10 manieren waarop BTS-leden geweldige rolmodellen zijn

Inhoudsopgave:

10 manieren waarop BTS-leden geweldige rolmodellen zijn
10 manieren waarop BTS-leden geweldige rolmodellen zijn
Anonim

Stel je voor dat je begint met een klein entertainmentbedrijf dat het gewicht van de wereld op zijn schouders draagt en tegelijkertijd een band introduceert bestaande uit zeven jongens die veel hebben opgeofferd om op te treden. Het is duidelijk dat BTS streeft naar verandering om de wereld een betere plek te maken.

Niet alles hoeft traditioneel te zijn, zoals een opleiding volgen en kinderen krijgen. De belangrijkste lessen die de K-Pop-band brengt, zijn dat mensen gelukkig kunnen zijn door zichzelf te zijn. Door hun kwetsbaarheid voelen fans zich tot hen aangetrokken en kijken ze naar hen op als inspiratie.

10 Hun positieve berichten

Er zijn veel nummers van BTS die positiviteit uitschreeuwen. Hoewel ze wel nummers hebben met donkere thema's, draaien de meeste om trouw zijn aan jezelf en van jezelf houden. Nummers zoals "FIRE" en "Euphoria" brengen aanmoediging en geluk voor degenen die dit het meest nodig hebben. Als je ooit een opkikkernummer nodig hebt, laat BTS je niets doen.

9 Ze zijn pro-LGBTQ+

In Zuid-Korea staat LGBTQ+ voor een aantal uitdagingen, samen met enkele van zijn andere Aziatische landen. Maar BTS is erg uitgesproken over hun steun aan de LGBTQ+-gemeenschap.

Ze zijn erg nonchalant over het onderwerp en beschouwen hun fans, ongeacht hun geaardheid, als gelijken. Hun boodschap om van onszelf te leren houden past perfect bij iedereen die worstelt met hun identiteit.

8 Ze richten zich op bewustmaking van bepaalde onderwerpen

Muziek is een universele taal die we allemaal kunnen begrijpen. Zelfs als we de andere taal niet kennen, kunnen we de emoties horen die naar voren komen in de stemmen van de artiesten. BTS is een van de weinige bands die pleit voor geestelijke gezondheid en die teksten levert om te laten zien dat openheid over worstelingen je niet zwak maakt. In Suga's mixtape, Agust D, zijn zijn liedjes rechttoe rechtaan over vechten met iemands mentaliteit en vanwege zijn eigen worsteling met depressie en angst kunnen we zeker van hem leren.

7 Fans zijn hun familie

Zelfs als de BTS-leden niet al hun fans hebben ontmoet, weten ze nog steeds dat ze in hun hart bij hen zijn en nemen ze elk gespaard moment tijdens hun live-optredens om hen te vertellen hoeveel ze van hen houden en hen waarderen.

Ze vertellen fans hoe ze zich voelen, ze stellen zich open voor hun verleden voordat ze BTS worden. Voor hen heeft ARMY de meeste familieleden en dat zal zeker blijven groeien zolang BTS in de harten van miljoenen blijft.

6 Vechten tegen geweld

De bijdragen die de zeven jongens hebben geleverd om van de wereld een betere plek te maken, zijn niet te versmaden. Om een van hun grote prestaties te noemen, lanceerde BTS de Love Myself-campagne die zich richt op anti-geweld samen met UNICEF in Korea en Japan. Een deel van de winst van hun albumverkoop ging rechtstreeks naar sociale organisaties die geweld tegen kinderen en tieners hopen te voorkomen.

5 Aantrekkelijk voor alle leeftijden

Het lijdt geen twijfel dat de demografische groep voor de fans van BTS tieners tot jongvolwassen vrouwen is, maar de aantrekkingskracht van de band is er een waar iedereen zich in kan vinden. Ze hebben de aandacht van miljoenen vanwege hun verbazingwekkende aanwezigheid op sociale media.

Hun liedjes kunnen zelfs reflecteren op een persoon die in de 70 is, maar zal zich de tijd herinneren dat ze jong en verliefd waren en worstelden met zaken als angst en de druk van succes na het behalen van hun schooldiploma.

4 Hun enorme bijdragen

BTS heeft niet alleen hun campagne opgezet om geweld te stoppen, maar ze hebben ook hun winst gedoneerd aan vele goede doelen, zoals de Black Lives Matter-beweging en de Crew Nation-campagne voor elk een miljoen dollar.

Gelukkig stopt hun filantropie daar niet, aangezien ze in 2015 duizenden ponden rijst hebben gedoneerd voor de liefdadigheidsinstelling K-Star Road.

3 Hun bewonderenswaardige werkethiek

De impact van sociale media die BTS op de wereld heeft gebracht, is onmiskenbaar verbluffend. Hun oproep aan de miljoenen mensen die tegen hen opkijken en hun invloed brachten hen ertoe om deel uit te maken van de 73e Algemene Vergadering van de Verenigde Naties.

Als leider en vloeiend in Engels, hield RM een toespraak over het accepteren van jezelf. BTS was ook de jongste die de Orde van Culturele Verdienste van Zuid-Korea ontving dankzij hun invloed op het wereldwijd verspreiden van hun cultuur en taal.

2 Ze geven terug aan de fans

BTS zijn echt toegewijd aan hun fans, zozeer zelfs dat ze letterlijk teruggeven voor de steun die hen zo lang is geboden. In één geval beloofde Suga fans om vlees voor hen te kopen als hij succes heeft als artiest, en dat kwam zeker tot wasdom toen hij voor zijn 25e verjaardag aan 39 weeshuizen doneerde. En onlangs heeft Jungkook het nummer "Still With You" gratis uitgebracht om de jaarlijkse debuutvieringen van hem en zijn bandleden te vieren.

1 Ze vochten voor hun droom

Het was vanaf het begin duidelijk dat de jongens talent op hun naam hadden staan. Maar de offers die zijn gebracht om hun droom werkelijkheid te laten worden, waren enorm. Jimin hongerde zichzelf uit om te profiteren van een streng dieet dat hij volgde, maar hij zou uiteindelijk herstellen.

Suga en RM waren underground rappers die openhartig waren over depressie en angst. V kwam uit een arm gezin dat als boeren werkte, maar toch achter zijn droom stond. Zelfs als niet alle bandleden een behoorlijk deel van de strijd doormaakten, brachten hun geweldige chemie en harde werk hen tot de succesvolle carrière die ze tot leven brachten.

Aanbevolen: