Bewijzen de breuken van Scott Disick dat hij goed is voor de carrières van zijn vriendinnen?

Inhoudsopgave:

Bewijzen de breuken van Scott Disick dat hij goed is voor de carrières van zijn vriendinnen?
Bewijzen de breuken van Scott Disick dat hij goed is voor de carrières van zijn vriendinnen?
Anonim

Scott Disick staat vooral bekend om zijn verschijning in de populaire tv-realityshow Keeping Up with the Kardashians. Hij is een model, een acteur en een reality-tv-persoonlijkheid. De beroemdheid kwam uit een familie van vastgoedontwikkelaars en nam modellenwerk als een carrière voordat hij de Kardashians ontmoette. Het is geen geheim dat hij een luxueuze en opmerkelijke levensstijl heeft. Hierdoor is hij behoorlijk populair bij meisjes.

Wat betreft zijn beroemdste relatie, Scott ontmoette Kourtney Kardashian op een huisfeest in Mexico, georganiseerd door Joe Francis. Ze waren samen van 2005 tot 2015, waarna ze uit elkaar gingen. Hun relatie werd verbeeld in Keeping Up with the Kardashians. Fans weten dat Scott en Kourtney een turbulente relatie hadden vanwege zijn alcoholprobleem. Hoewel Scott niet heeft bewezen de beste vriend te zijn, is het ook waar dat hij elk van zijn vriendinnen relevanter heeft gemaakt. Laten we eens kijken hoe Scott de meeste van zijn ex-vriendinnen op de een of andere manier heeft geprofiteerd.

8 Heeft Scott Disick Bella Thorne een carrière gegeven na Disney?

Die kleine affaire in 2017 tussen Scott Disick en Bella Thorne eindigde net zo snel als het begon. In een interview met het tijdschrift Complex liet Bella weten wat er echt tussen haar en Scott was gebeurd, inclusief hoe ze elkaar ontmoetten. De actrice onthulde: Ik geef veel huisfeesten, en zo ontmoet ik deze mensen. Ze komen naar mijn huisfeest en ze zeggen: 'Yo, ik hoorde dat je een feestje hebt', en ik' Ik heb zoiets van: 'Oké, French Montana. Zo heb ik Scott ontmoet, hij kwam naar een huisfeest van mij.' Voordat ze met hem uitging, stond Bella bekend om haar hoofdrol in de Disney-serie Shake It Up. Nadat ze met Scott was uitgegaan, begon ze echter meer aandacht te krijgen. Als bewijs hiervan schitterde Bella in 2018 in haar eigen originele Netflix-film, You Get Me. Het lijdt geen twijfel dat Scotts populariteit besmettelijk is.

7 Scott Disicks verschijning op KUWTK kwam ten goede aan de ranglijst van de show

Het verhaal van Kourtney Kardashian en Scott Disick's relatie is al bijna 15 jaar aan de gang. De twee ontmoetten elkaar in Mexico tijdens een groepsreis in 2006 en begonnen kort daarna te daten. Ze kregen hun eerste kind samen, Mason, in 2009, hun tweede, Penelope, in 2012 en hun derde, Reign, in 2014. Kourtney en Scott waren in deze tijd weer vrij, wat fans zagen spelen op Keeping Up Met de Kardashians door de jaren heen. Hun relatie was duidelijk de dosis drama die de show nodig had.

6 Model Elizabeth Grace kreeg meer volgers nadat de media haar 'Scott Disick's nieuwe vriendin' noemde

Onlangs werd Scott gespot in Los Angeles met een nieuwe vrouw aan zijn arm, model Elizabeth Grace Lindley, die volgens verschillende rapporten 20 of 23 jaar oud is. Dit was het eerste publieke optreden van Scott sinds zijn ex en moeder van zijn kinderen, Kourtney, zich verloofden met Travis Barker. De tv-persoonlijkheid leek een en al glimlach te zijn terwijl ze rondhing met Elizabeth en vrienden in Hyde Sunset in West Hollywood. Voordat ze met Scott uitging, was Elizabeth alleen bekend in de mode-industrie. Tegenwoordig ha alt haar naam de krantenkoppen, wat haar carrière ten goede komt. Ze heeft momenteel meer dan 13.000 volgers op Instagram.

5 Scott Disick hielp Amelia Gray Hamlin bij het opzetten van haar carrière als influencer op sociale media

Scott en Amelia zijn onlangs uit elkaar gegaan na 11 maanden samen. Het uiteenvallen volgt op de hielen van Scott's drama waarbij Kourtney betrokken was nadat de ex van de beroemdheid, Younes Bendjima, de vermeende Instagram-DM's had gelekt die hij van Scott had ontvangen en die Kourtney's PDA in de schaduw stelden. Amelia leek later op het gesprek in te gaan met een top die las: "Heb je geen vriendin?" Ze werd moe en maakte het uit met hem. Niet alles was echter slecht. Dankzij haar connectie met Scott Disick kreeg Amelia de kans om met Kim Kardashian's Skims te werken, wat haar in staat stelde haar Instagram-volgers te vergroten.

4 Sofia Richie is in haar eentje altijd al beroemd geweest

Toen het nieuws dat ze elkaar voor het eerst zagen brak, dachten velen dat het gewoon weer een van Scotts vele affaires was, maar het bleek dat hun relatie behoorlijk solide was. Ondertussen was Sofia's vader, Lionel Richie, niet blij met het leeftijdsverschil van 15 jaar tussen het paar. Hoewel het stel drie jaar verkering heeft gehad, is Sofia altijd beroemd geweest. Ondanks haar jonge leeftijd is ze een media-persoonlijkheid, een model en een modeontwerper. Omdat haar vader erg beroemd is, zijn sommige fans het erover eens dat ze Scott niet nodig had om aan populariteit te winnen.

3 Scott Disick hielp Christine Burke om beroemd te worden

Scott en het model werden onlangs gefotografeerd in Hollywood, Californië, samen met influencer Sergio Farias. Christine werd voor het eerst gekoppeld aan Scott in 2016, na zijn splitsing van Kourtney. Dat jaar vloog Scott met Christine naar Punta Mita, Mexico, en de twee werden gespot tijdens een diner in Nobu Malibu. Scott's ex is getekend bij Next Model Management. Hoewel er niet veel informatie over haar is, werd Christine een begrip na hun datinggeruchten.

2 Bella Banos kreeg meer populariteit nadat ze werd gespot op een date met Scott Disick

Scott werd gespot met model Bella Banos na een breuk met Sofia Richie. De tv-persoonlijkheid en zijn date werden gezien toen ze het restaurant Nobu in Malibu, Californië verlieten. De twee werden afgebeeld achter het stuur van een zwarte Ferrari, hoewel ze een beetje autopech leken te hebben omdat ze 15 minuten bezig waren om de auto te starten. Banos is 13 jaar jonger dan hij. De media noemden haar 'een schoonheid', wat haar een voorproefje van roem gaf.

1 Ella Ross werd een van de meest bekende flirts van Scott Disick

In mei 2017 werd Scott tijdens het feesten gespot met het Britse model. Bovendien werd Ella dat jaar meerdere keren met Scott gezien. Desalniettemin vertelde een bron aan Us Magazine dat hun relatie nooit 'serieus' was. Als model heeft ze gewerkt met merken als Missguided, Boohoo en ASOS. Wat haar privéleven betreft, had Ella eerder een relatie met Made in Chelsea-ster Jamie Laing. Hoewel zij en Scott nooit een officieel koppel waren, is het duidelijk dat hij haar een aantrekkelijk figuur maakte voor de paparazzi en de pers.

Aanbevolen: