10 van de beste looks van de Kim Kardashian Award-show, gerangschikt

Inhoudsopgave:

10 van de beste looks van de Kim Kardashian Award-show, gerangschikt
10 van de beste looks van de Kim Kardashian Award-show, gerangschikt
Anonim

Zeg wat je wilt over hoe Kim Kardashian West beroemd werd, maar ze is een van de meest modieuze vrouwen in de publieke belangstelling. Afgezien van haar moeiteloze schoonheid, is Kim's stijl volledig geëvolueerd vanaf het begin van de jaren 2000, toen zij en haar familie hun start op tv kregen.

Ze is een echte koningin van de rode loper en kent alle hoeken om te raken, evenals de juiste ontwerper voor de gelegenheid. Het is moeilijk om terug te kijken op alle rode lopers die Kim heeft vereerd met haar schoonheid, maar we bekijken enkele van Kims beste momenten op de rode loper.

11 De Grammy Awards 2015

Na het recente drama rond Kanye's Grammy Award, moeten we het hebben over Kim's look van deze Grammy. Kim woonde de Grammy's van 2015 bij met haar man Kanye West. Kim kwam als Kanye's plus één sinds hij dat jaar live optrad, en Kim zag er zelf uit als een Grammy. Kim droeg een jurk ontworpen door Jean Paul Gaultier en straalde op elke foto.

De metallic stof en edelstenen op haar schouders gaven de juiste hoeveelheid sprankeling op foto's, en haar kapsel had de perfecte lengte voor de halslijn van de jurk. Omdat de jurk aan de voorkant grotendeels open was, vergeleken sommigen hem met een glanzende badjas, maar als dat het geval is, dan is dat de mooiste badjas die we ooit hebben gezien.

10 De Grammy Awards 2011

In 2011 naderde Kim Kardashian net het hoogtepunt van haar carrière. Ze maakte naam door de show van haar familie op E! en ze brandmerkte zichzelf als een ster in opkomst.

Op de Grammy's van 2011 kwam Kim als gast met haar broer Rob en droeg een prachtige gouden jurk. Met een diepe halslijn en een hoge split zag Kim er zowel sexy als comfortabel uit. Haar golvende haar en dikke armbanden maakten de look af. En terwijl ze poseert met P-Diddy, is ze niet een van zijn exen, zoals sommige roddelbladen meldden.

9 Het Bumble Bizz-feest 2017

8

Kim Kardashian West houdt van een nauwsluitende jurk, maar reken haar niet uit als het gaat om herenkleding. Kim houdt ervan om smokingjassen te dragen met niets eronder of een loszittende geklede broek.

Op het premierfeest van Bubble Biz in 2017 droeg Kim deze oversized blazer en fietsshort met hakken. Aangezien Kim de korte fietstrend creëerde, was deze look in 2017 uit de lucht, maar in 2020 heel erg on-brand.

7 The Daily Front Row's 3e jaarlijkse Fashion Los Angeles Awards

Het is duidelijk uit deze lijst dat Kim Kardashian West dol is op het dragen van Versace by tijdens de jaarlijkse Fashion Los Angeles Awards, Kim droeg Givenchy Couture. Wanneer Kim Givenchy draagt, houdt ze van pure looks zoals de witte jurk hierboven. Het is zowel modern als chic. Het is een jurk als deze die bewijst hoe ver ze verwijderd is van haar dagen in Parijs en Kim.

Voor de prijsuitreiking droeg Kim haar haar en make-up op dezelfde manier als het model dat de jurk op de catwalk droeg, waardoor ze er precies uitzag zoals Givenchy haar voor ogen had.

6 De 2019 People's Choice Awards

In november 2019 woonde Kim Kardashian de People's Choice Awards 2019 bij in deze prachtige jurk van Versace en plaatste ze BTS-foto's op Instagram.

De nauwsluitende jurk paste haar als een handschoen en had subtiele reptielenmarkeringen door de hele jurk. Tijdens deze awardshow wonnen Kim en haar familie de Best Reality Show en ze nam de prijs in ontvangst in deze prachtig getailleerde jurk.

5 De 2019 Creative Arts Emmy's

Gekleed in een nauwsluitende fluwelen jurk zag Kim er geweldig uit tijdens de Creative Arts Emmy's van 2019. Met haar perfect ontworpen haar bovenop haar hoofd, hield Kim het simpel zonder sieraden zoals de klassieke Weegschaal die ze is.

Haar fluwelen jurk had delicate gouden knopen langs de achterkant en een unieke halslijn die zich concentreerde op haar gezicht en schouders. Het komt niet vaak voor dat Kim zo simpel gaat, maar ze deed het prachtig.

4 The 2018 Business Of Fashion Dinner

Kim heeft veel mode-iconen die ze de eer heeft gegeven voor de inspiratie achter haar uiterlijk, maar er is één vrouw in het bijzonder waar Kim voor gedijt: Cher. Net als Kim had Cher ook zijdeachtig lang haar en een voorliefde voor stijl. Met een gele, dijhoge jurk gemaakt door Versace, zag Kim eruit als een ster tijdens het Business of Fashion Dinner 2018.

Kim overdrijft het nooit met accessoires en ze deed hetzelfde met deze look. Ze droeg geen ketting en liet de clips in haar haar genoeg zijn om alle ogen op de jurk te richten.

3 De Harper's Bazaar Icons Party 2017

In 2017 werd Kim Kardashian West gezien als een officieel icoon toen ze werd uitgenodigd voor Harper's BAZAAR Icon-feest. Het feest nodigt het beste van het beste uit - de elite in de mode.

Kim droeg een vintage Versace-jurk met een platinablonde pruik en zag eruit als een metalen superster op het evenement. Ze maakte de look af met sprankelende hakken met bandjes en een diamanten choker. Naast haar supermodelzus en vrienden was Kim de kleinste van de groep, maar haar stijl viel het meest op.

2 Het Met Gala 2018

Elk jaar heeft het jaarlijkse Met Gala een thema voor de avond. Het is een kans voor iedereen die is uitgenodigd om in het thema te zijn en met mode te spelen. Het is ongelooflijk bevoorrecht om uitgenodigd te worden voor het Met Gala en niet elke beroemdheid krijgt de uitnodiging. Kim Kardashian West heeft zichzelf echter bewezen als mode-icoon.

Het thema van het Met Gala van 2018 was 'hemelse lichamen'. Met een focus op religie, droeg Kim deze gouden, metalen jurk ontworpen door Donatella Versace. De jurk had kra altjes in het lichaam, die overeenkwamen met haar kruiskettingen. Kim zag eruit als een hedendaagse Cleopatra.

1 De 2019 Emmy Awards

Gekleed in een zwartfluwelen jurk ontworpen door Vivienne Westwood, zag Kim eruit als roy alty bij de Emmy's terwijl actrices wachtten op hun prijzen. Omdat de bovenkant van de jurk is ontworpen als een korset, past hij Kim op de juiste plaatsen.

Kim liet de jurk het woord doen en combineerde de Westwood-creatie met gelaagde, stevige kettingen. Haar losse krullen en smokey eye-make-up waren de perfecte finishing touch om deze look op de best geklede lijst te laten komen.

Aanbevolen: