10 Feiten over Demi Lovato, zelfs haar grootste fans weten het niet

Inhoudsopgave:

10 Feiten over Demi Lovato, zelfs haar grootste fans weten het niet
10 Feiten over Demi Lovato, zelfs haar grootste fans weten het niet
Anonim

Demi Lovato is een zangsensatie, evenals een actrice, die de wereld heeft weggeblazen met haar talent. Ze heeft verschillende prijzen gewonnen en fans zijn door de jaren heen van haar gaan houden vanwege haar stem. Velen beweren alles over Lovato te weten, maar er zijn dingen die zelfs haar grootste fans niet weten.

Ze heeft enkele geheimen van haar verleden goed verborgen gehouden voor het publiek, maar deze lijst zal ze onthullen. Sommige feiten zijn meer algemeen bekend, terwijl andere dingen zijn die maar weinig mensen weten. Blijf lezen om een paar dingen over Demi Lovato te leren!

10 Haar volledige naam is Demetria Devonne Lovato

Afbeelding
Afbeelding

De volledige naam van deze zangeres is eigenlijk Demetria Devonne Lovato, maar het is logisch waarom ze het heeft ingekort. Fans zouden dit nogal een mondvol vinden om te zeggen en haar bijnaam Demi past meer bij het beeld dat ze probeerde te creëren. Het is een mooie naam die samenvloeit, maar fans geven de voorkeur aan degene die ze kennen, omdat het de vrouw laat zien die deze zangeres is geworden.

9 Ze kreeg thuisonderwijs na de 7e klas

Afbeelding
Afbeelding

Lovato had een moeilijke jeugd omdat ze op school werd gepest en het leidde ertoe dat ze na de zevende klas thuisonderwijs kreeg. Ze noemden haar namen en gaven commentaar op haar gewicht, dus wendde ze zich tot deze alternatieve scholing om zichzelf te verwijderen van de giftigheid van haar klasgenoten. Ze schrijft dit toe aan haar roem, omdat het haar de vrijheid gaf om acteren en muziek na te streven op een manier die andere kinderen van haar leeftijd nooit zouden kunnen.

8 Lovato heeft 2 zussen

Deze zangeres heeft familie zoals veel van haar fans en ze zijn in de vorm van twee oudere zussen genaamd Dallas Lovato en Amber Smith, evenals een jongere halfzus genaamd Madison De La Garza. Lovato ontmoette Amber pas toen ze 20 jaar oud was, omdat ze haar halfzus is van haar vaders kant. Haar andere twee zussen, Madison en Dallas, werken in de entertainmentindustrie omdat ze actrices zijn geworden voor hun carrière.

7 Ze weet hoe ze verschillende instrumenten moet bespelen

Afbeelding
Afbeelding

Veel muzikanten spelen minstens één instrument, maar Lovato speelt zowel piano als gitaar. De piano is een passie van haar sinds ze zeven jaar oud was en ze had er vanaf het begin talent voor.

Vroeger kon ze liedjes op het gehoor spelen voordat ze les kreeg van een klassieke muziekleraar. Lovato heeft ook een gitaar gehad sinds ze acht jaar oud was, maar ze begon dit instrument pas te bespelen toen ze wat ouder was.

6 Lovato leed aan een eetstoornis

Afbeelding
Afbeelding

Bulimia is een ernstige eetstoornis waarbij een persoon geobsedeerd is door zijn gewicht tot het punt van zelfopgewekt braken. Lovato heeft hier mee geworsteld en veel daarvan komt van haar moeder die aan dezelfde aandoening leed. Het begon allemaal toen ze 12 jaar oud was en haar zorg is dat haar kinderen er ook last van zullen hebben vanwege de familiegeschiedenis van het uiterlijk. Ze is dapper open geweest over haar verhaal en deelde de bovenstaande afbeeldingen op haar Instagram-verhaal.

5 Ze is allergisch voor katten

Veel fans zijn geobsedeerd door hun harige kattenvrienden, maar Lovato vermijdt ze ten koste van alles. Ze is allergisch voor de dieren en elke interactie leidt tot een ongezonde zwelling van haar gezicht. Lovato probeerde zelfs een haarloze kat te adopteren, maar het had hetzelfde effect, dus bracht ze het de volgende dag terug vanwege haar toestand.

4 Haar verslaving aan drugs stuurde haar naar een afkickkliniek

Afbeelding
Afbeelding

Het enige waar deze zangeres een groot deel van haar leven mee worstelt, is een verslaving aan drugs, aangezien ze heeft toegegeven cocaïne, marihuana en Adderall te hebben misbruikt. Ze is verschillende keren in een afkickkliniek geweest en moest zelfs een keer in haar huis worden gereanimeerd na een overdosis.

Deze zangeres is meerdere keren teruggevallen, maar fans hopen dat ze na haar meest recente bezoek aan een instelling erin zal slagen nuchter te blijven. Het is een nooit eindigende reis, hoewel Lovato vastbesloten lijkt om uiteindelijk te winnen.

3 Ze is momenteel aan het daten

Deze zanger is nu nuchter en heeft een relatie met een acteur genaamd Max Ehrich uit The Young and the Restless. Lovato lijkt erg blij met haar nieuwe man en zijn gezonde levensstijl heeft een positieve invloed op Demi's leven. Ze zijn sinds begin maart aan het daten, maar velen vermoeden dat het slechts een kwestie van tijd zal zijn voordat ze in de toekomst gaan trouwen.

2 Haar nettowaarde is $40 miljoen

Afbeelding
Afbeelding

Demi Lovato heeft tijdens haar carrière misschien ups en downs gehad, maar ze is nu $ 40 miljoen waard. Veel ervan komt uit haar zangcarrière, ondanks haar korte pauze na haar worsteling met verslaving. Ze gebruikt haar geld om haar familie te huisvesten terwijl ze haar blijven steunen op haar reis door het leven.

1 Selena Gomez heeft een geschiedenis met Lovato

Afbeelding
Afbeelding

Selena Gomez heeft een behoorlijke geschiedenis met Demi Lovato toen het paar elkaar voor het eerst ontmoette op Barney and Friends toen ze allebei nog kinderen waren in 2002. Hun vriendschap ging verder toen het paar vlogs op video nam voor YouTube en zelfs speelde in de dezelfde film genaamd Princess Protection Program. Hun relatie werd rotsachtig toen de twee hun eigen weg gingen en ze altijd voor elkaar zullen zorgen, maar vriendschap is niet langer in hun toekomst.

Aanbevolen: