10 keer dat Kylie en Stassie BFF-doelen waren op Instagram

Inhoudsopgave:

10 keer dat Kylie en Stassie BFF-doelen waren op Instagram
10 keer dat Kylie en Stassie BFF-doelen waren op Instagram
Anonim

Toen Kylie Jenner in 2017 beroemd werd, samen met de rest van de cast van Keeping Up With the Kardashians, kon niemand voorspellen dat de toenmalige tween zou eindigen een van de grootste celebs ter wereld worden. Tegenwoordig is Kylie de oprichter van haar eigen make-upmerk, ze is een superberoemde reality-tv-ster en vooral - ze heeft invloed op miljoenen fans over de hele wereld.

Iedereen die Kylie volgt op sociale media, weet dat haar beste vriendin Anastasia Karanikolaou altijd aan haar zijde staat, en dat de twee dames niet alleen altijd in zijn voor een leuk avontuur, maar ook op elkaar lijken - behalve dat Stassie blond is. De lijst van vandaag bevat enkele foto's van Kylie en haar beste vriendin die de reality-tv-ster op haar Instagram heeft geplaatst, en eerlijk gezegd bewijzen ze dat Kylie en Stassie ultieme BFF-doelen zijn!

10 Deze leuke mini-jurken in verschillende kleuren

Telkens wanneer hun volgers foto's van Kylie Jenner en Anastasia Karanikolaou samen te zien krijgen, is het veilig om te zeggen dat bijna 90% van de tijd de twee dames bijpassende outfits rocken. In de Instagram-post hierboven zijn de twee te zien in exact dezelfde jurk, alleen in verschillende kleuren, wat een van hun kenmerkende manieren is om dezelfde outfit te rocken!

9 Volgens Kylie zijn de twee al sinds de middelbare school een twinning

Het lijdt geen twijfel dat Kylie en Stassie zeker voor zussen zouden kunnen doorgaan en door de jaren heen hebben de twee vaak een aantal looks gewiegd waardoor we zeker een doubletake deden.

In de Instagram-post hierboven rocken de dames opnieuw perfect bijpassende looks - en voor het geval je je afvraagt Kylie aan de linkerkant en Stassie aan de rechterkant!

8 Maar zelfs als ze niet overeenkomen, delen ze de spotlight

Volgende op de lijst is een foto waarop de twee dames voor de verandering geen bijpassende outfits dragen. Degenen die Kylie Jenner op Instagram volgen, weten echter dat de reality-tv-ster een totale fashionista is - en het is zeker geen verrassing dat haar beste vriend er ook een is. Ze dragen misschien niet dezelfde outfit - maar ze delen zeker de schijnwerpers!

7 De twee houden er absoluut van om dezelfde items te kopen

Het lijdt geen twijfel dat Kylie Jenner in de loop der jaren behoorlijk is veranderd en vandaag de dag is ze een van de meest invloedrijke sterren ter wereld. Als het gaat om Kylie en haar beste vriendin Stassie, lijkt het alsof de twee hetzelfde gevoel voor mode hebben en dat ze uiteindelijk dezelfde items kopen, zoals te zien is op de foto hierboven!

6 En hoe vetter de kledingstukken zijn hoe gelukkiger de BFF's

Anastasia Karanikolaou is zeker al geruime tijd een van de beste vrienden van Kylie Jenner en het lijkt absoluut alsof de dames hun liefde delen voor alles wat met make-up en mode te maken heeft. Sterker nog, geen van de twee is bang om super gedurfde looks te rocken - en hun favoriete ding is om ze samen te rocken!

5 De Besties houden er duidelijk van om samen te reizen

Het is geen geheim dat Kylie Jenner haar geld graag uitgeeft aan dure dingen en dat zijn vaak zeer luxe vakanties. Natuurlijk gaat Kylie niet alleen op vakantie - haar beste vriendin Stassie is meestal aan haar zijde.

Hierboven zie je de dames genieten van een drankje terwijl ze op vakantie zijn in Italië, en eerlijk gezegd - als dit geen vriendschapsdoelen zijn, weten we het ook niet meer!

4 Serieus, hoe cool zijn deze vakantielooks?

Je zou kunnen denken dat de dames tijdens hun vakantie meer ontspannen outfits zouden rocken, maar het is veilig om te zeggen dat het modespel van Kylie en Stassie altijd goed is. Eerlijk gezegd, de foto hierboven van hen die gecoördineerde outfits rocken terwijl ze naar het zwembad gaan, is absoluut een van hun beste bijpassende momenten tot nu toe!

3 Niemand rockt dezelfde kleren als Kylie en Stassie

Inmiddels is het zeker duidelijk dat Kylie en Stassie de ultieme BFF's zijn, omdat ze niet alleen veel tijd samen doorbrengen en leuke dingen doen, maar ze presenteren zichzelf ook op een manier waarbij je meteen weet dat deze twee super close zijn. De twee dames bewijzen zeker dat het niet gênant hoeft te zijn om met dezelfde look te rocken als een vriend, het kan zelfs ongelooflijk modieus zijn!

2 En tot slot, hier zijn de twee klaar voor een tenniswedstrijd

De lijst is compleet met deze foto van de dames die Chanel-jurken rocken terwijl ze zich voorbereiden op een tenniswedstrijd. Toegegeven, het is veilig om te zeggen dat Kylie en Stassie waarschijnlijk niet zijn gaan tennissen, maar dat ze liever besloten om van de tennisbaan een fotoshootachtergrond te maken, maar wie kan het hen kwalijk nemen - de foto's zijn absoluut geweldig geworden!

1 Toen ze deze complementaire outfits rockten

Hier natuurlijk een foto van de twee sterren in bijpassende zwart-wit outfits. Voor degenen die het niet weten, Anastasia Karanikolaou is een van de beste vrienden van Kylie Jenner - en iedereen die de reality-tv-ster en make-upmagnaat op Instagram volgt, heeft in de loop der jaren zeker nogal wat van Stassie gezien!

Aanbevolen: