Alles wat we weten over piloot Pete & Kelley Flanagan's nieuwe relatie van de vrijgezel

Inhoudsopgave:

Alles wat we weten over piloot Pete & Kelley Flanagan's nieuwe relatie van de vrijgezel
Alles wat we weten over piloot Pete & Kelley Flanagan's nieuwe relatie van de vrijgezel
Anonim

Peter Weber's seizoen van The Bachelor zal de geschiedenis ingaan binnen Bachelor Nation omdat het niet bepaald van de grond kwam als fans, en 'Pilot Pete' zelf, misschien hadden gehoopt! Peter haalde begin 2020 de krantenkoppen nadat zijn seizoen eindigde met een mislukte verloving met fan-favoriet Hannah Ann Sluss, vanwege het feit dat Peters hart zijn missie om zijn perfecte match te vinden nog niet helemaal had voltooid; hij was nog steeds ongelooflijk nieuwsgierig om te zien wat er zou kunnen gebeuren met de uiteindelijke runner-up Madison Prewett.

Peter heeft nu liefde gevonden bij de mooie advocaat van zijn seizoen, Kelley Flanigan! Hier is alles wat we weten.

10 Kelley brak 'Girl Code'

Afbeelding
Afbeelding

Er gaat niets boven jouw team om je overeind te houden! De vrouwen van Peter's seizoen vormden waardevolle vriendschappen, waaronder Kelley en Peter's voormalige vlam en bewaarder van zijn hart, Madison. Toen het nieuws over de romance tussen Kelley en Peter Madi bereikte, voelde ze zich gekleineerd door het nieuws dat haar bestie verkering had met haar ex-beau.

Madi morste wat thee in een interview en onthulde dat Peter met haar had gecommuniceerd terwijl hij het idee van een relatie met haar vriend Kelly leek te onderzoeken, en toegaf dat het "kwetsend" voelde.

9 Mama Barb is een grote fan

Afbeelding
Afbeelding

Moeders zijn alwetend, en Peter's moeder Barb, die tijdens het seizoen van haar zoon een beroemdheid werd, liet de wereld zien dat ze wist wat ze wilde voor haar geliefde 'Pilot Pete!'

Barb gaf de beroemde voorkeur aan Peter's originele keuze voor zijn laatste roos, zijn voormalige verloofde, Hannah Ann, boven de vrouw die eigenlijk in de voorhoede van zijn hart stond; ze hield haar mening over Madi geen moment achter! Hetzelfde kan niet gezegd worden van Peters nieuwe dame, Kelley; Barb prijst haar vaak publiekelijk!

8 Ze probeerden hun relatie op de DL te houden

Afbeelding
Afbeelding

Gefluister tierde welig van een romance tussen Peter en Kelley in het voorjaar van 2020 na de verbluffende afsluiting van Peter's seizoen!

Kelley's aanwezigheid in de show was een verre herinnering geworden na zijn verbroken verloving met Hannah Ann, maar Kelley bevond zich plotseling weer op de radar van Bachelor Nation toen ze werd gespot in het publiek van After The Final Rose. Later begonnen langzaam foto's van het paar te verschijnen van het duo dat samen buiten het scherm rondhing in Kelly's geboorteplaats!

7 Piloot Pete gelooft in het lot

Afbeelding
Afbeelding

Terwijl Peter verschillende wendingen ondervond tijdens zijn reis naar het vinden van de liefde van zijn leven, kon hij geaard blijven en vertrouwen in het proces. Het geheim van Peters succes? Een vleugje vertrouwd familie-goedgekeurd advies.

Volgens People leunde Peter op de woorden van een spreekwoord dat zijn grootmoeder dierbaar is als hij nadenkt over richting en de mysteries die het leven kan brengen. Hij onthulde dat het spreekwoord wordt samengevat als "Wat er ook gebeurt, laat de wateren lopen" in het Spaans.

6 Chemie Centra Dit Paar

Afbeelding
Afbeelding

Kelley onthulde memorabel aan de camera tijdens een van haar laatste afleveringen van The Bachelor voordat ze werd geëlimineerd hoe ongeduldig ze was voor Peter om tot bezinning te komen en haar een roos te geven, gekscherend zeggend "Chop, chop" tegen haar toekomst beau, hem laten weten dat de tijd dringt om haar hart te winnen, althans dat dachten ze!

Kelley en Peter's reis naar een relatie bevatte misschien geen rozen, maar één element is altijd aanwezig? Chemie. Peter schrijft hun chemie toe aan het spelen van een belangrijke rol.

5 Producenten hielden ervan om te prod

Afbeelding
Afbeelding

Kelley en Peter's romance-onthulling is ongelooflijk opwindend voor zowel leden van Bachelor Nation als eigenzinnige moeders, maar verrassend genoeg was het romantische verhaal van het duo dat bijna niet!

De handen van het lot speelden geen rol bij het bijna voorkomen van het natuurlijke verloop van de relatie, maar eerder de geesten van de producenten van The Bachelor! Kelly onthulde een weetje achter de schermen waarin producenten probeerden in te grijpen tussen haar en haar 'Pilot', in een poging om de hoeveelheid tijd die ze samen konden doorbrengen te verminderen; een zet die zij en Peter sindsdien hebben besproken.

4 De romantiek van Kelley en Peter zat vol referenties

Afbeelding
Afbeelding

Kelley en Peter hebben er oorspronkelijk voor gekozen om hun ontluikende relatie stil te houden, maar er kwam een tijd dat hun liefde te duidelijk werd om te verbergen!

Het duo besloot langzaam aan de wereld te onthullen dat ze inderdaad een stel waren op een paar lieve, sluwe en slimme manieren; Peter begon zijn vriendin te laten zien in zijn populaire Tik Tok-video's, en bevestigde zelfs indirect hun relatie door Don't Matter van Akon te zingen, met enkele onthullende teksten die absoluut alle slepende vragen over hun bloeiende relatiestatus bevestigen.

3 Het paar 'speelde de bal' met het lot

Afbeelding
Afbeelding

Peter is niet verlegen geweest over de aanwezigheid van het lot in zijn relatie met Kelley. Het lot is zo dominant geweest in hun relatie, dat het begon in te grijpen lang voordat het paar ooit een relatie had!

Het is goed gedocumenteerd dat het paar elkaar al kende voordat de camera's op Peter's seizoen begonnen te draaien, maar het lot bracht het paar opnieuw in de verleiding nadat de productie was afgerond; Peter onthulde dat hij en Kelley elkaar ontmoetten tijdens de Super Bowl, volgens Us Weekly. Dit is zeker een punt voor het lot!

2 Langzaam en gestaag won Peter's race

Afbeelding
Afbeelding

Peter heeft misschien een serieuze vraag gesteld tijdens zijn seizoen van The Bachelor, maar er zal geen trip door het gangpad zijn voor Peter na zijn mislukte verloving. De praktiserende piloot en aspirant-echtgenoot inventariseerde zijn emotionele toestand en realiseerde zich iets belangrijks; hij is nog niet helemaal klaar voor een snelle relatie.

Nadat details over zijn romance met Kelley naar voren kwamen, zorgde Peter ervoor dat hij de fans benadrukte dat hij nog steeds in de 'verliefd'-fase was met zijn nieuwe meisje en geduld wilde hebben.

1 Mevrouw Flanagan is vol liefde voor Peter

Afbeelding
Afbeelding

Barb is niet de enige mama in Bachelor Nation die dolblij is met de relatie tussen Kelley en Peter!

De veel persoonlijkere mevrouw Flanagan juicht ook voor de keuze van haar dochter voor haar 'laatste roos'. Volgens Us Weekly was Peter in staat om Kelley's moeder op zo'n sterke manier te charmeren dat Kelley zich comfortabel genoeg voelde om het nieuws op sociale media te publiceren!

De openbare onthulling van de liefde van haar moeder was een grote mijlpaal voor Kelleys romance met Peter. Wie weet wat de toekomst biedt?

Aanbevolen: