Tom Hank's zoon onthult eindelijk "giftige roem" tijdens het opgroeien

Inhoudsopgave:

Tom Hank's zoon onthult eindelijk "giftige roem" tijdens het opgroeien
Tom Hank's zoon onthult eindelijk "giftige roem" tijdens het opgroeien
Anonim

Chet Hanks opent zich over het "tweesnijdend zwaard" van Tom Hanks en Rita Wilson als zijn ouders en onthult de "giftige" kant van roem die hij heeft ervaren toen hij opgroeide. De "Vanilla King" gaf toe dat hij "gezegend" was, maar vertelde fans dat roem "destructief" kan zijn.

Chet Hanks zegt dat het hebben van beroemde ouders meer is dan de wereld rondreizen en dure hotels

Chet hield zich niet in in de YouTube-video die hij naar zijn nieuwe kanaal uploadde en zei dat hoewel hij van zijn ouders hield, de zoon van twee succesvolle filmsterren een keerzijde heeft.

"Er zijn veel voordelen, maar soms kan het behoorlijk raar zijn," zei Chet."Ik moet veel coole dingen doen waar veel mensen niet de kans toe krijgen. Ik moet de wereld rondreizen, in mooie hotels verblijven, met privévliegtuigen vliegen en ik ben erg gezegend voor dat. Ik zou mijn situatie niet veranderen."

Maar hoewel een leven van reizen en luxe hotels voor ons, gewone mensen misschien geweldig lijkt, zei de Vanilla King dat het een "tweesnijdend zwaard" was dat niet veel mensen begrepen.

"Ik was gewoon de zoon van een beroemdheid, dus ik had niet eens iets gedaan om enige vorm van erkenning te verdienen en dat zorgde voor veel minachting", zei hij. "Mensen gingen er in het algemeen automatisch van uit dat ik gewoon een heel arrogante, verwende snotaap zou zijn."

Maar Chet zegt dat hij "echt niet verwend was" en dat hoewel hij veel rijke kinderen kende die verwend waren, hij nooit geld kreeg en het altijd moest verdienen.

Mensen beoordeelden Chet omdat Tom Hanks en Rita Wilson zijn ouders waren, maar het gaf hem een dikke huid

Chet ging verder met te zeggen dat de verliefdheid van mensen op roem veel "jaloezie" en "afgunst" kan brouwen, en dat mensen een mening over hem zouden vormen voordat ze zelfs maar de kans kregen om hem te leren kennen, wat volgens hem gaf hem dikke huid.

Een dikke huid is misschien een goede zaak voor Chet, aangezien het zelfverklaarde 'zwarte schaap' zichzelf altijd in het middelpunt van een controverse weet te vinden. Het internet heeft Chet vorig jaar in de steek gelaten nadat hij wat anti-vaxxer-opmerkingen had gemaakt, ondanks dat zijn beide ouders COVID-19 hadden opgelopen. De mensen gaven ook niets om zijn opmerkingen over "witte jongenszomer".

Tegenwoordig, wanneer Chet geen shirtloze selfies op Instagram plaatst, treedt hij in de voetsporen van zijn ouders met een uitstapje naar acteren. Chet scoorde rollen in Empire en de Showtime-miniserie Your Honor en heeft zelfs een ontluikende rapcarrière.

Aanbevolen: