Tragische details over het leven van Khloé Kardashian

Inhoudsopgave:

Tragische details over het leven van Khloé Kardashian
Tragische details over het leven van Khloé Kardashian
Anonim

Khloé Kardashian heeft een leger van fans opgebouwd sinds hij op het toneel verscheen in de realityshow Keeping Up With The Kardashians. Kijkers werden verliefd op Kardashian's brutale persoonlijkheid, familieloyaliteit en scherp zakelijk inzicht. Maar door de ups leed de realityster een aantal verschrikkelijke dieptepunten. De dood van haar geliefde vader Robert Kardashian, het stuklopen van haar huwelijk met Lamar Odom en bedrogen worden door on/off vriendje Tristan Thompson.

Ondanks dat hij maar liefst 204 miljoen volgers op Instagram heeft en maar liefst $ 50 miljoen dollar waard is, heeft Khloé Kardashian het zeker meegemaakt…

Khloé Kardashian's vruchtbaarheidsreis

Khloé Kardashian huilt
Khloé Kardashian huilt

Nadat ze opgroeide in een groot gezin, heeft Khloé Kardashian nooit verborgen gehouden dat ze moeder wilde worden. Tijdens haar kortstondige huwelijk met voormalig NBA-ster Lamar Odom deelde Kardashian haar vruchtbaarheidsreis. Fans werden ertoe gebracht te geloven dat Khloé het moeilijk had om zwanger te worden. Maar tijdens een emotionele aflevering van Keeping Up With The Kardashians, gaf de zakenvrouw toe dat ze haar zwangerschapsproblemen in scène had gezet omdat ze het vertrouwen in haar huwelijk met Odom had verloren. “Ja, ik heb nep geprobeerd… Ik was getrouwd, maar ik wist dat de omstandigheden niet de gezondste waren. Dus ik bleef maar doen alsof ik het deed.”

Tijdens haar huwelijk met Odom vocht hij publiekelijk tegen problemen met middelenmisbruik en stierf hij bijna. “Toen ik mijn vruchtbaarheidsbehandelingen deed, waren ze dat meer voor Lamar…. Ik moest stoppen omdat er veel diepere dingen gebeurden in ons huwelijk", gaf Kardashian toe in de show. Ze voegde eraan toe: "Ik wist dat het niet de juiste situatie was om een kind in te brengen, en ik denk dat ik veel voor hem heb gedaan, zelfs toen het leek alsof ik het probleem was."

In december 2017 was Kardashian gescheiden van Odom en kondigde ze haar eerste zwangerschap aan met vriend Tristan Thompson. Ze verwelkomde haar dochter True in 2018. Maar haar zoektocht naar haar tweede baby werd gehinderd. Khloé verscheen eerder dit jaar op de Lady Parts-podcast. Ze onthulde dat ze 'ongeveer drie keer' IVF had ondergaan, haar eieren had ingevroren en embryo's had gemaakt met Thompson. Maar aangezien Thompson naar verluidt een baby zou verwekken met iemand anders, lijkt het onwaarschijnlijk dat ze samen nog een kind zullen krijgen.

Khloé Kardashian's lichaamsbeeldproblemen

Khloe Kardashian en Caitlyn Jenner
Khloe Kardashian en Caitlyn Jenner

De mede-oprichter van Good American is open geweest over haar onzekerheid met haar lichaam. In een vroege aflevering van KUWTK ondervroeg Kardashians voormalige stiefouder Caitlyn Jenner haar over haar gewicht. Kardashian was zichtbaar geschokt toen haar toen nog pre-tiener zus Kylie Jenner haar oudere zus verdedigde. "Ik denk niet dat ze iets zou moeten verliezen. Ze is perfect zoals ze is", hield de toekomstige cosmetica-magnaat vol.

Maar Caitlyn bleef Kardashian uitschelden om af te vallen, waarop ze antwoordde: "Ik heb een keihard lichaam, ik ben gewoon een groter individu." Caitlyn antwoordde: "Je bent een grotere persoon, je zou zomaar een paar kilo kunnen verliezen. Ik bedoel, het is niet groot." De realityster stormde de kamer uit terwijl Caitlyn haar maat en outfitkeuzes bleef bekritiseren.

"Khloe loop niet weg. Daarom loop je rond in het zwart," zei Caitlyn. Khloe vuurde terug: "Ik droeg zwart omdat ik depressief was!"

Khloe Kardashian Caitlyn Jenner
Khloe Kardashian Caitlyn Jenner

Eerder dit jaar sprak Kardashian over een foto van zichzelf die online circuleert en die ze van internet probeerde te verwijderen. Op de foto was te zien hoe de moeder-van-een een bikini droeg bij een zwembad. "De in kleur bewerkte foto is gemaakt van Khloé tijdens een besloten familiebijeenkomst en per ongeluk door een assistent op sociale media geplaatst", zegt Tracy Romulus, de chief marketing officer van KKW Brands, in een verklaring aan Page Six. "Khloé ziet er mooi uit, maar het is het recht van de eigenaar van het auteursrecht om niet te willen dat een afbeelding die niet bedoeld is om te worden gepubliceerd, wordt verwijderd."

Khloé ging naar Instagram om verschillende foto's en video's van zichzelf te delen en gaf ook een gedetailleerde verklaring over wat er is gebeurd. "Hallo jongens, dit ben ik en mijn lichaam, ongeretoucheerd en ongefilterd", schreef ze. "De foto die deze week werd gepost was prachtig. Maar als iemand die haar hele leven worstelt met lichaamsbeeld, wanneer iemand een foto van je maakt die niet flatteert bij slecht licht of je lichaam niet vastlegt zoals het is nadat je zo hard hebt gewerkt om het op dit punt te krijgen - en het vervolgens met de wereld te delen - zou je het volste recht moeten hebben om te vragen dat het niet wordt gedeeld - ongeacht wie je bent."

Khloé Kardashian was er kapot van toen haar vader Robert Kardashian stierf

Afbeelding
Afbeelding

Khloé was slechts 19 jaar oud toen haar vader, Robert Kardashian, stierf aan kanker. "Toen ik mijn vader in zijn kist zag, viel ik volledig uit elkaar… Ik was een emotioneel wrak, en er is mij verteld dat ik zo radeloos was dat ik zelfs flauwviel", schreef ze in haar boek uit 2015, "Strong Looks Better Naked."

"Op een gegeven moment viel ik schoppend en schreeuwend op de grond en moest ik worden verdoofd. Het was echt intens. Ik weigerde te geloven dat mijn vader weg was. Ik wilde gewoon geloven dat het allemaal gewoon een slechte zaak was droom. Toen begon het feesten, "vervolgde ze en merkte op dat het "uit de hand liep". Khloé zegt dat ze in een afkickkliniek zou zijn beland als haar oudere zus Kourtney er niet was geweest. Khloé schreef: "ze zette haar voet naar beneden en dwong me om de controle over mijn leven te nemen."

Tristan Thompson's verschillende vreemdgaanschandalen

khloe kardashian evenement tristan thompson
khloe kardashian evenement tristan thompson

12 april 2018 had de gelukkigste dag van Khloé's leven moeten zijn. Ze zou bevallen van haar eerste kind, True. Maar er verschenen online videobeelden waarop te zien is hoe haar baby-papa, Tristan Thompson, een mysterieuze vrouw kust. Foto's toonden ook Thompson en de vrouw die buiten een hotel rondhingen.

Afbeelding
Afbeelding

Diezelfde maand plaatste TMZ een clip die in oktober 2017 zou zijn gemaakt en waarin Thompson twee vrouwen kuste in een waterpijplounge. Khloé zou er kapot van zijn, maar werd later met hem herenigd. Toen werd hij in februari 2019 ervan beschuldigd opnieuw ontrouw te zijn met Jordyn Woods, een vriend van de Kardashian-familie. En nou, je weet hoe dat afliep.

In april 2021 werd hij ervan beschuldigd een relatie te hebben gehad met model Sydney Chase - iets wat hij heftig ontkende. Maar nadat hij die storm had doorstaan, beweerde fitnessmodel Maralee Nichols dat Thompson een zoon had verwekt.

Gedurende dit alles heeft Khloé Kardashian, met de kracht van haar familie en vrienden, een moedig gezicht gegeven en zich blijven concentreren op haar dochter en carrière.

Aanbevolen: