Tragische details over het leven van Nick Cannon

Inhoudsopgave:

Tragische details over het leven van Nick Cannon
Tragische details over het leven van Nick Cannon
Anonim

Nick Cannon vermaakt ons al meer dan twee decennia. De multi-getalenteerde artiest begon zijn carrière in een rapgroep genaamd "Da G4 Dope Bomb Squad" en tekende bij Jive Records. Zijn natuurlijke komische talenten bezorgden hem al snel rollen in Nickelodeon-shows, waaronder All That, Kenan & Kel en Taina. Vervolgens zette hij zijn eigen titelloze show op het netwerk in 2002. Cannon bracht hitsingles uit zoals "Gigolo" en "Feelin' Freaky" en was gastheer van America's Got Talent en The Masked Singer.

Maar Nick Cannon's weg naar roem en fortuin was niet gemakkelijk….

Nick Cannon verloor vrienden toen hij opgroeide in San Diego

nick kanon kim
nick kanon kim

Nick Cannon werd geboren op 8 oktober 1980 en groeide op in de stoere wijk Lincoln Park in San Diego. Zijn vader, James Cannon, is een van de oprichters van de Lincoln Park Bloods. "Mijn vader is gecertificeerd… ik heb het nooit verheerlijkt", zei Nick op VladTV in 2018. De maker van Wild N' Out geeft toe dat hij verbonden was met de Bloods in zijn buurt, maar besloot dat pad niet te bewandelen. "Ik kwam er ongedeerd uit", legde hij uit. "Ik heb veel vrienden verloren."

In een interview in 2015 met SF Weekly beschrijft Nick het angstaanjagende moment waarop hij werd beschoten en hoe zijn vrienden stierven. "Ik zag mijn vrienden sterven, vermoord worden, neergeschoten op feestjes of op weg naar school", herinnert hij zich. "Na een paar keer op mezelf te zijn geschoten, zei ik: 'Weet je wat? Ik moet iets anders doen.' Gelukkig had ik entertainment om op terug te vallen."

Nick Cannon lijdt aan auto-immuunziekte lupus

Mariah Carey zorgt voor Nick Cannon in ziekenhuisbed
Mariah Carey zorgt voor Nick Cannon in ziekenhuisbed

In januari 2012 werd bij Nick lupus nierziekte (ook wel lupus nefritis genoemd) vastgesteld. De 41-jarige kreeg symptomen van vermoeidheid en zwelling in zijn knieën. Hij was op vakantie in Aspen met toen vrouw-zangeres Mariah Carey toen hij ademhalingsproblemen en pijn in zijn nieren kreeg. Hij werd op 4 januari 2012 in het ziekenhuis opgenomen en tests bevestigden de diagnose.

De volgende maand werd bij Cannon een vergroot hart en bloedstolsels in zijn longen vastgesteld. Hij sprak kort daarna met People en zei dat het nierfalen verband hield met zijn lupusdiagnose, terwijl het nierfalen de bloedstolsels veroorzaakte.

"Het bloedstolsel was waarschijnlijk het engste," legde Cannon uit. "Ik dacht dat ik beter werd en toen gebeurde dat, dus dat kwam uit het niets… Ik voel me gezegend dat ik nog leef. Als het niet was ontdekt, weet ik niet [wat de uitkomst zou zijn geweest]." Maar dat was niet de laatste keer dat de inwoner van Californië een gezondheidsangst had in verband met lupus, aangezien hij in 2016 opnieuw in het ziekenhuis werd opgenomen nadat hij een opflakkering.

Nick Cannon werd zwaar bekritiseerd omdat hij meerdere kinderen had

Nick Cannon met Abby De La Rosa en hun tweelingbaby's
Nick Cannon met Abby De La Rosa en hun tweelingbaby's

Cannon heeft een tweeling met zijn ex-vrouw Mariah Carey, met wie hij van 2008 tot 2016 getrouwd was. Hun zoon Marokko en dochter Monroe, nu tien jaar oud, verdeelden hun tijd tussen beide sterren. Vorig jaar kondigde Brittany Bell, een 34-jarige voormalige Miss Arizona, op eerste kerstdag de komst aan van Nick's tweede kind met haar - een dochter genaamd Powerful Queen. Het paar is ook de ouders van een driejarige zoon, Golden. Bell kondigde haar zwangerschap in juni aan.

Toen werd onthuld dat Nick opnieuw vader was geworden van de tweelingzonen Zion Mixolydian en Zillion Heir met DJ Abby De La Rosa, 30. Weken na die aankondiging beviel Alyssa Scott van Cannons zoon Zen. Fans waren in de war over Cannon's schijnbaar arrogante manier om relaties en vaderschap aan te gaan.

"Wtf is er mis met deze man?????" één persoon schreef online.

"Hij kreeg de kraamfotograaf op snelkiesnummers", een tweede toegevoegd.

Cannon kreeg ook kritiek op de manier waarop hij omging met zijn relatie met Victoria's Secret-model Jessica White, 37.

Ze beëindigde haar vijfjarige relatie met de tv-presentator in augustus en beweerde dat ze via Instagram hoorde over zijn aanstaande kind met Bell. "Zij [Bell] wist dat ik net een miskraam had gehad twee weken voordat haar nieuws naar buiten kwam, omdat hij me vertelde dat hij het haar had verteld," zei White.

The Masked Singer-presentator was ook gekoppeld aan model Lanisha Cole - die "King Cannon" onder haar borst tatoeëerde - weken nadat zijn dochter Powerful werd geboren.

Maar Cannon verdedigde zichzelf tegen de weerslag. "Iedereen die mij kent, man, en al mijn kinderen, ik ben bij elke basketbalwedstrijd, elke vechtsportoefening, en mensen begrijpen niet hoe ik het doe, maar dat is letterlijk mijn kinderen zijn mijn prioriteit," hij zei. Cannon sprak ook over het krijgen van kinderen tijdens een stop bij The Dr. Oz Show in november 2021.

Hij verloor zijn zevende kind, Zen

Alyssa Scott Nick Cannon Zen
Alyssa Scott Nick Cannon Zen

Op 7 december 2021 deelde de tv-presentator mee dat zijn zoon Zen Scott Cannon stierf aan een hersentumor toen hij vijf maanden oud was. "In het weekend verloor ik mijn jongste zoon aan een aandoening die hydrocephalus wordt genoemd en die vrijwel een kwaadaardige, invasieve hersentumor in de middellijn was, hersenkanker", onthulde helaas op The Nick Cannon Show.

Cannon, die in tranen was toen hij sprak over de laatste keer dat hij zijn kind vasthield. Hij prees ook de moeder van Zen, Alyssa Scott, om haar kracht.

"Zen's moeder Alyssa is de sterkste vrouw die ik ooit heb gezien", legde hij uit. "Nooit ruzie gehad, was nooit boos, was emotioneel wanneer ze moest zijn, maar was altijd de beste moeder. Scott eerde Zen in een Instagram-post op woensdag 8 december, waarin hij schreef:" Het was een eer en een voorrecht om jouw mama te zijn. Ik zal voor eeuwig van je houden."

Aanbevolen: