De cast van 'Arrested Development': waar zijn ze nu?

Inhoudsopgave:

De cast van 'Arrested Development': waar zijn ze nu?
De cast van 'Arrested Development': waar zijn ze nu?
Anonim

Arrested Development ging voor het eerst in première in 2003 en volgt de disfunctionele Bluth-familie. Jason Bateman schittert als Michael Bluth, die probeert zijn excentrieke en samenzwerende familie bij elkaar te houden, ongeacht de omstandigheden, terwijl hij nog steeds probeert een goede vader te zijn voor zijn zoon, George-Michael, gespeeld door Michael Cera.

De capriolen van de familie maken deze show echt een hit en de acteurs doen echt fenomenaal werk met hun unieke rollen. Hoewel slechts vijf seizoenen de vermakelijke serie vormen, hebben de acteurs en actrices in de show ongelooflijke dingen gedaan in Hollywood. Dit is wat de sterren van plan zijn sinds ze afscheid hebben genomen van Arrested Development.

10 Jason Bateman

In 2017 stapte Bateman uit zijn komische schulp om een serieuzere rol op zich te nemen in het Netflix-drama Ozarks. Voor zijn rol als Marty Byrde werd Bateman genomineerd voor een Golden Globe.

9 Portia De Rossi

waarvoor ze een Screen Actors Guild Award won.">

Nadat ze in 2019 stopte met haar rol, verscheen de Rossi in verschillende tv-shows zoals Scandal en Nip/Tuck. In 2018 vertelde ze haar vrouw, Ellen DeGeneres, dat ze zou stoppen met acteren, maar alleen een uitzondering zou maken als er een reboot van Arrested Development zou plaatsvinden.

8 Jeffrey Tambor

Jeffrey Tambor over gearresteerde ontwikkeling
Jeffrey Tambor over gearresteerde ontwikkeling

Jeffrey Tabor schittert als de patriarch van de familie Bluth, George Bluth Sr., een corrupte vastgoedontwikkelaar die in de gevangenis belandt, maar er toch in slaagt om aan de touwtjes te trekken en zijn gezin onder controle te houden.

Tijdens het filmen van Arrested Development speelde Tabor ook in 2014's comedy-drama Transparant, waarvoor hij twee Primetime Emmy Awards won voor Outstanding Lead Actor in a Comedy Series. Volgens The Hollywood Reporter werd Tabor uit de show verwijderd toen werd onthuld dat de ster een medester seksueel had lastiggevallen.

7 Will Arnett

Zijn acteervaardigheid op Arrested Development hielp zijn carrière in Hollywood te lanceren. Arnett heeft een lange lijst met filmrollen en televisierollen, met als meest prominente Netflix's BoJack Horseman, met gastrollen in Parks & Rec, en hij presenteert momenteel een realityshow met Lego-thema.

6 Michael Cera

Gearresteerd-Ontwikkeling-Seizoen-5-Michael-Cera-Jason-Bateman-1
Gearresteerd-Ontwikkeling-Seizoen-5-Michael-Cera-Jason-Bateman-1

In de serie schittert Michael Cera als de onhandige tienerzoon van Jason Bateman, Geroge Michael. De show hielp Cera's carrière enorm en hij bleef de ongemakkelijke rol spelen in films als Superbad, Juno en Scott Pilgrim vs. the World.

In 2014 bevond Cera zich op Broadway, waar hij optrad in This Is Our Youth van Kenneth Lonergan, en in 2018 trad hij op in Lobby Hero, waarin hij werd genomineerd voor de Tony Award voor beste uitvoering door een hoofdrolspeler in een Afspelen.

5 Alia Shawkat

">

Shawkat verscheen in 2009's Whip It en speelt momenteel in de satirische donkere komedie Search Party, waarin ze Dory Sief speelt, een vrouw op een missie om haar kennis van de universiteit te vinden nadat ze vermist is geraakt.

4 Jessica W alter

Sinds de show leende W alter haar stem voor FX's Archer, waar ze Malory Archer speelde, die veel overeenkomsten heeft met haar personage Arrested Development. Helaas is W alter op 24 maart 2021 op 80-jarige leeftijd overleden.

3 Tony Hale

Hale is verschenen in verschillende films, waaronder The Informant!, The Heat, en de stem van Forky in Toy Story 4. Hij is ook het meest bekend voor het spelen van Gary Walsh in de HBO-komedie Veep van 2012-2019.

2 David Cross

.">

Hoewel het een van zijn meest opvallende televisierollen is, is Cross beter bekend om zijn komische stand-up, waarvoor hij is genomineerd voor verschillende Grammy's.

1 Ron Howard

Howard liet zijn acteercarrière achter zich om regisseur te worden en dat wierp zijn vruchten af. Enkele van zijn meest invloedrijke werken zijn onder meer regie, Apollo 13, A Beautiful Mind, Cinderella Man en The Da Vinci Code.

Aanbevolen: