Bravo's 10 rijkste sterren, gerangschikt op nettowaarde

Inhoudsopgave:

Bravo's 10 rijkste sterren, gerangschikt op nettowaarde
Bravo's 10 rijkste sterren, gerangschikt op nettowaarde
Anonim

Bravo is geen onbekende in het laten zien van de fijnere dingen in het leven. Met shows als Million Dollar Listing, Botched en de immer populaire Real Housewives-franchise is er zeker geen gebrek aan glitter en glamour. Hoewel de sterren van deze shows misschien al rijk zijn, neemt hun rijkdom alleen maar toe met hun uiterlijk, waarbij sommige beroemdheden waanzinnige hoeveelheden geld binnenhalen door simpelweg een camera hen van dag tot dag te laten volgen.

Met zoveel miljonairs op zijn netwerk, vragen fans zich altijd af wie het rijkste lid van de Bravo-familie is. En hoeveel zijn de elite Bravo-sterren waard?

10 Kandi Burrus - Geschatte netto waarde van $30 miljoen

Afbeelding
Afbeelding

Voordat Kandi Burrus zich bij de cast van The Real Housewives of Atlanta voegde tijdens het tweede seizoen, maakte ze naam in de muziekindustrie. Kandi was lid van de Xscape-meidengroep, het debuut tijdens BET's Teen Summit in 1992. Naast het zingen met Xcape, schreef Kandi ook liedjes voor andere artiesten, waaronder "No Scrubs" voor TLC. Kandi ging ook solo in 2000.

Met een geschat vermogen van $30 miljoen dollar, is er geen reden waarom Kandi vandaag moet blijven werken, maar ze doet het omdat ze ervan houdt.

9 Jill Zarin - Geschatte netto waarde van $35 miljoen

Jill Zaren op Watch What Happens live
Jill Zaren op Watch What Happens live

Jill Zarin is een van de originele castleden van The Real Housewives of New York City. Naast vier seizoenen op de Bravo-show, is Jill Zarin ook een makelaar en werkt ze samen met haar man als marketingmanager voor zijn stoffen- en woninginrichtingsbedrijven, Zarin Fabrics Warehouse en Home Furnishings. Ze schreef ook samen met haar moeder en haar zus een boek.

Als je al haar zakelijke inspanningen combineert, komt Jill's vermogen uit op een geschatte $ 35 miljoen.

8 Yolanda Hadid - Geschatte netto waarde van $45 miljoen

Afbeelding
Afbeelding

Yolanda Hadid had haar eigen rijkdom, maar dat weerhield haar er niet van om tijdens seizoen 3 deel te nemen aan de cast van Bravo's The Real Housewives of Beverly Hills. Hoewel ze niet langer in de serie verschijnt, heeft ze niet gegeven helemaal op reality-tv en is sindsdien gastjurylid bij Project Runway en had haar eigen modellenshow.

Naast haar reality-tv-sterrendom, komt veel van Yolanda's vermogen voort uit haar ongrijpbare modellencarrière dankzij Eileen Ford. Ze heeft ook gewerkt als interieurontwerper. Naar schatting heeft Yolanda een vermogen van $45 miljoen.

7 Camille Grammar - Geschatte netto waarde van $50 miljoen

Afbeelding
Afbeelding

Hoewel Camille Grammar misschien het meest opmerkelijk is omdat ze formeel getrouwd is met Kelsey Grammar, bekend van Cheers en Frasier, heeft Camille ook geweldig werk geleverd door naam te maken voor zichzelf. Camille speelt niet alleen af en toe in de serie The Real Housewives of Beverly Hills, maar is ook actrice en mede-eigenaar van het bedrijf Grammenet Productions.

Met een geschat vermogen van $50 miljoen kan niemand beweren dat Camille geen harde werker is. Naast haar acteer- en reality-tv-carrière heeft Camille ook gewerkt als danseres, model, producer en schrijver.

6 Heather en Terry Dubrow - geschatte netto waarde van $50 miljoen

Afbeelding
Afbeelding

Heather noch Terry zijn vreemden in de Bravo-wereld van reality-tv. Heather verscheen vier seizoenen in de serie The Real Housewives of Orange Country, terwijl haar man, Dr. Terry Dubrow, sterren op Botched naast een andere Echte huisvrouwen echtgenoot aluin. Hoewel deze twee zeker niet op reality-tv hoeven te blijven met hun geschatte vermogen van $ 50 miljoen, doet het de bank zeker geen pijn.

Naast de hoofdrol op reality-televisie, werkt Terry als een zeer gewaardeerde plastisch chirurg in Beverly Hills, terwijl Heather in tal van tv-shows is verschenen, waaronder Hawaii Five-O en Young & Hungry. Heather host ook haar eigen podcast.

5 Carole Radziwill - Geschatte netto waarde van $50 miljoen

Afbeelding
Afbeelding

Carole Radziwill speelde zes seizoenen als castlid van de serie The Real Housewives of New York voordat ze uiteindelijk de serie verliet om terug te keren naar haar carrière. Naast de hoofdrol in de realityserie, is Carole journalist en auteur. In feite draaiden de meeste van haar verhaallijnen op RHONY om haar schrijfcarrière. Als journalist behandelde Carole alles, van wapenbeheersing tot de invasie van de Verenigde Staten in Afghanistan. Ze is ook drievoudig Emmy Award-winnaar en Peabody-winnaar.

Hoewel Carole misschien niet wordt gezien als een van de rijkste sterren op Bravo, is ze dat wel. Haar geschatte vermogen is zelfs $ 50 miljoen, waarmee ze de op een na rijkste ster is van de franchise van The Real Housewives of New York.

4 Andy Cohen - Geschatte netto waarde van $50 miljoen

Afbeelding
Afbeelding

Hoewel sommigen zouden kunnen beweren dat Andy Cohen echt geen ster van Bravo is, zouden we het daar niet mee eens zijn. Niet alleen is een ster achter de schermen de producer van de Real Housewives-franchise, maar hij host ook Watch What Happens Live op het netwerk. Naast zijn tijd bij Bravo is Andy ook een blogger, host hij zijn eigen radioshow en is hij een gepubliceerde auteur. Hij verscheen ook als zichzelf in verschillende tv-shows, waaronder Riverdale en Unbreakable Kimmy Schmidt.

Gezien zijn krankzinnige carrièregeschiedenis, zou het geen verrassing moeten zijn dat hij naar schatting $ 50 miljoen waard is.

3 Bethenny Frankel - Geschatte netto waarde van $70 miljoen

Afbeelding
Afbeelding

Hoewel niet de rijkste ster van de Bravo-familie, verdient Bethenny Frankel wel de titel van de rijkste huisvrouw van haar respectieve franchise. Bethenny verscheen in de eerste drie seizoenen van The Real Housewives of New York voordat ze een pauze nam. Ze keerde terug voor nog eens vijf seizoenen voordat ze de banden volledig verbrak. Hoewel Bethenny affiniteit heeft met reality-televisie, met in de hoofdrol in The Apprentice: Martha Stewart en die van haarzelf die haar eigen talkshow host, is Bethenny ook een succesvolle ondernemer.

Haar televisiecredits en haar Skinnygirl-cocktailbedrijf hebben Bethenny een geschat vermogen van $ 70 miljoen opgeleverd.

2 Lisa Vanderpump - Geschatte netto waarde van $90 miljoen

Afbeelding
Afbeelding

Hoewel het geschatte vermogen van Lisa Vanderpump varieert, geloven bronnen dat haar vermogen momenteel naar schatting $ 90 miljoen bedraagt.

Lisa Vanderpump werd een begrip toen ze verscheen in het eerste seizoen van The Real Housewives of Beverly Hills. Ze bracht negen seizoenen door in de serie voordat ze uiteindelijk de show verliet. Naast het verschijnen in de serie, produceert Lisa ook sterren en executive produceert Vanderpump Rules for Bravo en is ze eigenaar van verschillende succesvolle restaurants. Ze is ook de oprichter van de Vanderpump Dog Foundation, die een opvangcentrum heeft in Los Angeles.

1 Kyle Richards - Geschatte netto waarde van $ 100 miljoen

Afbeelding
Afbeelding

Hoewel het vermogen van Kyle Richard de afgelopen jaren werd geschat op ongeveer $ 50 miljoen, brengt de laatste schatting haar dichter bij de grens van $ 100 miljoen. Met een vermogen dat zo hoog is, lijkt het erop dat ze voormalig costar Lisa Vanderpump heeft onttroond om de titel van rijkste Bravo-ster te behalen.

Kyle Richards is het laatst overgebleven originele castlid van Bravo's The Real Housewives of Beverly Hills-serie. Naast de hoofdrol in de serie, is Kyle ook een voormalig kindactrice die acteren bleef nastreven in haar volwassenheid.

Aanbevolen: