15 foto's van de Lizzie McGuire cast allemaal volwassen

Inhoudsopgave:

15 foto's van de Lizzie McGuire cast allemaal volwassen
15 foto's van de Lizzie McGuire cast allemaal volwassen
Anonim

Lizzie McGuire staat bekend als de show met zowel Hilary Duff (die superjong was) als een geanimeerde versie van haar tienermeisjespersonage. De serie is leuk, geestig, misschien een beetje cheesy als je ze vandaag bekijkt, en werd twee seizoenen uitgezonden op Disney Channel van 2001 tot 2004.

Onlangs was een volwassen Hilary Duff super enthousiast om te vertellen dat Disney+ een reboot van de show brengt, en we kunnen er niet langer op wachten (maar we zullen proberen geduldig te zijn… het sleutelwoord "proberen"). In de tussentijd is het een goed idee om enkele foto's van de cast te vergelijken toen ze in de serie zaten en hoe ze er nu uitzien. Hier zijn 15 foto's van de cast van Lizzie McGuire, allemaal volwassen.

15 Lalaine: Lizzie's BFF is vandaag super volwassen

LaLaine speelde Miranda, de beste vriendin van Lizzie, en ze heeft dezelfde perfecte wenkbrauwen en donker haar. In plaats van haar haar in een korte bob te dragen met een super rommelige pony zoals haar personage had, heeft LaLaine vandaag lang haar.

Haar wenkbrauwen zijn echter niet veranderd en haar huid stra alt absoluut. Ze ziet er zo mooi uit.

14 Adam Lamberg: Lizzie's tweede BFF heeft tegenwoordig wild, leuk krullend haar

We houden allemaal van Lizzie's tweede beste vriend, David "Gordo" Gordon, en het is verbazingwekkend om te zien hoe weinig het haar van Adam Lamberg is veranderd in de jaren sinds hij dat iconische personage speelde.

Oké, dus zijn haar is een beetje veranderd… zoals in, het is helemaal wild en gek. Maar we zijn grote fans van zijn krullen en zijn baard. Hij ziet er super chill uit.

13 Hilary Duff: onze favoriete tiener is nu een stijlvolle mama

Velen van ons kunnen zeker zeggen dat we Hilary Duff voor onze ogen hebben zien opgroeien. Vanaf de tijd dat ze Lizzie McGuire was tot vandaag, wanneer we haar met haar prachtige kinderen op pad zien, kunnen we zeker een transformatie zien.

Ze heeft hetzelfde lieve gezicht, ze ziet er gewoon uit als een meer volwassen versie van haar jongere zelf (en haar haar is geweldig op deze foto).

12 Ashlie Brillault: van het gemene meisje in de stad tot een advocaat (met de liefste dochter ooit)

Yup, Ashlie Brillault, die Kate Sanders speelde (en die we kunnen zien op de foto links was niet erg aardig tegen Lizzie… ugh), is nu een advocaat. Ze is ook een moeder en we houden van deze foto rechts van haar en haar lieve, schattige dochter.

Het is altijd interessant om te horen over mensen die Hollywood verlaten en andere banen zoeken, en het lijkt erop dat deze actrice dat ook heeft gedaan.

11 Jake Thomas: van de jongere broer tot 'Wow, hij is schattig'

We zouden kunnen zeggen dat we een haat-liefdeverhouding hadden met Lizzie's jongere broer, Matt McGuire, want dat is zeker de manier waarop ze hem behandelde. Zo gaat het altijd met broers en zussen, toch?!

Nou, tegenwoordig ziet de acteur die Matt speelde, Jake Thomas, er ongelooflijk goed uit. Het haar, de baard, de prachtige ogen. "Whoa" is alles wat we kunnen zeggen.

10 Hallie Todd: Iedereen houdt van Lizzie's moeder en ze heeft nog steeds prachtig blond haar

Hallie Todd, die Lizzie's moeder Jo McGuire speelde (en die er bijzonder streng uitziet op deze foto, hoewel ze dat niet altijd was), ziet eruit alsof ze geen dag ouder is geworden sinds Lizzie McGuire van de lucht.

Ze heeft vergelijkbaar blond haar, alleen is het nu minder gekruld. We hielden echt van dit personage en vonden dat ze het geweldig deed.

9 Davida Williams: Kate's goede vriend ziet er geweldig uit vandaag

Davida Williams speelde Claire Miller, die goede maatjes is met Kate. Daarom waren fans aan Lizzie's kant niet echt de grootste fan van haar.

Aan de linkerkant hebben we een recentere foto en we moeten zeggen dat haar make-up helemaal op punt is. We houden van haar glanzende oogschaduw, coole jurk en sluik haar.

8 Clayton Snyder: een hartenbreker in de show… en nog steeds één vandaag

Clayton Snyder's Lizzie McGuire-personage was de knappe jongen op school waar iedereen dol op was.

We houden van deze volwassen foto van de acteur die speelde, Ethan Craft (zo'n goede naam). Hoewel zijn haar misschien korter is dan dat van zijn personage, vinden we het nog leuker. Het is interessant om te zien dat hij letterlijk dezelfde grijns op zijn gezicht heeft.

7 Robert Carradine: Lizzie's vader ziet er nu net zo onderscheidend uit

Robert Carradine speelde de vader van Lizzie en Matt, Sam McGuire.

We worden zo nostalgisch en emotioneel bij het zien van deze foto van hem met zijn tv-familie aan de linkerkant. Ze zien er zo schattig en gelukkig uit. Hij ziet er tegenwoordig heel gedistingeerd en cool uit, zoals we kunnen zien op de foto rechts.

6 Haylie Duff: Hilary's IRL Big Sis speelde een muzikant

Hilary Duff's zus, Haylie, verscheen in de show als Amanda "Amy" Sanders, de neef van Kate. Ze speelde een muzikant, wat logisch is aangezien Hilary en zij samen zongen (herinner je je hun cover van "Our Lips Are Sealed?").

Haylie is zeker volwassen geworden. Ze is niet alleen een moeder, net als haar zus, maar ze heeft netter, steiler haar en een meer verfijnde uitstraling.

5 Carly Schroeder: Ze speelde Matt's Love Interest Melina (en zit nu in het leger)

Ja, dit was misschien wel de grootste transformatie: Carly Schroeder was vroeger actrice en nu is ze in het leger gegaan.

Toen ze Lizzie McGuire gebruikte, was ze het voorwerp van Matts genegenheid, Melina. We kunnen er niet over uit hoe schattig ze was met haar pony, schattige kleine glimlach en een shirt met patroon.

4 Kyle Downes: The Dork is nu niet zo dorky

Kyle Downes speelde het personage van Lawrence "Larry" Tudgeman III, die sullig was in de show… en we kunnen met het volste vertrouwen zeggen dat hij er vandaag geweldig uitziet.

Alles aan deze foto is geweldig, van zijn chique outfit tot zijn perfecte haar en baard. We vinden dat hij zo mooi is opgegroeid.

3 Christian Copelin: hij was de superstille beste vriend van Matt

Lanny Onasis sprak niet over Lizzie McGuire, maar zijn karakter, de beste vriend van Matt, maakte zeker een grote indruk op fans van de serie en iedereen herinnert zich hem super lief.

We houden van deze foto van hem aan de rechterkant en het is cool om hem ouder te zien. Hij is zo schattig en zijn bril is geweldig.

2 Aaron Carter: Hilary ging met hem uit, dus het is geen wonder dat hij in één aflevering was

Het was absoluut geen mooi gezicht toen Aaron Carter en Hilary Duff vroeger met elkaar uitgingen… vooral omdat mensen zeggen dat hij op hetzelfde moment uitging met Lindsay Lohan. Yikes.

Wat er ook gebeurde in hun liefdesleven, de zangeres was in een aflevering van haar show, en hij was zichzelf.

1 Frankie Muniz: The Star was in één aflevering en is net zo schattig in 2019

Frankie Muniz, die iedereen kent als de ster van Malcolm In The Middle, was zelfs één aflevering bij Lizzie McGuire. Als we deze twee foto's van hem zien, kunnen we zien dat hij er nu eigenlijk hetzelfde uitziet, behalve natuurlijk dat hij ouder is.

Hij ziet er zo gelukkig uit, en dit zorgt ervoor dat we zowel Malcolm als, natuurlijk, Lizzie McGuire opnieuw willen kijken. We hebben tenslotte iets te doen voor de herstart.

Aanbevolen: