Erika Jayne onthult eindelijk waar de miljoenen van de slachtoffers naartoe gingen

Inhoudsopgave:

Erika Jayne onthult eindelijk waar de miljoenen van de slachtoffers naartoe gingen
Erika Jayne onthult eindelijk waar de miljoenen van de slachtoffers naartoe gingen
Anonim

Erika Jayne kampt al maanden met grote juridische problemen, maar de onrust is nog maar net begonnen.

The Real Housewives van Beverly Hills-ster heeft meer dan $ 25.000, 000 uitgegeven aan haar American Express-rekening volgens een juridische aanmaning die naar haar advocaat is gestuurd. Deze miljoenen gingen naar haar vele assistenten, haar glamourteam en haar extreem weelderige levensstijl.

In de brief stond dat er geld was overgemaakt van het advocatenkantoor van haar vervreemde echtgenoot Tom Girardi naar het bedrijf van Jayne, EJ Global LLC, en merkt op dat zij de enige eigenaar van het bedrijf is. "Mvr. Girardi tekende op straffe van meineed de aangifte en keurde persoonlijk de aan de storing toegewezen kosten goed”, luidt de brief."Een bron gaf aan dat de brief zou worden ingediend in de faillissementsprocedure als onderdeel van een gewijzigde klacht."

Jayne's advocaat vuurde terug en beweerde dat er nooit geld naar Erika ging en dat ze geen aandeel had in de zaken van haar ex-man.

Ronald Richards, een advocaat die de curator vertegenwoordigt, verklaarde: "Het doet er niet toe of ze wist dat haar man op ongepaste wijze geld van klanten had weggesluisd", voegde Richards toe.

“Wat relevant is, is dat ze de volledige en totale waarde voor de vordering heeft ontvangen en dat er een formeel verzoek om betaling is verzonden. We hopen dat ze haar on-air verklaring van gisteravond ondersteunt dat de slachtoffers op de eerste plaats komen. “

Erika Jayne op RHOBH

Fans twijfelen aan Erika's steenkoude houding.

In de aflevering van RHOBH op woensdagavond verklaarde Erika dat het slachtoffer hier de belangrijkste prioriteit was en dat haar gevoelens als laatste op de lijst stonden. Hopelijk blijft Erika Jayne haar woord trouw en beta alt ze eerst de onschuldige slachtoffers terug.

Erika's juridisch adviseur voegde eraan toe dat de "RHOBH" -ster die in november 2020 de scheiding aanvroeg van de 82-jarige Girardi en onvermurwbaar heeft ontkend - "het recht heeft om verder te gaan met haar leven zonder dit soort intimidatie”

Fans reageren op het meest onhandige kerstdiner

Geen enkele andere franchise komt zelfs maar in de buurt als het gaat om iconische etentjes.

“Ik weet niet waar al het geld naartoe is gegaan RHOBH Kom op, zus…"

Het drama begint net! "De manier waarop Sutton Erika hiermee achterliet in een greppel achter Toms landhuis."

Kathy Hilton dropt terloops een van de meest woeste oneliners tot nu toe.

Aanbevolen: