10 schattige Instagram-berichten van de cast van 'Queer Eye

Inhoudsopgave:

10 schattige Instagram-berichten van de cast van 'Queer Eye
10 schattige Instagram-berichten van de cast van 'Queer Eye
Anonim

Elke fan van Netflix' Queer Eye weet hoe geweldig de cast van de serie is. De cast, bestaande uit Antoni, Karamo, Tan, Jonathan en Bobby, is absoluut een van de meest ondersteunende, vriendelijke en verbonden casts in de reality-tv-wereld. Deze vijf sterren zijn niet alleen vrienden in de show, maar zijn ongelooflijk goede vrienden in het echte leven, ze brengen altijd tijd samen door en communiceren constant.

De cast heeft al hun vriendschappen openbaar gemaakt met heel veel foto's die op elk van hun sociale-mediapagina's zijn geplaatst. Blijf lezen om tien schattige Instagram-berichten van de Queer Eye-cast te zien.

10 Hot Girl Summer

Afbeelding
Afbeelding

Deze schattige video is door Karamo op Instagram geplaatst en laat zien dat Tan en Karamo samen plezier hebben. De video toont zowel Tan als Karamo die dansen op 'Hot Girl Summer' van Megan Thee Stallion met Nicki Minaj en Ty Dolla $ign. De grappige video laat ze allebei lachen, met het bijschrift: "Het is vrijdag!!!!! De zomer mag dan voorbij zijn… maar HotGirlSummer zal nooit met ons sterven." Dit is slechts een van de vele berichten die de vriendschap van Karamo en Tan op Karamo's pagina documenteren.

9 Karamo en Bobby

De schattige foto die hier wordt getoond, laat de vriendschap van Karamo en Bobby zien. De foto, geplaatst door Bobby op zijn Instagram-pagina, toont Karamo en Bobby samen op een pier. De foto wordt nog mooier gemaakt door het feit dat Karamo met Bobby deelt, hem een lik van zijn ijshoorn geeft, terwijl Bobby vasthoudt wat lijkt op knuffelbeesten die op de promenade zijn gewonnen. Bobby schreef grappig bij de foto: "Onderschrift dit …."

8 Trots 2019

Deze nostalgische foto is door Antoni op Instagram geplaatst, als reflectie op de tijd dat de Queer Eye-cast Pride vierde in New York City.

De vijf castleden maakten deel uit van de Pride-parade van NYC en deze schattige foto laat ze allemaal lachen tijdens het evenement. Antoni's bijschrift weerspiegelt zijn gevoelens over het vieren van de Pride-maand, terwijl hij ook herinneringen opha alt aan het leuke feest dat hij vorig jaar deelde met zijn Queer Eye-castgenoten.

7 JVN And Tan

Jonathan en Tan zijn misschien wel de dichtstbijzijnde van de Queer Eye-cast. Deze twee sterren belijden altijd hun liefde voor elkaar op sociale media en worden vaak samen gezien. Deze grappige en hartverwarmende foto zal elke fan van dit duo waarderen. De hier getoonde foto is door Tan op zijn Instagram geplaatst. Op de foto staan Tan en Jonathan samen te poseren, terwijl Tan zijn tong uitsteekt en Jonathan reageert.

6 Fabs

De meest modieuze leden van de Queer Ey e-cast zijn natuurlijk Tan en ook Antoni. Deze Instagram-foto, geplaatst door Tan, is daar het bewijs van. Op de foto zie je Tan en Antoni tot in de puntjes gekleed, beiden met vergelijkbare pakken, Tan in wit en Antoni in zwart. Deze outfits passen ongelooflijk goed bij hen allebei, en Tan's bijschrift maakt de foto nog veel beter, lezend: "2 fabs lopen een bar binnen … maak het bijschrift af."

5 Verjaardagsbericht

Antoni's Instagram-bericht waarin hij Jonathan een late gelukkige verjaardag wenst, is absoluut een weerspiegeling van de aard van hun vriendschap. Antoni plaatste een bericht op Instagram om Jonathans verjaardag te vieren en plaatste een Boomerang van de twee waarop Jonathan op Antoni's schoot klimt.

Zijn bijschrift voor de foto toont hun vriendschap, is humoristisch en het perfecte eerbetoon aan zijn beste vriend, die hem "geduldig, begripvol, grensrespecterend persoon die ik ken" noemt, met slechts een vleugje sarcasme.

4 Breng de clowns binnen

Deze foto van de Queer Eye-cast zal zeker een glimlach op ieders gezicht toveren. De foto, gepost op Instagram door Tan, toont zichzelf lachend met Antoni en Bobby, en is de meest innemende foto. De foto is absoluut een openhartige foto en toont deze drie castleden die lachen met hun armen om elkaar heen, duidelijk genietend van hun tijd samen. Deze foto is er een waar elke toegewijde fan van deze sterren dol op zal zijn.

3 Hand in hand

Het hier getoonde Instagram-bericht van Karamo is eenvoudig, maar pronkt met de liefde die hij heeft voor zijn castgenoot, Bobby. De schattige post toont Bobby en Karamo hand in hand terwijl ze naar de set in Philadelphia, Pennsylvania lopen. De Boomerang laat de twee Queer Eye cast-maatjes zien die glimlachen en lopen, adorabel hand in hand, zoals alle echte vrienden doen. Karamo onderschrift van de foto, "Op weg naar set met mijn liefde @bobbyberk"

2 Rode Loper Knuffels

Karamo plaatste deze lieve foto op zijn Instagram, waarop een openhartig moment te zien is tussen hem en enkele van zijn Queer Eye-collega's. De foto die hij plaatste, toont zichzelf met Tan en Bobby op de rode loper. De foto lijkt te zijn genomen uit een interview waarin deze drie zaten en toont feilloos hun ware vriendschap. Alle drie de Queer Eye-sterren worden omarmd en houden elkaar op de meest organische manier vast.

1 Valentijnsdag

Jonathan wenste zijn volgers een fijne Valentijnsdag met de mooiste foto van zichzelf en Antoni. Op de foto is te zien hoe Jonathan Antoni achter zich omhelst, terwijl Antoni breed lacht. De foto is schattig genoeg, maar Jonathan's bijschrift maakt de foto nog meer gewaardeerd door te lezen: "Als je vrijgezel bent, vier jezelf vandaag! Of pak een vriend en vier die vriendliefde of familieliefde, of misschien ben je helemaal gek verliefd zoals ik en Antoni nep zijn, hoe dan ook, gebruik vandaag om je te concentreren op LIEFDE, niet een gebrek daaraan!"

Aanbevolen: