Wie is het rijkste castlid van 'House Bunny' in 2022?

Inhoudsopgave:

Wie is het rijkste castlid van 'House Bunny' in 2022?
Wie is het rijkste castlid van 'House Bunny' in 2022?
Anonim

De komische film The House Bunny uit 2008 volgt het verhaal van een voormalig Playboy-konijntje terwijl ze de huismoeder wordt van een impopulaire studentenvereniging. De film had een brutowinst van $ 70,4 miljoen en heeft sinds de release een cultstatus gekregen en staat bekend als een van de beste universiteitsfilms.

Vandaag nemen we de cast van de beroemde komedie uit de jaren 2000 onder de loep. Van Emma Stone tot Anna Faris - welke The House Bunny-ster is de rijkste in 2022? Blijf scrollen om de nettowaarde van alle acteurs te ontdekken!

10 Kiely Williams heeft een nettowaarde van $1,5 miljoen

De aftrap is Kiely Williams die Lilly Marsen speelt in The House Bunny. Zoals fans weten, is Kiely Williams een getalenteerde muzikant die bekend staat om haar lidmaatschap van de meidengroepen 3LW, de Cheetah Girls en BluPrint. Afgezien van deze rol is Williams vooral bekend door zijn optreden in projecten als Elle: A Modern Cinderella Tale en The Sisterhood of the Traveling Pants 2. Volgens Celebrity Net Worth heeft Kiely Williams momenteel een nettowaarde van $ 1,5 miljoen.

9 Monet Mazur heeft een nettowaarde van $2 miljoen

De volgende stap is Monet Mazur die Cassandra speelt in de beroemde komedie. Naast deze rol staat de actrice ook bekend om haar optreden in projecten als Dead Man Running, Monster-in-Law en All American. Volgens Celebrity Net Worth heeft Monet Mazur momenteel naar schatting een nettowaarde van $ 2 miljoen.

8 Rumer Willis heeft een nettowaarde van $4 miljoen

Laten we verder gaan met Rumer Willis die Joanne Davis speelt in The House Bunny. De actrice - die de dochter is van Demi Moore en Bruce Willis - staat ook bekend om haar optreden in projecten als Once Upon a Time in Hollywood, 90210 en Empire.

Volgens Celebrity Net Worth wordt Rumer Willis momenteel geschat op een nettowaarde van $ 4 miljoen.

7 Sarah Wright heeft een nettowaarde van $6 miljoen

Sarah Wright die Ashley speelt in de komische film is de volgende. Naast deze rol was de actrice ook te zien in projecten als Parks and Recreation, American Made en 7th Heaven. Volgens Celebrity Net Worth wordt Sarah Wright momenteel geschat op een nettowaarde van $ 6 miljoen.

6 Katharine McPhee heeft een nettowaarde van $14 miljoen

De volgende is Katharine McPhee die Harmony Bowels speelt in The House Bunny. Naast deze rol staat de actrice ook bekend om haar optreden in projecten als Shark Night 3D, Smash en Scorpion. Naast acteren is Katharine McPhee vooral een muzikante toen ze beroemd werd dankzij haar tweede plaats in het vijfde seizoen van American Idol. Sindsdien heeft ze vijf succesvolle studioalbums uitgebracht. Volgens Celebrity Net Worth wordt momenteel geschat dat Katharine McPhee een nettowaarde van $ 14 miljoen heeft.

5 Colin Hanks heeft een nettowaarde van $14 miljoen

De top vijf op de lijst van vandaag wordt geopend door Colin Hanks, die Oliver Hauser speelt in de komische film. De acteur, de zoon van Tom Hanks, was ook te zien in projecten als The Great Buck Howard, Band of Brothers en The Good Guys. Volgens Celebrity Net Worth wordt Colin Hanks momenteel geschat op een nettowaarde van $ 14 miljoen - wat betekent dat hij zijn plek deelt met Katharine McPhee.

4 Beverly D'Angelo heeft een nettowaarde van $20 miljoen

Beverly D'Angelo
Beverly D'Angelo

Laten we verder gaan met Beverly D'Angelo die mevrouw Hagstrom speelt in The House Bunny. Naast deze rol staat de actrice ook bekend om haar optreden in projecten als Coal Miner's Daughter, A Streetcar Named Desire en American History X. Volgens Celebrity Net Worth wordt Beverly D'Angelo momenteel geschat op een nettowaarde van $ 20 miljoen.

3 Kat Dennings heeft een netto waarde van $25 miljoen

De top drie op de lijst van vandaag wordt geopend door Kat Dennings, die Mona Rita speelt in de komische film. Afgezien van deze rol staat de actrice bekend om haar hoofdrol in projecten als 2 Broke Girls, Nick and Norah's Infinite Playlist en WandaVision.

Volgens Celebrity Net Worth heeft Kat Dennings momenteel naar schatting een nettowaarde van $ 25 miljoen.

2 Anna Faris heeft een nettowaarde van $30 miljoen

De nummer twee op de lijst van vandaag is Anna Faris, die Shelley Darlingson speelt in The House Bunny. Afgezien van de komedie, staat de actrice ook bekend om haar hoofdrol in projecten als The Hot Chick, Just Friends en What's Your Number?. Volgens Celebrity Net Worth wordt Anna Faris momenteel geschat op een nettowaarde van $ 30 miljoen.

1 Emma Stone heeft een nettowaarde van $30 miljoen

En tot slot, de lijst op plek nummer één is Emma Stone die Natalie Sandler speelt in de komische film. Naast deze rol staat de actrice ook bekend om haar hoofdrol in projecten als Crazy, Stupid, Love, The Help en La La Land. Volgens Celebrity Net Worth wordt Emma Stone momenteel ook geschat op een nettowaarde van $ 30 miljoen - wat betekent dat ze haar plek deelt met Anna Faris.

Aanbevolen: