10 van de beste looks van de Beyoncé Award-show, gerangschikt

Inhoudsopgave:

10 van de beste looks van de Beyoncé Award-show, gerangschikt
10 van de beste looks van de Beyoncé Award-show, gerangschikt
Anonim

Beyoncé is een van de meest getalenteerde artiesten van ons leven. Ze is een van de weinige zangeressen die hit na hit uitbrengt en vindt zichzelf met elk album opnieuw uit. Beyoncé pompt niet alleen iconische nummers uit, maar ze heeft zichzelf ook bewezen als een echte creative director. Limonade, Black is King en Life is But a Dream is een verder bewijs dat Beyoncé zowel visuals als haar muziek kan maken.

Na haar zang, videosucces en acteercarrière staat Beyoncé ook bekend om haar mode. Ze creëerde een atletische lijn genaamd Ivy Park, maar we concentreren ons op de hartverscheurende looks die ze door de jaren heen droeg bij prijsuitreikingen. Maar welke outfit overtreft ze allemaal? Scroll hieronder om erachter te komen!

10 De MTV VMA's van 2009

Na het zien van deze jurk en de jurk die ze droeg naar de Grammy's van 2017, is het duidelijk rood een kleur die er uitzonderlijk uitziet op Beyoncé. Tijdens de Grammy's van 2009 droeg Beyoncé een mini-jurk ontworpen door Roberto Cavalli.

Het paste haar als een handschoen en zorgde ervoor dat ze opviel tussen alle sterren bij de awards die avond. Haar ontspannen en golvende haar was de juiste keuze voor de Cavalli-jurk, vooral toen ze de drie prijzen ontving die ze die avond won.

9 De Grammy's van 2010

Bij de Grammy Awards 2010 liet Beyoncé de aandacht trekken in deze Armani Privé-jurk. De jurk met kettingthema had zilver- en goudtinten en een diepe halslijn (die er altijd ongelooflijk uitziet op Beyoncé).

Ze combineerde haar mini-jurk met enorme diamanten hoepels en liet veel been zien. De jurk was zo mooi gedetailleerd en kon alleen zo mooi staan bij een beroemdheid als Beyoncé.

8 De Grammy's van 2016

Voor de Grammy Awards 2016 werd Beyoncé genomineerd voor negen prijzen, waarmee ze twee overwinningen mee naar huis nam. Beyoncé liet haar mond openvallen toen ze een Inbal Dror-jurk droeg die eigenlijk los stond van een bruidslijn.

Dit betekende dat fans van Beyoncé's look haar jurk konden dragen op hun eigen bruiloft in 2016! De jurk was wit met een doorschijnende voering en een kraag met juwelen. Met een kanten silhouet kon Beyoncé de bruidsjurk uittrekken tijdens een prijsuitreiking.

7 2016 MTV VMA's

Na de release van Beyoncé's visuele album Lemonade zou ze in 2016 zeker veel winnen op de MTV VMA's. Ze werd genomineerd voor 11 prijzen en nam er acht mee naar huis. Beyoncé nam de kleine Blue mee als haar date en matchte zelfs met haar!

Door de zeeschuimgroene jurk zag ze eruit als een ijskoningin. Het was doorschijnend op de juiste plaatsen met overal kristallen. De jurk is ontworpen door Maison Francesco Scognamiglio en ze droeg sieraden van Lorraine Schwartz. Prachtig, Schwartz ontwierp ook Blue's tiara!

6 2019 Golden Globes

Bij de Golden Globes 2019 werd Beyoncé genomineerd voor haar nummer "Spirit" voor de 2019-versie van Disney's The Lion King. Met Jay-Z aan haar zijde droeg Beyoncé een jurk ontworpen door Schiaparelli Haute Couture.

Met een zwart silhouet en gouden mouwen bewees Beyoncé dat pofmouwen niet uit de mode zijn. Om bij haar jurk te passen, droeg Beyoncé prachtige oorbellen met diamanten en schoenen van Alexandre Birman.

5 De Grammy Awards 2014

Beyoncé voerde haar hitsingle "Drunk In Love" uit tijdens de 2014 Grammy Awards met Jay-Z aan haar zijde. Maar voordat ze veranderde in een iconische zwarte bodysuit en panty, droeg ze deze witte kanten jurk ontworpen door Michael Costello.

In tegenstelling tot de meeste van haar jurken, had deze Costello-jurk een hoge hals op Beyoncé maar een prachtig lage rug. Ze combineerde deze jurk met een mooie bob en een heleboel diamanten op elke vinger!

4 De 2020 BET Awards

Vanwege COVID-19 gingen de 2020 BET Awards virtueel. Beyoncé werd genomineerd voor vier prijzen en won er twee. Om op te komen dagen voor het virtuele evenement, droeg Beyoncé een prachtige zwarte fluwelen jurk ontworpen door Alessandra Rich. De jurk had drie diamanten knopen aan de voorkant en ze droeg lange mesh-handschoenen voor een volledige look.

De echte ster van de show was echter de enorme diamanten choker die ze droeg en die ook was gemaakt door Alessandra Rich. Dit moment bewijst dat Beyoncé geen live rode loper nodig heeft om te pronken met haar ongelooflijke stijl. Volgens BET kostte de hele look haar $2, 000.

3 Het 2015 Met Gala

Het is duidelijk dat Beyoncé dol is op een doorschijnende jurk, vooral met een lichaam dat zo prachtig is als het hare. Een doorschijnende jurk die fans niet uit hun hoofd kunnen krijgen, was degene die ze droeg op het 2015 Met Gala. De jurk is ontworpen door Givenchy en was volledig doorschijnend met edelstenen en kristallen erin genaaid.

Beyoncé was een van de laatsten die opdook op de rode loper van het Met Gala, maar haar traagheid werd vergeven toen ze haar in deze jurk zag. Haar hoge paardenstaart en make-up maakten dit modemoment ook perfect.

2 De CMA's van 2016

Fans van Beyoncé denken niet aan countrymuziek als ze aan de zangeres denken, maar als het gaat om "Daddy Lessons", kwam het nummer rechtstreeks uit het zuiden. Met zuidelijke roots, inspireerde Beyoncé's opvoeding het lied en ze was geliefd genoeg om haar het te laten uitvoeren op de 2016 CMA's.

Voor haar optreden droeg Beyoncé een volledig transparante jurk met een nude bodysuit eronder. De jurk was delicaat en romantisch met Victoriaanse mouwen en lagen diamanten en parels. Ze zag er helemaal goed uit en, zoals altijd, nagelde haar optreden.

1 De Grammy's van 2017

De Grammy Awards 2017 waren enorm voor Queen Bey. Ze pronkte niet alleen met haar zwangerschapsbult toen ze zwanger was van de tweeling Rumi en Sir, maar ze droeg een opvallende rode jurk die haar figuur perfect liet zien.

Ontworpen door Peter Dundas, liet Beyoncé haar jurk nog helderder glanzen met een enorme diamanten halsketting die over haar borst droop. Met een ketting en een jurk die net zo glanzend was als de hare, hield ze haar haar en make-up eenvoudig, waardoor de hele look perfect was. Niemand zag er gelukkiger en inspirerender uit dan Beyoncé die avond.

Aanbevolen: