en nog twee films die in de loop van dit jaar uitkomen.

2 Zach Woods is een steunpilaar geworden in comedy

Officieel bekend als Donald Dunn, begonnen zijn collega's Zach Woods' personage Jared te noemen, en de naam bleef de hele tijdlijn van de show hangen. Net als Monica was hij een andere professional die werd "gepocheerd" van een rivaal om voor Pied Piper te komen werken.

Woods is de afgelopen jaren in de comedy-arena gebleven, met rollen in programma's als Veep, Avenue 5 en Playing House.

1 Suzanne Cryer speelde in CBS' 'All Rise'

"Peter Gregory is dood", zei Suzanne Cryer's personage Laurie Bream steeds - helaas maar hilarisch - aan het begin van seizoen 2. Laurie had met Peter en Monica in Raviga gewerkt.

Suzanne Cryer heeft haar vak gediversifieerd sinds ze voor het laatst Laurie speelde, het meest prominent als DDA Maggie Palmer in het CBS juridische drama, All Rise.

Aanbevolen: