Lea Michele gaat eindelijk in op claims over giftige werkplekken: "Ik heb een voorsprong"

Inhoudsopgave:

Lea Michele gaat eindelijk in op claims over giftige werkplekken: "Ik heb een voorsprong"
Lea Michele gaat eindelijk in op claims over giftige werkplekken: "Ik heb een voorsprong"
Anonim

Nadat Lea Michele beschuldigingen van onprofessioneel gedrag had geuit, stond de reputatie van de Glee-aluin op wankele grond. Maar de actrice spreekt eindelijk over de beschuldigingen tegen haar, en ze verdedigt haar gedrag uit het verleden.

In een gesprek met The New York Times legde Lea uit: Ik heb een voorsprong op mij. Ik werk heel hard.”

“Ik laat geen ruimte voor fouten”, vervolgde ze. "Dat niveau van perfectionisme, of die druk van perfectionisme, zorgde voor veel blinde vlekken."

Lea benadrukte dat ze naar de feedback heeft geluisterd en haar manier van werken heeft veranderd. Ik begrijp nu echt het belang en de waarde van het zijn van een leider, vervolgde de moeder van één.“Het betekent niet alleen gaan en goed werk leveren wanneer de camera draait, maar ook wanneer dat niet het geval is. En dat was niet altijd het belangrijkste voor mij.”

Lea's slechte gedrag dook weer op na landing op Broadway-optreden

Lea werd voor het eerst aangeklaagd wegens onprofessioneel en giftig gedrag op de werkplek door haar Glee-medespeler Samantha Ware, die in het laatste seizoen als Jane Hayward meedeed aan de hitshow. Samantha beweerde dat Lea het vanaf de eerste dag moeilijk maakte om naar de set te komen. Ze beweerde te zijn onderworpen aan een verscheidenheid aan discriminerend gedrag van Lea, die naar verluidt zelfs dreigde in haar pruik te poepen.

Nadat was aangekondigd dat Lea Beanie Feldstein zou vervangen in Broadway's Funny Girl, wendde Samantha zich tot Twitter om de castingbeslissing te verwerpen en het publiek te herinneren aan Lea's gedrag in het verleden.

"Ja, ik ben vandaag online", twitterde ze. 'Ja, ik zie jullie allemaal. Ja, ik geef erom. Ja, ik ben beïnvloed. Ja, ik ben een mens. Ja, ik ben zwart. Ja, ik ben misbruikt. Ja, mijn dromen waren bezoedeld. Ja, Broadway handhaaft witheid. Ja, Hollywood doet hetzelfde. Ja, zwijgen is medeplichtigheid. Ja, ik ben luid. Ja, ik zou het zo weer doen.”

Lea heeft zich eerder verontschuldigd voor haar onprofessionaliteit

Dit is niet de eerste keer dat Lea de beschuldigingen tegen haar aan de kaak stelt. Na de eerste beweringen van Samantha in 2020, gaf Lea een verklaring af via Instagram waarin ze zich verontschuldigde voor de controverse.

“Of het nu mijn bevoorrechte positie en perspectief was dat ervoor zorgde dat ik soms als ongevoelig of ongepast werd beschouwd, of dat het gewoon mijn onvolwassenheid was en dat ik gewoon onnodig moeilijk was, mijn excuses voor mijn gedrag en voor alle pijn die Ik heb veroorzaakt, 'schreef ze.

Lea maakt op 6 september haar Broadway-debuut als Fanny Brice.

Aanbevolen: