10 berichten op Emma Watson's Instagram die meer dan schattig zijn

Inhoudsopgave:

10 berichten op Emma Watson's Instagram die meer dan schattig zijn
10 berichten op Emma Watson's Instagram die meer dan schattig zijn
Anonim

Emma Watson is vooral bekend van haar rol als Hermoine Granger in de Harry Potter-franchise. Ze komt oorspronkelijk uit Engeland en heeft sinds haar rol haar bachelordiploma behaald aan de Brown University. Ze heeft haar sociale-mediapagina's gebruikt om haar gedachten en gevoelens te delen, maar een van haar favoriete platforms was Instagram.

Het is sindsdien inactief geworden na haar bericht op 6 juni 2020, hoewel er nog steeds genoeg schattige berichten zijn voor fans om te bekijken. Ze kunnen op een persoonlijk niveau met haar in contact komen omdat ze overeenkomsten vinden tussen haar berichten en hun leven.

10 Een mooi boeket

Afbeelding
Afbeelding

Emma Watson is hier afgebeeld met een bos bloemen en iets over het voelt natuurlijk voor fans. Het draagt alleen maar bij aan haar schattige karakter omdat ze ook iedereen bedankt die haar heeft geholpen aan haar cover voor de Britse Vogue. Fans kunnen alleen maar aannemen dat de bloemstukken voor deze mensen zijn en ze kunnen niet anders dan onder de indruk zijn van haar vrijgevigheid voor hun hulp.

9 Een boekverbergende gebeurtenis

Velen weten dat deze actrice graag betrokken is bij de gemeenschap, en een van de projecten waaraan ze werkte, heette Book Fairies Worldwide. Ze hielp deze organisatie door verschillende boeken in het zicht te verbergen om anderen aan te moedigen er een op te pakken om te lezen. Het draagt alleen maar bij aan haar schattige karakter omdat haar passie voor de gemeenschap en lezen met elkaar verweven zijn in dit bericht.

8 Een kostuumfeest

Fans denken misschien dat Emma Watson er altijd voor zou kiezen om verkleedfeestjes bij te wonen als niemand minder dan Hermoine Granger, maar ze had een andere outfit in gedachten. Ze besloot om voor een klassieke Wonder Woman-garderobe te gaan waarvan fans zich afvragen waarom ze niet ook in deze rol werd gecast. Haar grote glimlach zegt genoeg over haar gevoelens voor de nacht en fans kunnen het niet helpen, maar glimlachen terwijl ze besmet zijn door haar geluk.

7 Strike A Pose

Watson liet haar kracht als vrouw zien toen ze deze pose aannam voor de camera. Ze plaatste deze foto ter ere van Internationale Vrouwendag en het heeft andere vrouwen in staat gesteld om zich goed over zichzelf te voelen.

Ze ziet er zo zorgeloos uit en is klaar om de wereld aan te gaan terwijl ze een prachtige maar toch casual outfit rockt. De bloemen in haar hand waren een leuke touch, maar over het algemeen voelen fans zich meer verbonden met deze actrice na het bekijken van dit bericht.

6 Plezier in de zon

Deze foto is gemaakt door Tom Felton tijdens een van hun leuke uitstapjes op hun vrije dagen. Watson ziet er zo gelukkig en ontspannen uit tussen haar achterlijke hoed en het feit dat ze de dag kan doorbrengen met een van haar beste vrienden. Fans vinden haar buitengewoon schattig in dit bericht, aangezien een kant van deze actrice wordt onthuld die maar weinigen ooit kunnen zien.

5 Katten zorgen voor een glimlach

Watson ziet er zo gelukkig uit op deze foto waar ze een kat kan vasthouden. Het is duidelijk dat ze er niets om geeft dat kattenhaar zich aan haar kleding vastklampt op basis van de manier waarop ze het kleine wezen knuffelt. Deze combinatie maakt een schattig paar terwijl ze breed lacht voor de camera vanwege het ongelooflijk schattige dier in haar armen.

4 Een terugkeer naar betere tijden

Mensen missen hun kindertijd de hele tijd omdat ze zich de dagen herinneren waarin rekeningen en verantwoordelijkheden iets waren dat ouders afhandelden. Mensen vinden deze throwback-foto van Watson meer dan schattig terwijl ze lacht voor de camera met een verenboa om haar armen gewikkeld.

Ze ha alt herinneringen op aan haar jeugd en komt op voor die meisjes die hun capaciteiten gebruiken om de wereld een betere plek te maken. Dit bericht van Watson laat zien hoe ze zo invloedrijk kunnen zijn op basis van hun jeugdige onschuld en vreugde alleen.

3 Olympische atleten ontmoeten

Deze actrice is misschien niet de meest atletische, maar ze maakt het goed door om te gaan met Olympische atleten zoals Yusra Mardini. Fans kunnen het niet helpen, maar houden van haar in dit bericht terwijl ze een vredesteken voor de camera opwerpt en haar tong uitsteekt. Haar outfit is ook te schattig, want haar combinatie van een casual overall met een shirt met lange mouwen was perfect voor deze dag in de zon.

2 Ze weet hoe ze plezier moet hebben op de set

Watson is misschien een filmster, maar dat betekent niet dat ze altijd serieus moet zijn voor haar rollen. Ze weet hoe ze plezier moet hebben op de set, zoals op dit moment waarop ze ronddraait in de baljurk die ze droeg voor Beauty and the Beast. Het is iets waarvan fans weten dat ze het allemaal zouden hebben gedaan als ze de kans hadden gekregen om een jurk te dragen die op zo'n spectaculaire manier over de grond zou vallen.

1 Ze houdt van lezen

Een van Watsons favoriete bezigheden is boeken lezen, en ze deelt haar vondsten vaak op Instagram. Dit boek heette Mom & Me & Mom en ze nam deze schattige foto om te laten zien hoe geweldig lezen kan zijn. Het boek past misschien niet bij ieders smaak, maar deze actrice helpt anderen ervan te overtuigen dat ze het net zo leuk zouden kunnen vinden als zij.

Aanbevolen: