De roem van David Letterman resulteerde bijna in het verlies van zijn zoon Harry Joseph

Inhoudsopgave:

De roem van David Letterman resulteerde bijna in het verlies van zijn zoon Harry Joseph
De roem van David Letterman resulteerde bijna in het verlies van zijn zoon Harry Joseph
Anonim

David Letterman komt in je op als kijkers denken aan een bekende late-night host. Van 1993 tot zijn laatste aflevering in 2015 presenteerde hij zijn show. Hoewel hij een paar ongemakkelijke interviews had, bleven fans nacht na nacht afstemmen om te zien wat er zou gebeuren. Het is moeilijk om je een beroemdheid te herinneren die niet op deze show is verschenen; David deed echter af en toe uitspraken die hen allemaal op het hoofd schrokken.

Hoewel sommige van de bizarre interviews van David Letterman bekend zijn, is er weinig bekend over zijn persoonlijke leven. Fans weten dat David een zoon heeft met de naam Harry Joseph, het enige kind van het paar dat ooit in de krantenkoppen verscheen, maar niet zoals mensen gewend zijn.

En het verhaal van zijn zoon laat zien hoe een beroemdheid op de een of andere manier het slachtoffer werd van roem.

Wie is de zoon van David Letterman, Harry Joseph?

In 1968 trouwde David Letterman met zijn studieliefde, Michelle Cook. Helaas was het paar niet in staat om hun relatie te laten werken, en de televisiepresentator begon later met Regina Lasko te daten in 1986. David en Regina trouwden in 2009 tijdens een burgerlijke ceremonie in het gerechtsgebouw en sindsdien zijn ze samen.

Hun zoon Harry werd in 2003 geboren, enkele jaren voordat ze trouwden. Hoewel hij de zoon is van de bekende gastheer David en productiemanager Regina, is er niet veel informatie over hem in het publiek. In tegenstelling tot andere beroemdheden, geeft hij er de voorkeur aan een leven te leiden buiten de schijnwerpers. Hij verschijnt zelden in het openbaar met zijn ouders.

Als het op zijn opleiding aankomt, heeft hij er de mond vol over gehouden. Zijn vader David zei dat zijn zoon tijdens de lockdown in 2020 online lessen volgde. En omdat hij de zoon is van zo'n rijke vader, lijdt het geen twijfel dat hij een weelderige levensstijl heeft. Toch is het niet altijd gemakkelijk geweest.

Harry Joseph's bijna-ontvoering veranderde het leven van zijn familie

Harry Joseph's verhaal laat zien hoe triest en beangstigend het kan worden als populariteit hen blootstelt aan iemand met slechte bedoelingen.

Op het moment dat David en Regina trouwden, was hun zoon Harry slechts zes jaar oud. Het stel, dat achter de schermen heeft gewerkt in de entertainmentbusiness voor zowel de show van Letterman als Saturday Night Live, kreeg te maken met een enge situatie.

Toen Harry Joseph slechts 16 maanden oud was, kwam de eerste grote test van de relatie van het paar tot stand. In 2005 dreigde een man uit Montana genaamd Kelly Allen Frank, een schilder die in het huis van Letterman werkte, hun zoon te ontvoeren, evenals de oppas van de jonge jongen, en eiste een losgeld van $ 5 miljoen.

Frank werd gearresteerd en naar de gevangenis gestuurd. Na de uitspraak van de rechtbank kreeg hij een gevangenisstraf van 10 jaar, maar hij wist in 2007 te ontsnappen. Hij kon geen lang leven als voortvluchtige doorbrengen, aangezien hij kort werd hervat en voorwaardelijk werd vrijgelaten in 2014.

Een jaar later werd hij opnieuw gearresteerd wegens het overtreden van de voorwaarden van zijn voorwaardelijke vrijlating. Gelukkig was Harry Joseph Letterman ongedeerd.

Hoe ziet het leven van David en zijn zoon er vandaag uit?

Velen vragen zich af wat hun vader-en-zoonrelatie is nadat ze als kind van een beroemde tv-presentator het slachtoffer van roem zijn geworden. David Letterman vertelde dat hij een hechte relatie met Harry wil hebben. In een interview zei hij dat hoewel ouderschapsadvies vaak zegt dat ouders geen vriendjes met hun kinderen moeten zijn, hij daar niet in gelooft.

Hij zei: Mensen zeggen altijd: 'Nou, je wordt niet de beste vriend van het kind. Jij wordt de zijne…' En ik zeg: 'Fout dat!' Hij voegde eraan toe: 'Kijk naar mij - hoe lang zal ik nog in de buurt zijn? Ik wil de beste vriend zijn. Maar hij wil niet dat ik de beste vriend ben.'

De gastheer had ook een paar vriendelijke woorden over zijn zoon, en elke keer dat hij over hem wordt geïnterviewd, lijkt hij een liefhebbende vader die gewoon zijn tijd met zijn gezin wil doorbrengen. Hij deelde: "Het veiligste dat ik me ooit voel, is wanneer ik in de buurt van mijn zoon ben."

Hij zei ook dat hoewel hij zich nostalgisch voelt als hij terugkijkt op zijn late-night show, het geweldig is dat hij meer met Harry kan omgaan, door te zeggen: Het beste is dat ik dingen kan doen met mijn zoon.”

David Letterman's bewering dat hij meer tijd met zijn zoon Harry heeft kunnen doorbrengen sinds hij in 2015 stopte met het hosten van zijn nachtprogramma, is logisch. Decennia lang een late night show hosten moet extreem tijdrovend en veeleisend zijn, en hoewel het erop lijkt dat de familie Letterman meestal op vakantie ging, lijkt het erop dat David tevreden is met zijn huidige schema.

Aanbevolen: