Reese Witherspoon's 10 beste boekenclubposts op Instagram

Inhoudsopgave:

Reese Witherspoon's 10 beste boekenclubposts op Instagram
Reese Witherspoon's 10 beste boekenclubposts op Instagram
Anonim

Reese Witherspoon is niet alleen invloedrijk in de filmindustrie. In 2017 bracht de actrice de boekenclub uit, waar ze elke maand een titel koos om met haar volgers te bespreken, en het heeft een aanzienlijke impact op de uitgeversmarkt in de Verenigde Staten. Dankzij de populariteit van Reese komen die boeken vaak in de bestverkochte lijsten en bereiken ze een nieuw publiek.

Het beste van haar boekenclub is hoe divers het is, en de actrice slaagt erin verschillende genres te lezen. Soms betrekt ze ook de auteurs in het gesprek en deelt ze haar indrukken over het boek. Hier zijn tien van de beste berichten op haar boekenclub tot nu toe.

10 kleine vuurtjes overal

Reese Witherspoon en Kerry Washington waren de sterren van Little Fires Everywhere, een van de meest geprezen producties op streaming dit jaar. De show was gebaseerd op een boek met hetzelfde, geschreven door Celeste Ng.

Natuurlijk zou Reese Witherspoon het niet missen om haar show te promoten en erover te praten in haar boekenclub. Samen met Washington en Celeste Ng sprak Witherspoon over het boek en haar indrukken erover.

9 The Henna Artist

Een van de beste dingen van Reese's boekenclub is dat ze een ruimte opent voor andere lezers om hun indrukken in de reacties te delen. Terwijl ze het boek van de maand leest, geeft de actrice een glimp van haar eerste indrukken en vraagt ze de mening van de volgers.

De actrice deed dat tijdens het lezen van The Henna Artist, een boek over een 17-jarig meisje dat ontsnapt aan een gewelddadig huwelijk en een hennaartiest wordt in Jaipur. Reese lijkt erg enthousiast over het boek, en mensen in de kometen waren er ook dol op.

8 Ze houdt ook van een thriller

Een ander mooi ding in de boekenclub van Resse Witherspoon is dat ze allerlei soorten boeken probeert te lezen. De actrice houdt ook van een thriller, en de laatste die ze samen met haar volgers las, was The Guest List. Volgens veel recensies is deze titel perfect voor fans van Agathe Christie, en het gaat over een bruiloft die een dodelijke gebeurtenis wordt.

In een ander bericht over het boek definieerde Reese het boek als 'verdomd briljant'. Voor mensen die van thrillers houden, klinkt het als een geweldige optie.

7 Muziek en liefde

Reese Witherspoon was ook onder de indruk van het boek Daisy Jones & The Six, dat het verhaal vertelt van een fictieve band die in de jaren 70 beroemd werd. Dit boek is waarschijnlijk een van Reese's favorieten sinds ze besloot een 13-delige serie te produceren op basis van het boek dat beschikbaar zal zijn op Amazon.

Het lijkt erop dat Reese alleen boeken zal voorstellen die haar na aan het hart liggen, en op basis van haar eerdere producties kan ze een geweldig plot herkennen als ze er een ziet.

6 De Jetsetters

Als Reese Witherspoon een boek kiest voor haar boekenclub, is dat nooit iets willekeurigs. Dit jaar dacht ze dat The Jetsetters een perfect boek waren om de lente te beginnen, en ze heeft gelijk. Het boek gaat over een gezin dat samen naar Europa reist nadat de dochter een schrijfwedstrijd heeft gewonnen. Tijdens hun avontuur zullen ze geheimen onder ogen moeten zien en omgaan met oude en nieuwe conflicten.

Het klinkt als de perfecte lectuur voor een lange vlucht of wanneer je een boek nodig hebt dat je een paar uur in beslag neemt.

5 De geheimen die we bewaarden

Reese Witherspoon lijkt dol te zijn op karakters die iets verbergen en veel lagen hebben. Ze geniet ook vaak van verhalen die zich afspelen in verschillende decennia en verschillende culturen. Het is geen verrassing dat de actrice zo geabsorbeerd lijkt tijdens het lezen van The Secrets We Kept over secretaresses die tijdens de Koude Oorlog in spionnen werden veranderd.

Het zal geen verrassing zijn als ze besluit om van dit boek weer een succesvolle serie te maken. Het is het perfecte boek voor mensen die van geschiedenis en thrillers houden.

4 Ik ben er nog

Zoals we eerder vermeldden, maakt Reese Witherspoon geen willekeurige keuzes voor haar boekenclub. In juli, na alle protesten in de Verenigde Staten, introduceerde de actrice het boek I'm Still Here: Black Dignity in a World Made for Whiteness, een memoires geschreven door Austin Channing Brown. Het boek werd uitgebracht in 2018 maar werd dit jaar vooral populair.

De reacties op de post definiëren het boek als een eye-opening en dat het veel bewustzijn brengt.

3 Kerstgevoel

Reese Witherspoon is ook een fan van Kerstmis, en ze zou dit gevoel naar haar boekenclub brengen. Afgelopen december las ze One Day in December, een feelgoodreading over liefde op het eerste gezicht. Een vrouw voelt een band met een vreemde en ze zoekt het jaar daarop naar hem.

Het is de perfecte lectuur voor elk moment van het jaar, en wanneer je iets nodig hebt waar je niet over nadenkt.

2 Ze deelt ook haar indrukken

De actrice deelt graag haar indrukken met haar volgers. Terwijl ze Such a Fun Age aan het lezen was, wilde ze weten dat mensen dachten aan het verhaal van een zwarte babysitter die werd beschuldigd van het ontvoeren van een kind en de gebeurtenissen daarna. Natuurlijk brengt het verhaal veel lagen en interessante plotwendingen.

Het is een geweldige lezing, maar het is ook mogelijk om je voor te stellen dat Reese op een bepaald moment besluit om het te produceren.

1 Van Scratch

From Scratch is een andere geweldige keuze van de boekenclub. Er is geen beter scenario voor een liefdesverhaal dan de Italiaanse steden, en de schrijver Tembi Locke is zich daarvan bewust. Dit verhaal speelt zich af op Sicilië en richt zich op een interculturele romance. Natuurlijk is er veel Italiaans eten, waar onze held genezing vindt. Het klinkt als de perfecte lectuur voor zomerdagen.

Aanbevolen: