De rijkste sterren van 'Law and Order SVU' seizoen 23, gerangschikt op nettowaarde

Inhoudsopgave:

De rijkste sterren van 'Law and Order SVU' seizoen 23, gerangschikt op nettowaarde
De rijkste sterren van 'Law and Order SVU' seizoen 23, gerangschikt op nettowaarde
Anonim

NBC's Law and Order-franchise bestaat al sinds de jaren '90 en heeft niets minder dan succes geboekt. Na het complexe proces van het bepalen van schuld of onschuld, laat dit juridische drama zien hoe persoonlijke, juridische en ethische dilemma's het leven van een persoon kunnen veranderen.

Hoewel de meeste cast van de show nu grote Hollywood-beroemdheden zijn, was dat niet altijd het geval, omdat veel van hen net aan hun carrière begonnen. Nu hebben hun jarenlange ervaring in de show en algemene acteercarrières hun rijkdom enorm vergroot. Hier zijn enkele van de rijkste castleden van de show.

8 Octavio Pisano - $1,5 miljoen

Octavia Pisano, bekend van Coyote, is een Amerikaanse acteur die onlangs een reguliere serie maakte in Law and Order: SVU voor seizoen 23 van de show. Hoewel Pisano relatief nieuw is in de branche, heeft hij naam kunnen maken door zijn rol in een reeks films. Sommige daarvan zijn Feral State, After The Reign, New York Undercover, Our Home Here en Smartass. Hij wordt geschat op $1,5 miljoen die hij in de loop van zijn carrière heeft verdiend.

7 Danny Pino - $3 miljoen

Het personage van detective Nick Amaro van seizoen 13 tot en met 16 is Danny Pino. Na zijn afstuderen aan de Tisch School of Arts, begon hij zijn carrière in de vroege jaren 2000 met zijn debuut in zowel film als televisie met Point of Origin en de show Men Women and Dogs. Later maakte Pino zijn weg naar de Law and Order-cast na een reeks andere optredens, waaronder Cold Cases, CSI: NY, Burn Notice en The Shield. Hij wordt momenteel geschat op een nettowaarde van $ 3 miljoen die hij verdiende met zijn acteercarrière.

6 Kelli Giddish - $8 miljoen

Southern Detective Amanda Rollings wordt gespeeld door Kelli Giddish die in seizoen 13 bij de show kwam en meteen een favoriet bij de fans werd. Het bereiken van deze pasvorm was niet bepaald een vlotte ervaring voor haar. Net als de meeste acteurs in Hollywood, moest ook zij zich omhoog werken. Hoewel ze altijd betrokken was bij een reeks toneelstukken terwijl ze opgroeide, ging ze pas in 2005 professioneel acteren, waar ze een rol kreeg op televisie als Diana "DI" Henry in de serie All My Children. Giddish wordt geschat op een waarde van $ 8 miljoen die werd vergaard door haar acteerwerk en steun van haar familie.

5 BD Wong - $8 miljoen

Bradley Darryl Wong, bekend van zijn rol in Law and Order: SVU als Dr. George Huang, is een bekende Amerikaanse acteur. Door de jaren heen was hij te zien in meer dan een dozijn tv-shows en films, waaronder American Horror Story: Apocalypse, Awkwafina Is Nora from Queens, Last Week Tonight With John Oliver, evenals zijn eigen show, Something's Killing Me met BD Wong. Wong wordt gerespecteerd in de acteergemeenschap en won tussen 1988 en 2013 een reeks prijzen, waaronder de Drama Desk Award voor Outstanding Featured Actor in a Play en een Tony Award. Hoewel Wong een reeks investeringen heeft gedaan, werd het grootste deel van zijn vermogen van $ 8 miljoen verdiend door zijn acteercarrière.

4 Peter Scanavino - $9 miljoen

Scanavino maakte zijn weg naar entertainment in 2005 door zijn rol in Jonny Zero als Travis, maar hij brak pas door toen hij zich aansloot bij de Law and Order: SVU-cast. Momenteel heeft hij een nettowaarde van $ 9 miljoen, een bedrag dat hij verdiende met een reeks televisie-optredens. Enkele hiervan zijn The Bedford Diaries, Do No Harm, The Blacklist, Chicago P. D. en Social Distance.

3 Dann Florek - $10 miljoen

Het best bekend voor het consequent hernemen van zijn rol in NBC's Law and Order: SVU als de New York City Police Captain Donald Cragen is Dann Florek. Hij begon zijn carrière in de vroege jaren '80 en is al meer dan drie decennia relevant in de entertainmentindustrie. Florek heeft naar schatting een nettowaarde van $ 10 miljoen die is gemaakt van verschillende televisie- en filmoptredens. Enkele van zijn kredieten zijn The Secret Diary of Desmond Pfeiffer, From the Earth to the Moon, NYPD Blue en CBS Schoolbreak Special.

2 Ice-T - $60 miljoen

ICE-T trad in de begindagen toe tot de Law and Order-cast en heeft in de loop van zijn verblijf tientallen miljoenen verdiend. Hij wordt momenteel geschat op een vermogen van $ 60 miljoen. Ice-T staat bekend als rapper en heeft een succesvolle carrière achter de rug in de wereld van entertainment in het algemeen. Hij heeft meer dan 10 studioalbums opgenomen en wordt gecrediteerd voor meer dan een dozijn films en televisieshows.

Naast zijn muziek- en acteertalenten is Ice-T ook een producer en heeft hij ook voice-overrollen gekregen in een aantal videogames, waaronder Grand Theft Auto: San Andreas, Scarface: The World Is Yours, en Gears of War 3, en nog een aantal andere.

1 Mariska Hargitay - $ 100 miljoen

Met haar filmdebuut in de horrorfilm Ghoulies uit 1985, heeft Mariska Hargitay haar naam gegrift in de geschiedenisboeken van succesvolle acteurs. Na haar debuutoptreden speelde ze in een aantal andere films voordat ze in 1999 haar grote doorbraak kreeg in de Law and Order-franchise. In de loop der jaren is ze erkend voor haar eersteklas optredens en heeft ze een paar prijzen gewonnen, waaronder de Golden Globe Awards voor Beste Actrice Prestaties. Naast haar enorme inkomsten uit haar televisieoptredens, hebben de ster en haar man Peter Hermann investeringen in onroerend goed, waardoor haar nettowaarde op $ 100 miljoen komt.

Aanbevolen: