De vrijgezel: alles wat we weten over Colton & Cassie's uiteenvallen tot nu toe

Inhoudsopgave:

De vrijgezel: alles wat we weten over Colton & Cassie's uiteenvallen tot nu toe
De vrijgezel: alles wat we weten over Colton & Cassie's uiteenvallen tot nu toe
Anonim

Romantiek en rode rozen bloeiden voor Colton Underwood en Cassie Randolph, de lievelingen van het 23e seizoen van The Bachelor. Het paar had veel belofte, recht uit de limousine en liet kijkers zien dat ze geliefden waren met het potentieel om lang mee te gaan, ongeacht wat hen in de weg stond, of het nu ouders of mogelijke verwondingen waren (is het mogelijk om de relatie van Cassie en Colton te noemen zonder zijn beruchte sprong over het hek van het vrijgezellenhuis te erkennen?)

Nu is het kostbare paar er niet meer nadat hun splitsing eerder dit voorjaar werd aangekondigd, en we duiken in alle ongedekte details!

10 Colton zet een ring op vriendschap

Afbeelding
Afbeelding

Daten in de schijnwerpers, ongeacht wie je bent, kan moeilijk zijn, maar als je een beroemdheid bent die is voortgekomen uit een fenomeen dat is gebouwd op de wens om voor altijd liefde te vinden, kan de zoektocht naar het vinden van 'The One' een extra druklaag wanneer elementen van de realiteit hun weg vinden naar reality-televisie.

Colton en Cassie besloten elk hun eigen weg te gaan, maar Colton wilde de overstap maken van 'beau' naar 'buddies'. Accepteert Cassie de vriendschapsring?

9 Cassie is niet cool met media-aandacht

Afbeelding
Afbeelding

De 'stilte' aard van Cassie en Colton's plotselinge breuk werd behoorlijk spraakzaam toen Cassie eindelijk haar stilte verbrak in een recente aflevering van The Bachelor GOAT. De 25-jarige Bachelor-schoonheid sprak openhartig over haar breuk met Colton. Ze erkende dat ze uit elkaar waren, maar benadrukte dat ze nog steeds midden in de genezing zat en niet veel details wilde prijsgeven.

Volgens People "irriteerde" de bewerking van haar interview met Chris Harrison Cassie. Ze zinspeelde op extra materiaal dat uit de laatste uitzending van haar interview werd geknipt.

8 Cassie brak een heilige belofte

Afbeelding
Afbeelding

Er zijn eindeloze elementen aan een breuk die het navigeren door de situatie des te moeilijker maken en al het mogelijke doen om liefdesverdriet te minimaliseren is essentieel! Voor Colton en Cassie stemden de twee er persoonlijk mee in hun splitsing niet in de openbaarheid te brengen, maar Randolph verbrak hun overeenkomst in Colton's geest toen ze op The Bachelor GOAT verscheen en werd gevraagd naar hun splitsing.

Ondanks dat hij niet in details wilde treden, voelde Colton zich nog steeds verontrust. Hij had woorden voor zijn voormalige vlam online nadat haar interview was uitgezonden.

7 Cassie moest een zakenvrouw zijn

Afbeelding
Afbeelding

Het vrijgezellenhuis ziet er misschien uit als een heilige ruimte voor glitter en glamour, maar voor Cassie kan alles van de franchise die haar beroemd heeft gemaakt aanvoelen als een nieuwe dag op kantoor.

Cassie's mentaliteit terwijl ze met Chris Harrison aan tafel zat, vertoonde geen spoor van boosaardigheid. Toen haar ex lucht kreeg dat Cassie ervoor koos om openhartig op televisie te komen over hun relatie, was hij minder dan opgewonden. Haar reactie op Colton was professioneel. Ze merkte op dat haar reden "buiten de erkenning voor het bachelorplatform" was.

6 Reizen veroorzaakte mogelijke tranen

Afbeelding
Afbeelding

Cassie en Colton gingen in slechts een jaar tijd van een wereld van langstelige rozen naar een langeafstandsrelatie! Zijn breuk met Cassie is slechts een fractie van wat Colton in 2020 heeft moeten doorstaan. Nadat hij hersteld was van COVID-19, besloot Colton om van zijn gezin een topprioriteit te maken nadat hij naar zijn thuisstaat was verhuisd.

Fans speculeren dat tijd weg van Cassie heeft bijgedragen aan de ondergang van hun relatie, waarbij Glamour opmerkt: "Sommige mensen dachten dat de twee op verschillende pagina's leken te zijn."

5 Het paar werd reflecterend op sociale media

Afbeelding
Afbeelding

Als de hele wereld je relatiebreuk op de nationale televisie ziet gebeuren, zou het laatste waar iemand van zou dromen zijn dat je breuk zou veranderen in een sociaal evenement, maar Colton en Cassie besloten om fans een insider te geven kijk naar hun uiteenvallen, waardoor er ruimte is voor Bachelor Nation om hun persoonlijke hart-tot-hart te 'harten'.

In Coltons Instagram-verklaring liet hij fans weten dat zijn breuk met Cassie niet lichtvaardig werd opgevat. Hij gaf enig inzicht dat ze veel 'zelfreflectie' hadden gedaan.

4 Huisgenoten en romantiek doet geen belletje rinkelen

Afbeelding
Afbeelding

Relaties hebben van nature verschillende stadia van progressie. Deze progressie van 'besties' naar 'baes' kost veel tijd en zorg, maar soms kunnen zorg en veel geïnvesteerde tijd onverwachte omwegen niet voorkomen.

Cassie en Colton hebben samen een hele reis gemaakt, maar helaas was het duo zo ver uit elkaar gedreven dat ze niet meer zo hecht waren als vroeger. Degenen in de bubbel van Cassie en Colton hebben beschreven dat hun relatiestatus op het punt van hun splitsing meer als kamergenoten dan als partners waren.

3 Niet intrekken tot het huwelijk

Afbeelding
Afbeelding

Door het gangpad lopen was een grote mijlpaal voor deze vrijgezelle babes, maar de grote stap naar het huwelijk zetten is niet de enige stap waar het paar de tijd voor nam. Cassie en Colton wilden ook wachten om samen hun huis binnen te lopen tot hij besloot er een ring om te doen!

Colton besprak hun uiterst persoonlijke beslissing om te wachten met samenwonen tot het huwelijk, waarbij hij de opwinding voor de toekomst samen aanhaalde als de reden om te vertragen en op de hoogte te blijven in hun relatie.

2 Cassie heeft The Break-Up Bombshell gedoteerd

Afbeelding
Afbeelding

Veel stellen in Bachelor Nation hebben de hartverscheurende ervaring van het uit elkaar gaan voor de camera meegemaakt, en hun liefdesverdriet gebeurt met veel langdurige pijn, maar een 'een en klaar'-breuk is niet het enige type van hartverscheurende gespleten koppels in de Bachelor-bubbel hebben ondergaan.

De aard van het uiteenvallen van Cassie en Colton deed meer denken aan een langzame verbranding dan aan een definitieve oplossing. Volgens E! heeft Cassie meerdere keren geprobeerd een splitsing met Colton te "initiëren" voor hun definitieve splitsing.

1 Cassie en Colton gingen over een rotsachtige weg

Afbeelding
Afbeelding

We weten dat Cassie en Colton zorgvuldig hebben nagedacht voordat ze besloten om de metaforische weg naar Splitsville af te leggen, maar er was een ander type weg dat Cassie waarschijnlijk niet had verwacht te moeten reizen - het idee om haar ex-vriend publiekelijk te confronteren op zijn beslissing om de details van hun breuk in zijn boek op te nemen!

Colton heeft een boekuitgave om naar uit te kijken, ondanks zijn onverwachte breuk met Cassie, maar had waarschijnlijk niet geanticipeerd op haar openbare confrontatie waarbij ze zei: "Je liet me weten dat je van plan bent geld te verdienen met onze breuk …"

Aanbevolen: