Ava Phillippe is 21: alles over de volwassen kleine dame van Reese Witherspoon

Inhoudsopgave:

Ava Phillippe is 21: alles over de volwassen kleine dame van Reese Witherspoon
Ava Phillippe is 21: alles over de volwassen kleine dame van Reese Witherspoon
Anonim

Praat over een match made in teen beat heaven! Eind jaren negentig ontmoetten twee tieneridolen elkaar en werden verliefd toen het meisje slechts een jaar ouder was dan haar dochter nu is! Reese Witherspoon en Ryan Phillippe gingen van co-sterren op het scherm in de culthit Cruel Intentions naar co-sterren in hun eigen persoonlijke film samen door het leven. Het paar was acht jaar getrouwd en kreeg twee kinderen.

Reese en Ryan's eerste kind, een dochter genaamd Ava, is nu helemaal volwassen en ha alt de krantenkoppen omdat ze een opvallende gelijkenis vertoont met haar moeder, maar we willen de echte Ava Phillippe kennen; wie is de mooie babe van Reese en Ryan die helemaal volwassen is?

10 Ava raakt de boeken aan

Ava Phillippe gaat naar de universiteit
Ava Phillippe gaat naar de universiteit

We denken dat Elle Woods trots zou zijn! Ava Phillippe, die de beroemde rol van haar moeder, die een boekenwurm was geworden in 2001's Legally Blonde, channelde, maakte onlangs de grote stap om over te stappen naar de heilige zalen van het onderwijs en wat tijd door te brengen in de klas!

Tijd lijkt niet meer te bestaan, aangezien Ava onlangs haar carrière begon als student aan UC Berkeley in Californië, een beweging waardoor haar moeder naar de tissues reikte. Haar moeder Reese gaf in een interview toe dat ze een traan had gelaten over de mijlpaal.

9 Mama en dochter hechten op deze manier aan elkaar

Ava Phillippe en haar moeder Reese backstage bij een weggelopen evenement
Ava Phillippe en haar moeder Reese backstage bij een weggelopen evenement

Hoe verbrandt Reese's mini-me alle kennis die ze in de klas heeft verzameld? Met een versnelde wandeling natuurlijk! Het is zelfs bekend dat de boekenwurmbabe van joggen een activiteit voor moeder en dochter maakt.

Deze studente werd onlangs gespot met haar moeder, toen het duo het trottoir in hun eigen professionele landingsbaan veranderde. De paparazzi zagen het duo stiekem wat oefeningen samen doen, met vermoedelijk ook een gesprek in de mix. Oh, om een vlieg op de muur te zijn!

8 Haar hart vonkt vriendelijkheid

Ava Phillippe modelleringsjurk
Ava Phillippe modelleringsjurk

Reese Witherspoon wordt schijnbaar altijd vastgelegd in een vrolijke en positieve stemming! Deze eigenschap is schijnbaar doorgegeven van moeder en dochter, en er is niemand in de wereld die trotser is op Ava dan Reese zelf.

Reese deelde onlangs een hartverwarmend eerbetoon aan haar kleine meisje dat niet zo klein meer is. Reese eerde Ava op haar verjaardag door de vriendelijkheid van haar dochter te prijzen en haar dochter een warme virtuele knuffel te geven, waardoor Instagram enig inzicht kreeg in hoe haar dochter ook medeleven hoog in het vaandel heeft staan!

7 Ze is niet te oud voor moeder om haar in verlegenheid te brengen

Ava Phillippe en haar moeder backstage worden opgelicht
Ava Phillippe en haar moeder backstage worden opgelicht

Reese en Ava doen veel verfijnde en coole moeder- en dochteractiviteiten samen, maar Reese is niet zo cool om een kenmerkende moederbeweging te maken door haar kinderen in verlegenheid te brengen en vervolgens op de nationale televisie te gaan om iedereen over haar te vertellen capriolen. Kom op, mam!

Reese is misschien beroemd, maar ze gelooft in de nuchtere rol om ervoor te zorgen dat ze haar kinderen een beetje in verlegenheid brengt, en zorgt ervoor dat ze dit in het openbaar doet. Volgens Reese gelooft ze dat het in verlegenheid brengen van haar kinderen haar "rol" is

6 Moeder en dochter plunderen elkaars kasten

Reese en dochter Ava serveren looks met een oceaanachtergrond
Reese en dochter Ava serveren looks met een oceaanachtergrond

Als het mogelijk zou zijn dat Reese en Ava meer voor elkaar worden aangezien dan ze al zijn, is het bekend dat het moeder- en dochterduo modetips uitwisselt.

GERELATEERD: 10 keer was Draper James' Reese Witherspoon een GirlBoss op sociale media

Ava's sociale media-esthetiek heeft haar fans laten weten dat veel kleuren en coole patronen haar in de weg zitten, dus het is geen verrassing dat het duo inspiratie van elkaar ha alt, waarbij Reese ook onthult dat zij en Ava proberen door te gaan dezelfde pagina stilistisch. Ava adviseert haar moeder zelfs over de mooiste looks.

5 Er is een landingsbaan op haar pad

Kunstzinnige foto van Ava Phillippe uit haar persoonlijke collectie
Kunstzinnige foto van Ava Phillippe uit haar persoonlijke collectie

Zoals we al zeiden, Ava heeft een aantal serieus verbluffende ouders! Het 'kleine' Witherspoon-meisje zet die verbluffende genen aan het werk door ook haar innerlijke fashionista op de catwalk te kanaliseren. Ava besteedt niet alleen haar tijd aan het lezen van boeken, maar ze neemt ook de tijd om het op de catwalk te doen door te werken aan een ambitieuze modellencarrière.

Volgens SheKnows begon Ava in het modeseizoen van 2018 met stukken uit de collectie van Rodarte. Ze staat er ook om bekend dat ze wat oefent met schetsen.

4 Reese en Ava geloven in de gave van Gap

Ava Phillippe en Reese Witherspoon tijdens een prijsuitreiking die eruitziet als een tweeling
Ava Phillippe en Reese Witherspoon tijdens een prijsuitreiking die eruitziet als een tweeling

Er is niets dat deze moeder en dochter niet willen delen! De band tussen Reese en Ava gaat veel verder dan de kast; het duo gelooft in het delen van elk stukje van hun leven samen; Ava weerhoudt zich er niet van haar leven met haar moeder te delen. Het duo leunt vaak op elkaar en geniet van een gesprek, dat volgens Reese "uren" kan duren.

Ava's moeder vertelde opgewonden aan People Magazine dat niets verboden is voor haar dochter; ze onthult dat ze "Elke emotie, onze hoop en dromen…" delen. Wat een uitgebreid duo!

3 Ava is op de hoogte van actuele gebeurtenissen

Ava Phillippe lacht stiekem
Ava Phillippe lacht stiekem

Ava Phillippe is een meid met zowel schoonheid als hersens in haar arsenaal. Ondanks dat ze opgroeide met beroemde ouders, heeft Ava zich nooit door de met sterren bezaaide beelden van haar ouders laten afleiden van de wereld om haar heen. Ava's perceptie van de planeet reikt tot ver voorbij Hollywood; ze blijft goed op de hoogte van actuele gebeurtenissen en heeft in het verleden haar platforms gebruikt om zich uit te spreken over wereldwijde gebeurtenissen.

Ava houdt zelfs haar moeder op de hoogte. Reese meldt dat Ava "haar regelmatig onderwijst over nieuwsverhalen en problemen…"

2 Het meisje wordt sluw

Ava Phillippe wordt kunstzinnig met roze highlights
Ava Phillippe wordt kunstzinnig met roze highlights

Het veranderen van haar uiterlijk wanneer ze geïnspireerd is, is slechts het begin voor Ava Phillippe als het gaat om het aanspannen van haar artistieke spieren! Er is geen limiet aan haar artistieke mogelijkheden; Ava observeert de wereld om haar heen met een scherp oog en verandert haar observaties in kunst.

Ze zet de pen op een super coole manier op papier; Volgens SheKnows wordt Ava aangetrokken tot een 'schetskunstenaar' die bekend staat om het tekenen van haar opvattingen over 'dieren en abstracts', zonder haar smaakpapillen te beperken! Afgaande op haar liefde voor mode, snappen we het helemaal.

1 Haar naamgenoot werd geboren uit inspiratie

Reese en baby Ava sluipen stiekem in wat knuffeltijd
Reese en baby Ava sluipen stiekem in wat knuffeltijd

Reese en Ryan zijn niet de enige beroemde mensen in de baan van Ava. De Phillippe-meid heeft een beetje vintage Hollywood-glamour in elk van de verbluffende looks die ze zowel op de catwalk als via sociale media heeft gewiegd. Deze factor is niet verrassend, aangezien er een knipoog naar Old Hollywood in haar roots zit.

De naam Ava raakte om een speciale reden een snaar bij zowel Reese als Ryan. Hollywoodveteraan Ava Gardner inspireerde Reese, vanwege haar vermogen om zowel 'stijlvol als sterk te zijn'.

Aanbevolen: