De cast van 'The Morning Show', gerangschikt op nettowaarde

Inhoudsopgave:

De cast van 'The Morning Show', gerangschikt op nettowaarde
De cast van 'The Morning Show', gerangschikt op nettowaarde
Anonim

Toen The Morning Show in de herfst van 2019 voor het eerst in première ging, boeide het meteen de geesten van zijn kijkers. De show is gedeeltelijk gebaseerd op het boek van Brian Stelter: Top of the Morning: Inside the Cutthroat World of Morning TV, maar is ook geïnspireerd op de MeToo-beweging.

Het verhaal begint met het ontslag van topco-host, Mitch Kessler van The Morning Show op het fictieve UBA-netwerk, te midden van beschuldigingen van seksueel wangedrag. Veel fans waren van mening dat het personage van Mitch eigenlijk gebaseerd was op het echte leven van voormalig Today-presentator Matt Lauer. De rol van Mitch werd gespeeld door de uitstekende Steve Carell, maar hij was niet de enige reden waarom de show zoveel bijval kreeg. De chemie tussen de castleden Jennifer Aniston en Reese Witherspoon speelde ook een grote rol, waarbij ze allebei op hun gemak waren met elkaar op en naast het scherm.

Nog indrukwekkender, en onopgemerkt door velen, is hoe de producenten erin zijn geslaagd een meesterwerkshow af te leveren met een cast van verschillende rijkdom en invloed. Hieronder rangschikken we elk van hen op basis van hun vermogen in 2022.

9 Greta Lee - $ 1,2 miljoen

Als een nieuwe cast-toevoeging in het tweede seizoen van de show, speelt de Koreaans-Amerikaanse actrice Greta Lee de rol van Stella Bak, de nieuwe president van UBA Network. Lee begon haar acteercarrière halverwege de jaren 2000, met optredens in Law & Order: SVU en The Electric Company. Ze was ook te zien in de Netflix TV-serie Russian Doll.

Lee heeft in het verleden nu-collega Jennifer Aniston genoemd als een van haar idolen. Met 1,2 miljoen dollar is ze de minst welvarende van de hoofdcast van The Morning Show.

8 Gugu Mbatha-Raw - $2 miljoen

Ondanks dat ze niet zoveel rijkdom vergaart als sommige van haar collega's, is de Engelse actrice Gugu Mbatha-Raw nog steeds behoorlijk bekwaam. Haar grote doorbraak was in de film Belle uit 2013 en ze speelt momenteel in de Marvel-serie, Loki.

In The Morning Show portretteert Mbatha-Raw Hannah Shoenfeld, hoofdboeker van het verzonnen nieuwsprogramma en een van Mitch's vele slachtoffers. Haar vermogen wordt momenteel geschat op ongeveer $ 2 miljoen.

7 Jack Davenport - $4 miljoen

De 48-jarige Davenport staat bekend om zijn rol als James Norrington in Pirates of the Caribbean en heeft een acteercarrière van meer dan drie decennia. Zijn laatste rol is die van verteller in Paramount+'s comedy-drama Why Women Kill. Hij portretteert Jason Craig, de ex-man van Aniston's personage in The Morning Show.'

Davenport is 21 jaar getrouwd met actrice Michelle Gomez met wie hij een zoon heeft, Harry. Hij heeft een vermogen van ongeveer $ 4 miljoen.

6 Billy Crudup - $8 miljoen

Billy Crudup's Cory Ellison is een van de meest excentrieke en innemende personages in de show. Zozeer zelfs dat fans hem het beste personage in de serie noemden, en sommigen noemden hem zelfs een 'charmante sociopaat'.

Crudup zal te zien zijn in een aankomende AppleTV+-serie met de titel Hello Tomorrow! Met een carrière die begon in de jaren '90, is hij erin geslaagd een nettowaarde van ongeveer $ 8 miljoen te vergaren.

5 Karen Pittman - $9 miljoen

Karen Pittman's acteercarrière gaat terug tot het einde van de jaren 2000. Haar rol als Mia Jordan in The Morning Show is echter een van haar allereerste terugkerende rollen in een televisieserie. Mia is een producer die op een gegeven moment ook een affaire had met de in ongenade gevallen Mitch Kessler.

Pittman is moeder van een zoon, Jake en een dochter, Lena. Op 45-jarige leeftijd komt haar vermogen heel dicht bij de $ 10 miljoen.

4 Mark Duplass - $12 miljoen

Met een carrière als schrijver, regisseur, producer en uitvoerend producent is Mark Duplass een van de meest succesvolle castleden van The Morning Show.

Hij is mede-eigenaar van de Duplass Brothers Production Company samen met zijn broer Jay, die opmerkelijk succes heeft gehad met het produceren van de documentaire Wild Wild Country van HBO en Netflix. Zijn totale vermogen wordt momenteel gewaardeerd op een knappe $12 miljoen.

3 Steve Carrell - $80 miljoen

Steve Carrell is waar de grens begint te trekken tussen de gewoon rijken en de smerig rijken onder de cast van The Morning Show. Zijn nettowaarde van $ 80 miljoen is begrijpelijk, gezien zijn status in de industrie, misschien wel het meest opvallend toen hij Michael Scott speelde in The Office.

Carrells karakter vormt de basis van The Morning Show, aangezien het zijn vuur is dat al het andere in beweging zet.

2 Jennifer Aniston - $300 miljoen

Jennifer Aniston's succes stond misschien in de sterren geschreven: geboren uit acteerouders John Aniston en Nancy Dow, heeft de actrice een schitterende acteercarrière opgebouwd. Ze staat bekend om het spelen van Rachel Green op Friends, evenals voor talloze succesvolle producties op groot scherm. Dit oeuvre heeft bijgedragen aan haar immense huidige vermogen van $ 300 miljoen.

Aniston bezat typisch haar rol als Mitch's vriend en voormalig co-presentator, Alex Levy. Ze heeft ook genegenheid gevonden bij de cast en crew van The Morning Show, aangezien ze aan het einde van seizoen 2 een emotioneel bericht plaatste.

1 Reese Witherspoon - $400 miljoen

Reese Witherspoon maakte haar acteerdebuut begin jaren '90 en heeft sindsdien een geweldige carrière opgebouwd. De bekroonde actrice heeft zowel op als buiten het scherm veel succes gehad. Hello Sunshine, het mediabedrijf dat ze in 2016 oprichtte, is in feite de creatieve kracht achter The Morning Show, evenals het bekroonde drama van HBO, Big Little Lies.

Als een van de meest succesvolle acteurs, producenten en ondernemers ter wereld, is Witherspoon niet verwonderlijk maar liefst $ 400 miljoen waard.

Aanbevolen: