RHONY: 10 van Sonja's beste looks, gerangschikt

Inhoudsopgave:

RHONY: 10 van Sonja's beste looks, gerangschikt
RHONY: 10 van Sonja's beste looks, gerangschikt
Anonim

Sonja Morgan is een vrouw met veel talenten. Ze is een modeontwerper, ze deed mee aan The Food Network's Worst Cooks in America, ze is een kenner van broodroosterovens en, belangrijker nog, ze is een echte huisvrouw.

Door de jaren heen hebben fans Sonja in veel gemoedstoestanden gezien, maar meer dan dat, ze is altijd onberispelijk gekleed voor de gelegenheid. Van zijden pyjama voor een logeerpartijtje met Ramona tot de perfecte tennisrok voor de Hamptons, Sonja is altijd voorbereid. Laten we eens kijken naar 10 van haar beste looks door de jaren heen toen ze in The Real Housewives of New York verscheen.

10 Sonja in kant

Afbeelding
Afbeelding

Zodra de lente en de zomer beginnen, kun je maar beter geloven dat Sonja Morgan haar kattenoogzonnebril op heeft met wit kant. Ze is een grote fan van witte broeken, witte badpakken, witte jurken en zelfs witte accessoires. Ze heeft in de loop der jaren meerdere witte kanten looks gedragen; het is moeilijk om te kiezen welke er beter uitziet, omdat ze het zo gemakkelijk doet. Het is moeilijk om haar stijl te waarderen terwijl we naar haar gekke capriolen kijken, maar Lady Morgan heeft flair.

9 Roze biechtstoelen tijdens COVID

Afbeelding
Afbeelding

Dankzij COVID-19 konden de dames van New York hun biechtstoelen niet filmen voor Bravo-camera's. In plaats daarvan kregen ze uitrusting toegestuurd en moesten ze zichzelf thuis filmen.

Sommige dames hebben microfoonproblemen of zien er een beetje anders uit omdat ze hun eigen haar en make-up moesten doen, maar Lady Morgan zag er geweldig uit in deze roze bloemenjurk. Zelfs haar haar ziet er perfect preppy uit.

8 Miss Morgan in leer

Afbeelding
Afbeelding

Sonja Morgan houdt van een goed leermoment. Ze heeft deze leren top met lange mouwen een paar keer gedragen (ook op haar promotiefoto) en houdt van leren broeken met grote truien. Ze bewijst dat je van elke leeftijd kunt zijn en nog steeds van leer kunt zijn.

Fans kunnen Sonja evenaren door haar 'Pleather'-looks te shoppen op haar Sonja by Sonja Morgan-website. Ze verkoopt de kunstleren coltrui voor $ 93,95. Volgens beoordelingen is het shirt gevoerd met warm materiaal, zodat het je warm houdt en niet aan je huid plakt.

7 Ze houdt van een goede blazer

Afbeelding
Afbeelding

Als er een term was om Sonja's mode te beschrijven, dan zou het Hamptons chic zijn. Overdag rockt ze graag een blazer, buttondown en jeans met hakken. In de warmere maanden doet ze hetzelfde met een ademende top (zie hieronder).

Op al deze modieuze momenten zorgt ze ervoor dat het er gemakkelijk uitziet om er chic uit te zien en samen te stellen met eenvoudige dingen die we allemaal in onze kasten hebben. We kunnen elke spijkerbroek met hakken en een knoopsluiting aantrekken voor de perfecte preppy look.

6 Een roos in de grote appel

Afbeelding
Afbeelding

Het is geen verrassing dat Sonja er fantastisch uitziet in babyroze. Als je de tijd neemt om haar mode door de jaren heen op te merken, ziet ze er het beste uit in verschillende tinten roze.

Tijdens een aflevering van Watch What Happens Live droeg Sonja haar eigen merk - een jurk genaamd de Rose Ruffle Bodycon Dress. Om haar jurk mooier te maken, droeg ze prachtige pareloorbellen en zachte make-up waardoor ze eruitzag als een prinses.

5 Bloemen in de stad

Afbeelding
Afbeelding

We hebben weer een Sonja by Sonja Morgan ensemble. Deze prachtige laag uitgesneden bloemenjurk is de perfecte outfit voor overdag voor de lente. Ze droeg deze jurk tijdens het lunchen met de dames, maar had het moeilijk omdat ze op een vloeibaar dieet zat. Terwijl al haar vriendinnen mooie gerechten bestelden, at Sonja helaas haar soep op.

Fans kunnen de Amy Floral Dress van haar website kopen voor $ 109. Een koper zei zelfs dat de jurk van goede kwaliteit was.

4 Lady In Red

Afbeelding
Afbeelding

Sonja zou vaker rood moeten dragen! Deze jurk is zo levendig en prachtig op haar figuur. De halslijn en de rode lippen zijn een perfecte match. Sterker nog, rode lippenstift zien we niet vaak op Sonja en nu vragen we ons af waarom! Ze ziet eruit als een moderne Marilyn Monroe in het rood. En nadat ze naar deze eersteklas jurken van Sonja heeft gekeken, ziet ze er het meest op haar gemak uit in laag uitgesneden jurken en tops die haar in staat stellen te bewegen en zich vrij te voelen.

3 Dit seizoen 9 reünienummer

Afbeelding
Afbeelding

We weten niet zeker of het de halslijn van deze jurk, de kleur of haar haar en make-up is, maar Sonja ziet er geweldig uit in deze fluwelen jurk. Er waren een paar nee-zeggers die dachten dat deze jurk te jong was op zoek naar de 55-jarige, maar leeftijd is niets anders dan een getal. Sonja heeft het lichaam om te pronken met alles wat ze wil, en deze jurk verbetert alleen haar gelaatstrekken zoals ze zijn. Als er een vrouw op RHONY is die een jurk als deze kan rocken, is het Sonja. LuAnn zou zoiets gedurfds niet dragen, maar Sonja's persoonlijkheid stra alt hiervan af.

2 Blauwe bom

Afbeelding
Afbeelding

Diehard fans van RHONY weten dat Sonja erg trots is op haar eigen modelijn, Sonja by Sonja Morgan. Voor de reünieshow van seizoen 11 verscheen Sonja in haar eigen jurkontwerp en zag eruit als blauwe perfectie. Fans kunnen deze look van haar website kopen voor $ 112 met gratis verzending! Er is één recensie op de website van een koper die zegt: "Het ziet er precies zo uit als de foto's op de website en past zoals het op Sonja past."

1 Deze disco kijk op WWHL

Afbeelding
Afbeelding

Sonja zag eruit als een miljoen dollar in deze jurk uit haar eigen collectie in een aflevering van Watch What Happens Live. Sonja moest de e thuis filmen, maar dat weerhield haar er niet van om er adembenemend mooi uit te zien. Na dit interview (en een paar selfies op IG), kwam Sonja naar buiten en zei dat ze er een beetje anders uitzag omdat ze een lagere facelift had voor een beetje "pick me up". Ongeacht het werk dat ze had gedaan, Sonja is absoluut stralend.

Aanbevolen: