Welke Big Brother Twist ben jij, volgens je dierenriem

Inhoudsopgave:

Welke Big Brother Twist ben jij, volgens je dierenriem
Welke Big Brother Twist ben jij, volgens je dierenriem
Anonim

Door de jaren heen heeft Big Brother verschillende wendingen geïntroduceerd om het spel fris en spannend te houden. Elk seizoen heeft over het algemeen een nieuwe wending, waarvan sommige geweldig zijn, terwijl andere aan de meer middelmatige kant zijn. Veel van deze wendingen passen heel goed bij de verschillende sterrenbeelden. Vandaag zullen we vermelden welke draai je bent op basis van je dierenriem.

12 Ram: BB Takeover

De overname van BB was een wending die allerlei onzin losliet op het Big Brother-huis waar spelers mee te maken hadden. Overal geheime eliminaties van stemmen en immuniteiten, het is waanzin. Ram is een teken dat weet hoe het in beweging te houden en te rollen met de stoten.

11 Stier: Coaches

De twist van de coaches was er een die veteranen Janelle, Britney, Dan en Boogie terug het huis in stuurde om een team van huisgasten te leiden, met als doel het einde te halen. Deze wending past zo goed bij Taurus omdat ze betrouwbaar zijn en heel goed weten hoe ze in een groep moeten werken, wat nodig was voor de wending van de coaches.

10 Gemini: Battle Of The Block

Battle of the Block was een twist waarbij twee spelers HOH wonnen, waarbij ze allebei twee mensen nomineerden. Vanaf daar vochten die sets van twee het uit, en welk team dan ook won, werd veilig en hun HOH werd onttroond.

Geminis kan zich snel aanpassen, maar weet ook sluw te zijn en aan beide kanten te spelen. Deze eigenschappen zijn nodig wanneer de Battle of the Block in het spel is.

9 Kanker: Twin Twist

De dubbele draai is een paar keer geïmplementeerd in Big Brother, en zoals je zou verwachten, schakelen twee spelers in het geheim in en uit en doen alsof ze één persoon zijn.

Kankers zijn emotioneel en voorzichtig. Om te doen alsof je één persoon bent, moet je in staat zijn om de emoties van je tweeling aan te boren en tegelijkertijd voorzichtig te zijn met alle leugens die je zou kunnen verspreiden.

8 Leo: Rivalen

Door de rivaliserende twist van Big Brother 8 kwamen bepaalde spelers in het spel met een rivaal van hen, wat sommige spelers ten goede kwam en anderen pijn deed.

Leo's zijn aardig, maar kunnen ook omgaan met alles wat op hun pad komt. Ze zijn niet bang om te doen wat ze moeten doen om te winnen. Als het je niet lukt om een deal te sluiten met je rivaal, dan moet je met hem kunnen samenwerken.

7 Maagd: Gouden Sleutels

De Golden Key-twist zorgde ervoor dat de huisgasten in paren werkten. Als de partner van een speler werd uitgeschakeld, kregen ze een Gouden Sleutel die hen tot de laatste tien veilig hield.

Maagden zorgen altijd voor een betrouwbare partner wanneer je ze nodig hebt, maar tegelijkertijd weten ze hoe ze met zichzelf moeten omgaan en nieuwe relaties aan te gaan als ze alleen worden gelaten, wat natuurlijk kan gebeuren met een twist zoals dit.

6 Weegschaal: Teams

Teams zijn in de loop der jaren op een aantal manieren geïntroduceerd in Big Brother, maar over het algemeen, als je in een team zit en iemand van je groep HOH wint, ben je veilig voor de week.

Weegschalen zijn van nature sociaal, waardoor ze goed zijn voor een teamspel in het algemeen. Tegelijkertijd kunnen ze rugsteken, zoals het saboteren van het team in een HOH, zodat iemand in de groep het doelwit van de week kan zijn.

5 Schorpioen: X-Factor

De X-factor twist zorgde ervoor dat enkele van de huisgasten het huis binnenkwamen met hun exen, wat, net als de twist van de rivalen, goed of slecht kan zijn voor iemands spel, afhankelijk van hoe ze ermee omgaan.

Schorpioenen kunnen hun gevoelens opzij zetten om een tactische beslissing te nemen. Die mentaliteit is geweldig voor een seizoen als dit. Werk samen met je ex en misschien kom je verder in het spel.

4 Boogschutter: Staatsgreep

De Big Brother Coup d'Etat geeft een speler de kans om beide genomineerden te veranderen vlak voordat de live-uitzetting begint. De HOH en Veto houder kunnen niet worden voorgedragen.

Boogschutters houden ervan om de macht te hebben om hun eigen keuzes te maken, en zolang ze het verstandig gebruiken, kan de staatsgreep een enorm voordeel zijn voor hun spel.

3 Steenbok: Amerika's speler

De draai van America's Player had een speler die voor Amerika werkte, gekke uitdagingen deed en zich ook probeerde te richten op iedereen die Amerika geschikt acht. Alle voltooide uitdagingen leverden meer geld op voor America's Player.

Steenbokken weten hoe ze humoristisch moeten zijn in de juiste situatie, terwijl ze ook de werkethiek hebben om enkele van deze belachelijke uitdagingen aan te gaan.

2 Waterman: de saboteur

De saboteurwending zorgt ervoor dat een huisgast op verschillende manieren alleen maar paniek en onzekerheid door het hele huis veroorzaakt.

De Waterman is een teken dat geschikt is voor deze rol, onafhankelijk en soms onvoorspelbaar. Tegelijkertijd weten ze berekende bewegingen te maken. Een betere saboteur kun je je niet wensen.

1 Vissen: geheime partners

In Big Brother 6 betrad elke speler het spel met een geheime partner, waarbij elk paar dacht dat zij de enigen waren die iemand in huis hadden die ze kenden. Als een paar het einde zou halen, zouden ze allebei extra prijzengeld winnen.

Vissen zijn onbaatzuchtige mensen, maar ze weten ook hoe ze geheimzinnig moeten zijn. Dit zijn beide essentiële eigenschappen als je met een geheime teamgenoot gaat spelen.

Aanbevolen: