10 van de beste looks van de Britney Spears Award-show, gerangschikt

Inhoudsopgave:

10 van de beste looks van de Britney Spears Award-show, gerangschikt
10 van de beste looks van de Britney Spears Award-show, gerangschikt
Anonim

Britney Spears is een wereldwijd icoon. De popprinses kwam in de jaren '90 op de markt en bezorgt ons vandaag nog steeds geweldige popcultuurmomenten. Met de opkomst van de FreeBritney-beweging kunnen we niet anders dan teruggaan in de tijd en een kijkje nemen naar enkele van Britney's meest memorabele modemomenten op de rode loper.

Een liefhebber van korte jurken en losse krullen, het is gemakkelijk om de stijl te zien waar Britney naar neigt, maar welke is de beste? Scroll hieronder om erachter te komen!

10 De MTV Video Music Awards 2001

In 2001 was Britney op het hoogtepunt van haar carrière. Ze werd genomineerd bij de MTV Video Music Awards voor haar nummer "Stronger", maar nam de trofee niet mee naar huis. In plaats daarvan speelde ze "I'm A Slave 4 U" in die iconische groene top en korte broek terwijl ze een enorme albino Birmese python op haar schouders droeg.

Het optreden wordt vandaag nog steeds besproken en wordt gezien als een van de meer legendarische acts in de geschiedenis van de popcultuur. Maar toen ze die outfit uittrok, trok ze deze prachtige zwarte kanten jurk aan met een bralette en een korte broek eronder.

9 De 29e jaarlijkse GLAAD Media Awards

In 2017 ontving Britney Spears de felbegeerde Vanguard Award tijdens de 29e jaarlijkse GLAAD Media Awards. Ze droeg een sprankelende mini-jurk ontworpen door Giannina Azar, die er prachtig uitzag met haar Louboutin-hakken.

Volgens Vanity Fair werd het publiek onrustig en ongeïnteresseerd nadat Spears haar toespraak hield. Wat v alt er nog te zien zonder Britney op het podium!?

8 De MTV Video Music Awards 2003

De MTV VMA's van 2003 hadden weer een monumentaal optreden dat nog steeds wordt getoond in throwbacks. In die tijd waren Spears en Christina Aguilera niet de beste vrienden en waren ze vooral vijanden. Maar ze zetten hun verschillen opzij om op te treden met de enige echte Madonna.

Britney droeg een kanten bodysuit met een witte minirok erop. Voor de rode loper droeg ze een met diamanten bezaaide "B" in haar nek, maar voor haar optreden pakte ze de parels in terwijl ze "Like a Virgin" van Madonna zong. Deze outfit wordt elke Halloween nagebootst.

7 De 2009 Teen Choice Awards

Britney weet hoe ze een klein zwart jurkje moet rocken en ze stelde niet teleur tijdens de 2009 Teen Choice Awards.

De mini-jurk had glitters, dus ze schitterde op het podium en had een enkele sjerp over haar rechterschouder om hem omhoog te houden. Deze jurk is eenvoudig, maar het is een van haar beste looks. Het bewijst dat Britney niet veel nodig heeft om een heel publiek te imponeren.

6 De 2004 Franse NRJ Music Awards

Meer Hollywood dan deze jurk wordt het niet. Ze stra alt helderder dan een van de vele prijzen die ze thuis heeft ontvangen, en het is duidelijk dat haar thuisworkouts veel opleveren. Dit gouden nummer doet erg denken aan een flapperjurk uit de jaren 1920 dankzij de franjes en glitters.

Haar prachtige blonde haar bond deze look ook samen. Het enige waar we niet zeker van zijn, is de bontjas die ze erbij droeg. Het dragen van de jurk zoals hij is, is al genoeg voor een wow-factor.

5 De Hollywood Beauty Awards 2018

Britney is in de loop der jaren veel veranderd. Nadat ze opgroeide voor de camera, is ze de afgelopen jaren op de achtergrond geraakt om zich te concentreren op wat haar echt gelukkig maakt, en daarnaast moeder te zijn voor twee zonen.

Het was leuk voor fans om Britney te zien optreden tijdens de Hollywood Beauty Awards 2018, waar ze een prijs mee naar huis nam voor de Fragrance of the Year Award. Zoals gewoonlijk wiegde ze een gouden en zilveren jurk met een diepe halslijn, wat alleen maar bewijst dat Britney weet wat ze leuk vindt.

4 De 2016 MTV Video Music Awards

Britney Spears trad live op tijdens de MTV Video Music Awards 2016, met sprankelende bodysuits en bodyglitters. Op de rode loper koos Britney echter voor een relaxte, zwarte asymmetrische jurk.

Deze jurk laat zien hoe ver ze is gekomen uit de jaren '90. Britney kiest meestal voor sprankelende mini-jurken, dus haar zien in iets anders als deze uitgesneden jurk is genoeg om ons te laten beseffen hoe ze tot zoveel meer in staat is in de mode-industrie.

3 De 2000 Grammy's

Bij de Grammy Awards in 2000 verscheen Britney op de rode loper in een epische witte jurk ontworpen door Randolph Duke, die prachtig combineerde met een bontstola ontworpen door Oscar de la Renta. Bijpassend droeg ze een prachtige diamanten halsketting. Ze zag eruit als een ijsprinses. Op dat moment werd Britney genomineerd voor twee prijzen en deed ze een groot optreden. Zoals altijd is Britney een echte showman en zong ze "…Baby One More Time" en "From The Bottom of My Broken Heart". Hoewel Britney geen prijzen mee naar huis nam, waren haar prestaties en stijl genoeg om mensen aan het praten te krijgen.

2 De MTV Video Music Awards 2015

Miss Spears was nergens voor genomineerd op de MTV VMA's van 2015, maar ze was een presentatrice, wat de wereld een oog vol van haar Labourjoisie mini-jurk gaf.

De gouden en zilveren jurk was glanzend en gedurfd met mesh-uitsparingen op haar romp. Maar wat deze look tot een winnaar maakte, was hoe ze haar haar deed. We zien Britney niet zo vaak in een strakke paardenstaart, maar het was de perfecte stijl met deze jurk.

1 De 2016 Billboard Music Awards

Dit tweedelige blauwe nummer laat Britney eruitzien als perfectie. Deze kleur blauw staat geweldig bij haar huidskleur en haar losse paardenstaart was de perfecte stijl voor deze look. De tweedelige jurk is anders dan alles wat we ooit bij Britney hebben gezien en we willen meer.

Van de halslijn tot de uitsnijdingen, het wordt niet beter dan Britney in een lichtblauwe tweedelig jurkje. Ze droeg deze look tijdens de Billboard Music Awards in 2016, waar ze de Millennium Award mee naar huis nam.

Aanbevolen: