10 BTS-memes die alleen echte fans zouden weten

Inhoudsopgave:

10 BTS-memes die alleen echte fans zouden weten
10 BTS-memes die alleen echte fans zouden weten
Anonim

BTS charmeerde hun weg naar de harten van miljoenen met hun onberispelijke dansbewegingen, onstuimige uiterlijk, ontroerende teksten, charismatische persoonlijkheden en sociaal bewustzijn. Het septet is ongeëvenaard in hun artisticiteit, maar heeft ook uitstekende komische karbonades. Ze kozen ervoor om hun supersterimago in te ruilen voor hun kinderlijke plezier.

Sociale media en hun shows gaven fans hilarische momenten om op terug te kijken, terwijl BTS de beste en slechtste momenten van hun leven deelde. Terwijl we wachten op de langverwachte comeback van BTS op 22 augustus, zijn hier enkele van de meest memorabele memes die alleen echte fans zouden kennen.

10 lentedag

Voor de geliefde fanbase van het septet, het ARMY, is er de grap dat 'Lentedag' hoger in de Zuid-Koreaanse hitlijsten komt te staan wanneer de groep op het punt staat nieuwe muziek uit te brengen. Het alternatieve hiphopnummer staat al 181 weken in de Zuid-Koreaanse Melon-hitlijst. Het is de boodschap van het omgaan met verdriet, verlies en verlangen die het LEGER nog steeds troost biedt.

ARMY beschouwt het nummer als een van de beste nummers van BTS en blijft zijn erfenis levend houden door het nummer continu te streamen. Hun liefde voor de track heeft geleid tot verschillende memes, maar de meme van Twitter-gebruiker @little7even toont de liefde van het LEGER voor het streamen van de track.

9 Geen storingen

Afbeelding
Afbeelding

RM die Jimin vertelt dat hij "geen vastlopers heeft" is een van de meest memorabele momenten in de geschiedenis van BTS-meme's. Het moment deed zich voor dat J-Hope Engels wilde oefenen met de andere leden om zich voor te bereiden op hun activiteiten in Los Angeles. J-Hope oefende met praten met Jungkook en Jimin, maar vond Jimin's reacties saai. J-Hope wendt zich vervolgens tot zijn stoelgenoot RM, die Jimin deze iconische regel vertelde.

"No jam" is Koreaans jargon voor iets dat niet leuk is en is een verkorte versie van "jaemi obsseo". Hoewel het zes jaar geleden is dat het evenement plaatsvond, wordt er nog steeds over gesproken onder ARMY-leden. RM's humor en Jimin's schattigheid maken fans aan het lachen om de uitwisseling.

8 V Thee nippen

BTS's slokjes drinken op The Ellen Show
BTS's slokjes drinken op The Ellen Show

BTS verscheen voor het eerst op 'The Ellen DeGeneres Show' in 2017 en het was gevuld met gedenkwaardige uitdrukkingen en momenten. Een van de beste momenten kwam van V, die erom bekend staat enkele van de beste gezichtsuitdrukkingen in de groep te leveren. Deze keer gaf V zijn draai aan de "sips tea"-meme.

Tijdens hun interview vroeg Ellen RM naar de betekenis van BTS en het LEGER. Terwijl RM de vragen van Ellen beantwoordde, was V de scène-stealer voor hoe hij uit zijn mok dronk. Elke keer dat hij zijn mok pakte, ging die gepaard met een levendige gezichtsuitdrukking.

7 J-Hope The Recorder Player

BTS's J-hope speelt blokfluit met zijn neus
BTS's J-hope speelt blokfluit met zijn neus

BTS's meme-koning laat zijn bandleden en fans altijd lachen. J-Hope beheerst de kunst van derpy gezichten en zijogen die in veel fotogalerijen een thuis hebben gevonden.

Een van zijn iconische memes is zijn recordermeme. J-Hope besloot te pronken met zijn uitzonderlijke blokfluitvaardigheden door te proberen het instrument met zijn neus te bespelen. Het moment bracht lachbuien voor zowel de ARMY als collega-rapper, Suga. Het is veilig om te zeggen dat rappen beter bij hem past.

6 Rap Genius Suga

Afbeelding
Afbeelding

Suga heeft naam gemaakt als rapper, tekstschrijver en producer. De BTS-rapper staat bekend om zijn slimme, meedogenloze rijmpjes die cultuur en samenleving bekritiseren.

Tijdens promoties voor "I Need U" in 2015 leverde Suga moeiteloos zijn laatste regels van het nummer "Min Yoongi rap genius jjang jjang man bboong bboong" tijdens een evenement. Hij heeft zijn genialiteit bewezen door zijn harde werk en doorzettingsvermogen.

5 Lachimolala

Afbeelding
Afbeelding

Elke keer dat BTS deelneemt aan de 'Whisper Challenge', wordt er altijd gelachen. De groepsleden kijken elkaar vaak verward aan terwijl ze proberen te ontcijferen wat er wordt gezegd. Een van de meest memorabele momenten is het "lachimolala"-moment van Jimin tijdens een aflevering van 'Run BTS!'

De groepsleden moesten de zin "Carbonara" met succes doorgeven, maar de zin veranderde in "lachimolala" toen Jimin probeerde te raden. Jin was echter in staat om de juiste zin te raden uit Jimin's verkeerde interpretatie! Het incident zorgt nog steeds voor gelach bij het LEGER.

4 RM schreeuwen

Afbeelding
Afbeelding

RM die schreeuwt tijdens de Mnet Asian Music Awards in 2018, in de volksmond bekend als de MAMA, is een van de beste RM-memes tot nu toe. In de meme staat RM die opgewonden zijn steun toont voor een samenwerking tussen Tiger JK en Vernon van K-popgroep Seventeen.

Het grappigste moment was toen RM zich realiseerde dat de camera's naar hem draaiden. Hij schudde zijn hoofd en zo werd een iconische meme geboren. De meme is een populaire reactie onder het LEGER.

3 Jungshook

Afbeelding
Afbeelding

BTS's "Golden Maknae" brengt enkele van de helderste momenten voor fans en zijn leden, door zijn oprechte berichten en schattige capriolen. Jungkook mist nooit een kans om alle kanten van zijn persoonlijkheid te delen.

Een deel van zijn persoonlijkheid dat fans tegelijkertijd in amusement en verwarring achterlaat, is wanneer hij uitgaat. De uitdrukking van de zanger verandert in een die grenst aan terreur. Met zoveel versies van de meme is het nog steeds vertederend voor fans.

2 Wereldwijde knappe Jin

Afbeelding
Afbeelding

BTS' optreden op de Billboard Music Awards 2017 was een gedenkwaardig moment voor fans en de wereld. Het septet woonde de jaarlijkse prijsuitreiking bij om de prijs voor 'Top Social Artist' in ontvangst te nemen. Tijdens hun wandeling over het magenta tapijt trokken ze de aandacht van fans en niet-fans vanwege hun uiterlijk en stijl.

Het lid dat de meeste aandacht kreeg, was het oudste lid Jin, die bekend werd als thethirdonefromtheleft. Toen hem werd gevraagd naar de aandacht die hij kreeg tijdens een vervolgpersconferentie, zei Jin dat hij 'wereldwijd knap' was. Het epitheton is sindsdien bij hem gebleven.

1 Ik weet het niet

BTS's "Fake Love" katapulteerde de groep naar een wereldwijd sterrendom met zijn genrecompositie. Het gebruik van electropop, emo hiphop, rap en rock was een geweldige introductie voor de groep op de westerse markt. De track piekte op nummer 10 op de Billboard Hot 100.

Afgezien van het commerciële succes, leverde 'Fake Love' een van de beste BTS-memes aller tijden op. De meme is gebaseerd op de songtekst 'I don't know, nan molla', wat zich verta alt in 'I don't know, I don't know'. Het is ook het antwoord op de vraag van de vorige tekst: "Waarom ben je verdrietig?" Het ARMY veranderde de teksten in een meme als een go-to-antwoord op de vraag waarom ze verdrietig zijn.

Aanbevolen: