Zoe Kravitz deelt haar schaamte over het opgroeien met beroemde ouders

Inhoudsopgave:

Zoe Kravitz deelt haar schaamte over het opgroeien met beroemde ouders
Zoe Kravitz deelt haar schaamte over het opgroeien met beroemde ouders
Anonim

Zoe Kravitz heeft toegegeven dat ze zich schaamt voor haar beroemde familienaam.

De actrice, die Catwoman speelt in de komende The Batman-film, vertelde ELLE UK dat mensen ' altijd zouden aannemen' dat ze succesvol zou zijn op basis van haar ouders.

Zoe Kravitz onthult schaamte over achternaam

De actrice, schrijfster, regisseur en muzikant is de dochter van Lenny Kravitz en Lisa Bonet. Het paar ging in 1993 uit elkaar, maar bleef als familie hecht.

‘Er was een beetje schaamte over wat bij mijn achternaam hoorde. Mensen zouden altijd aannemen dat als ik een baan kreeg, het daardoor kwam. Dat was moeilijk,' onthulde ze.

De High Fidelity-ster geniet er nu van om op een plek in haar leven te zijn waar ze niet snel vragen over haar beroemde ouders sluit: 'Ze zijn geweldig. Ik ben dankbaar om hun kind te zijn. En ik ben ook mijn eigen mens.’

Zoë is vorig jaar gescheiden van Karl Glusman en geeft nu toe dat ze nu op 'reis' is en dat ze 'nog steeds leert wie ik ben'. Ze heeft momenteel een relatie met Magic Mike-acteur Channing Tatum, hoewel ze niet zeker weet over het hebben van eigen kinderen.

‘Ik voel me niet onder druk gezet om tegen een bepaalde tijd kinderen te hebben, als ik ooit kinderen krijg. Dit idee van, je bent 30. Je bent volwassen. Nu zou je kinderen moeten hebben en geen plezier meer hebben, want dat is voor kinderen - dat heb ik even gekocht. Het was als: Ik ga niet meer uit. Ik maak gewoon gebraden kippen.” Maar ik wil nog steeds op avontuur gaan, leuke avonden hebben en de zonsopgang zien.'

Catwoman-actrice erkent privilege

De Big Little Lies-actrice heeft erkend dat bepaalde kansen gemakkelijker tot stand kwamen vanwege haar achternaam en connecties. Ze is niet alleen een kind van beroemde sterren, haar moeder is onlangs gescheiden, mede-DC-acteur Jason Momoa en haar vader is verbonden geweest met beroemde vrouwen zoals Nicole Kidman.

‘Ik heb makkelijk een agent gekregen. Ik ga niet doen alsof het me niet heeft geholpen om de kamer binnen te komen, 'gaf ze toe, voordat ze haar trots deelde voor het smeden van een succesvolle carrière met haar eigen talent en passie.

Dit voorrecht betekent niet dat ze niet trots is op hoe ver haar carrière is gekomen. 'Ik moest onthouden dat ik hard werk en als kind gaf ik optredens in het huis van mijn grootouders. En het had niets te maken met wie mijn familie was. Het was omdat ik ervan hield. Ik ben trots op waar ik vandaan kom.'

Ze sprak in het interview ook over haar aanstaande rol als Catwoman in The Batman. 'Ik kreeg meer telefoontjes dan ik op een verjaardag had gekregen', onthulde ze nadat haar rol was aangekondigd. Kravitz, die poseerde voor een ontspannen strandfotoshoot voor het tijdschrift, heeft gewerkt aan de iconische superheldrol.

'Natuurlijk wil je er goed uitzien in een catsuit, maar ik wilde dat het realistisch was dat ik alles kan doen in deze film', onthulde ze. Catwoman werd eerder gespeeld door Anne Hathaway, Halle Berry en Michelle Pfeiffer.

'Dus ik moest sterk zijn. Ik ben sterker geworden dan ik ooit ben geweest. Dat voelde goed, om te zien waartoe ik in staat was. Ik voelde me zelfverzekerd - en ik kon eenschoppen.'

Aanbevolen: