Hoe de ondergang van Smith Johnny Depp zou kunnen helpen

Inhoudsopgave:

Hoe de ondergang van Smith Johnny Depp zou kunnen helpen
Hoe de ondergang van Smith Johnny Depp zou kunnen helpen
Anonim

Het drama tussen Johnny Depp en zijn ex-vrouw Amber Heard blijft zich ontvouwen, terwijl ze elkaar aanklagen voor smaad en vermeend huiselijk geweld. Depp hoopt dat een positief resultaat in zijn voordeel hem niet alleen de $ 50 miljoen zal opleveren die hij van Heard zoekt, maar dat het hem ook een weg terug zal bieden naar de verlossing van zijn carrière.

De 58-jarige heeft zijn professionele reputatie een enorme deuk zien krijgen sinds zijn voormalige geliefde beweerde dat hij haar beledigend had behandeld. Hij werd uit de Fantastic Beasts-franchise gezet en verloor uiteindelijk ook een potentiële meevaller van meer dan $ 20 miljoen, die hij zou hebben verdiend met Pirates of the Caribbean 6, waar hij nu geen deel van uitmaakt.

In de ogen van velen maakt de acteur een goede kans om als overwinnaar uit de strijd te komen in zijn huidige rechtszaak, maar er lijkt ook nog een sprankje hoop te komen uit een onverwachte bron in zijn zoektocht naar verlossing. Het is intrigerend dat de schijnbare val van Will Smith na het incident met de Oscars goed nieuws zou kunnen betekenen voor Depp.

Fans lijken het erover eens te zijn dat als de carrière van Smith dat debacle moet doorstaan, Depp meer dan een kans verdient om zijn eigen carrière opnieuw op te bouwen.

Wat heeft Johnny Depp gezegd over het Oscar Slap-Gate-incident met Will Smith?

Johnny Depp heeft niet publiekelijk commentaar gegeven op de slap-gate-saga van Will Smith Oscars. Wel sprak hij zich vorig jaar uit over annulatiecultuur, toen hij zei dat het fenomeen uit de hand was gelopen en dat niemand veilig was voor de publieke bijl.

"Deze annuleringscultuur, deze onmiddellijke haast om te oordelen op basis van wat in wezen neerkomt op vervuilde lucht; het is nu zo ver uit de hand dat ik je kan beloven dat niemand veilig is", zei Depp tijdens een persconferentie voorafgaand aan het San Sebastian Film Festival in september.

"Niemand is veilig", herhaalde hij. "Het duurt één zin en er is geen grond meer… Het tapijt is getrokken. Het is niet alleen mij dat dit is gebeurd, het is met veel mensen gebeurd." Depp zou vorig jaar de jaarlijkse ere Donostia Award op het festival ontvangen toen hij de opmerkingen maakte.

Voor sommige mensen bewijst alleen het feit dat de acteur nog steeds in aanmerking komt voor prijzen zoals die, dat hij niet helemaal kan beweren dat hij is geannuleerd.

Hoe vergelijken fans de situatie van Johnny Depp met die van Will Smith?

Sinds het Will Smith-incident plaatsvond tijdens het Academy Awards-evenement van dit jaar in maart, is de mening van fans bijna in het midden verdeeld.

Er zijn velen die vinden dat de acteur op Independence Day in zijn recht stond om Chris Rock te slaan nadat de komiek de spot had gedreven met de haarconditie van zijn vrouw. Aan de andere kant waren veel mensen die de gebeurtenissen volgden onvermurwbaar dat geweld nooit het antwoord is en dat Smith een andere manier had moeten zoeken om Rock aan te kaarten voor zijn opmerkingen.

Voor degenen in deze laatste categorie, zou de rapper die acteur is geworden, zelfs vrijuit kunnen komen met acties die zij praktisch onvergeeflijk achten. Vergeleken met Depps schijnbare zonden - die nog niet materieel bewezen zijn, vindt deze groep dat er onrecht is aangedaan aan de ex-man van Amber Heard.

'Hollywood gaf Will Smith een staande ovatie en zwijgt over de steun voor Johnny Depp. Ik denk dat we regimeverandering nodig hebben in Hollywood', herhaalde een fan de gedachten van velen op Twitter.

Is Johnny Depp nog steeds bezig met aankomende films?

Johnny Depp is in geen enkele film te zien geweest sinds hij de beroemde Amerikaanse fotojournalist William Eugene Smith speelde in het biografische drama uit 2020, Minamata. Nu de meeste van zijn aandacht op dit moment naar zijn rechtszaak lijkt te gaan, is het misschien eerlijk om te zeggen dat het een tijdje zal duren voordat fans hem weer op hun schermen kunnen zien.

In hetzelfde jaar hernam Depp ook zijn beroemde Edward Scissorhands-personage in de geanimeerde tv-serie Puffins voor kinderen. Hij keert terug naar de rol in Puffins Impossible, een vervolg dat op Apple TV+ zal worden uitgezonden.

Zoals de zaken er nu voorstaan, is dit de enige bevestigde rol die Depp heeft in een aanstaande productie. Er wordt ook gezegd dat hij in de rij staat om koning Lodewijk XV te spelen in een aanstaande Franse film, hoewel details daarover schaars blijven.

Van zijn kant lijkt de carrière van Will Smith stil te staan, met meerdere films waaraan hij werkte op dit moment onderbroken. Ook mocht hij de komende tien jaar geen Oscars-evenement bijwonen.

Aanbevolen: