Lizzie McGuire: wat de cast nu doet

Inhoudsopgave:

Lizzie McGuire: wat de cast nu doet
Lizzie McGuire: wat de cast nu doet
Anonim

Disney sloeg de spijker op zijn kop toen het bedrijf in 2001 Lizzie McGuire uitbracht. De feelgoodshow had op meer dan één manier betrekking op jonge tieners. Fans leerden op een luchtige manier over problemen met het lichaamsbeeld, pesten, verliefdheden en familieproblemen dankzij de goede oude Lizzie McGuire en vrienden.

Schokkend genoeg duurde de show maar twee seizoenen en sindsdien zit er een gat in de harten van Lizzie McGuire-fans. In 2019 werd aangekondigd dat er een Lizzie McGuire-reboot naar Disney+ zou komen, maar het filmen is momenteel opgeschort totdat de verhaallijn gladgestreken is. Laten we tot die tijd eens kijken naar enkele van de sterren van Disney's Lizzie McGuire en wat ze tot nu toe doen.

10 Hilary Duff

Afbeelding
Afbeelding

Hilary Duff speelde de titulaire Lizzie McGuire. Ze groeide op in een liefdevol gezin en had haar twee beste vrienden, Miranda en Gordo, om op elk moment van de dag op te leunen. Lizzie had net als de rest van ons te maken met sociale angsten, wat haar super herkenbaar maakte.

Hilary Duff is de meest succesvolle actrice van het stel en heeft een overvloed aan titels op haar IMDb-cv. Terwijl ze probeert de Lizzie McGuire-reboot van de grond te krijgen, zit ze vier jaar in Younger en speelde ze Sharon Tate in The Haunting of Sharon Tate in 2019. Als ze niet aan het filmen is, is ze moeder van twee kinderen en echtgenote van muzikant Mathew Koma.

9 Lalaine

Afbeelding
Afbeelding

Lalaine speelde de beste vriendin van Lizzie, Miranda Sanchez. Miranda en Lizzie leken erg op elkaar, maar verschilden enorm. Terwijl Lizzie probeerde erbij te horen, hield Miranda ervan om op te vallen en zich niet aan de norm te houden. Ze was uitgesproken en kwam voor zichzelf op, wat Lizzie in meerdere situaties hielp.

Nadat de film Lizzie McGuire uitkwam, brak er controverse uit toen Laline er niet aan meedeed. Het bleek dat Laline zich destijds op een muziekcarrière richtte en zich daarop in plaats daarvan concentreerde. Sindsdien heeft Lalaine kleine rollen in Easy A en Off The Clock. Maar 2020 lijkt een inspirerend jaar te worden voor de actrice omdat ze een lijst met producten in postproductie heeft.

8 Adam Lamberg

Afbeelding
Afbeelding

Adam Lamberg speelde Gordo - de derde beste vriend van Lizzie en Miranda. Als enige man in de groep gaf hij de meisjes een geweldig perspectief in de geest van een man. Hij was ook razend verliefd op Lizzie, wat pas aan het einde van de Lizzie McGuire-film in iets spannends veranderde.

Na Lizzie McGuire bleef Adam niet lang bij acteren. Hij was in Wanneer eten we? in 2005 en speelde Reggie in Beautiful Loser. Hij besloot zijn graad in aardrijkskunde te behalen aan UC Berkley en zijn MPA aan Baruch College voordat hij een "normale" baan in New York City ging werken. Gelukkig voor de fans stemde Lamberg ermee in om terug te komen als Gordo voor de spin-off van Lizzie McGuire.

7 Jake Thomas

Afbeelding
Afbeelding

Jake Thomas speelde Lizzie's jongere broer Matt McGuire. Hij en Lizzie waren totaal verschillend en het was Matts doel in het leven om haar in de vergetelheid te brengen. Maar uiteindelijk hielden de twee wel van elkaar, ondanks dat ze elkaar om de dag in elkaar sloegen.

Jake bleef acteren vanaf zijn Lizzie-dagen. Hij was in de tv-serie The Grim Adventures of Billy & Mandy, speelde in Disney's Cory in the House, speelde Finn in Storytellers en nog veel meer! Naast acteren waagde Thomas zich ook aan regie en fotografie.

6 Hallie Todd

Afbeelding
Afbeelding

Hallie Todd speelde de moeder van Lizzie en Matt, Jo McGuire. Jo was liefdevol en zorgzaam, maar was de strenge ouder in het huishouden. Ze probeerde er te zijn voor alle ups en downs van Lizzie, het was gewoon aan Lizzie om haar binnen te laten.

Hallie Todd had een lange carrière voor haar tijd bij Lizzie McGuire, maar niet zozeer daarna. Ze is een professionele actrice sinds de jaren '70 en speelde een paar rollen na Lizzie, zoals The Mooring en Lea to the Rescue. Todd heeft zich aangemeld om deel te nemen aan de reboot en is in de productiewereld gedoken en is mede-eigenaar van een productiebedrijf genaamd In House Media.

5 Robert Carradine

Afbeelding
Afbeelding

Robert Carradine speelde de vader van Sam McGuire, Lizzie en Matt. Hij was een gekke en vaak onwetende ouder, maar hij hield van zijn kinderen en wist altijd wanneer er iets mis was. Hij speelde ook graag met Matt, die altijd leuke scènes maakte in de show.

Sinds zijn tijd bij Lizzie McGuire heeft Carradine het druk gehad. Hij heeft in talloze films, tv-shows en korte films gespeeld, zoals Human Zoo, Tales of the Wild West en Django Unchained. Hij zal samen met de rest van de cast in de herstart van Lizzie McGuire spelen. Volgens zijn Instagram brengt hij graag tijd door met zijn kinderen en speelt hij graag muziek.

4 Ashlie Brillault

Afbeelding
Afbeelding

Ashlie Brillault speelde Lizze's aartsvijand, Kate Sanders. Kate was het stereotype populaire meisje. Ze was prachtig, maar ook een pestkop. Kate heeft diep van binnen een goed hart, maar ze laat het niet te veel merken.

Volgens IMDb was Lizzie McGuire haar laatste acteeroptreden. Ze heeft zich aangemeld om de reboot te doen, maar heeft gekozen voor een leven buiten de schijnwerpers. Ashlie behaalde haar rechtendiploma aan de Universiteit van Denver en is een gelukkige moeder voor een klein meisje.

3 Clayton Snyder

Afbeelding
Afbeelding

Clayton Snyder speelde Ethan Kraft, Lizzie McGuire's oude liefde. Net als haar vader had hij geen idee en begreep hij niet veel, maar hij was de coole jongen op school.

Na Lizzie McGuire heeft Clayton het nogal druk gehad. Hij was in Edgar Allan Poe's Murder Mystery Dinner Party, What Happened Last Night, New Dogs, Old Tricks en meer. Hij heeft zich aangemeld om deel te nemen aan de reboot voor 2020 en heeft een paar andere projecten in postproductie. Hij is ook verloofd met actrice Allegra Edwards.

2 Kyle Downes

Afbeelding
Afbeelding

Kyle Downes speelde de verschoppeling van de school, Larry Tudgeman. Tudgeman had een goed hoofd op zijn schouders, maar deed vaak dingen die zich onderscheidden van de andere studenten. Op dit moment lijkt het er niet op dat Downes in de spin-off van Lizzie McGuire zal zitten.

In feite was zijn laatste rol in 2018 als een niet genoemd personage in Proxy Kill. Meer in het bijzonder had hij een korte periode in The L Word !

1 Christian Copelin

Afbeelding
Afbeelding

Christian Copelin speelde de beste vriend van Matt McGuire, Lanny. Lanny had geen spreeklijnen en handelde puur met gezichtsuitdrukkingen en handgebaren. Hij was een ware schat in de serie.

Nadat het filmen was gestopt, stopte Copelin met acteren in 2004 en lijkt niet los te staan van de spin-off. Volgens zijn Instagram woont Copelin nog steeds in Los Angelas en is hij een makelaar voor Keller Williams

Aanbevolen: